Cinsel Yaşam Kadının göbekli olması irite edici bir şey mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Kadının göbekli olması sizi irrite eder mi? Güncellemeler+1 yıl 180 boy 95 Kilo Bel bölgem 85 santim Kadının göbekli olması irite edici bir şey mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. Evet iticidir. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Vurdukça salanan o göbek ve o ğöğüslerin görüntüsü benı benden alıyor 1 6 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Seni rahatsız eden durum. Nedir acaba? Yorumla Soran +1 yıl Ne bileyim çıkan sesler bile farklı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yanı bu konuda size yardımcı olabilirim dilerseniz Yorumla Soran +1 yıl Yok canım sağol Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır benı yanlıd anladınız merak etmeyın buradakı erkekler gibi size sulanacak değilim yınede size hayatınızda basarılar Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Peki sen bu kadar sorun edıyorsun partnerınde fiziğine karsı sorun edıyormu Yorumla
faydali_bilgin_16_08 Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Göbeğini sadece ilişkiye girerken göreceksin önemli olan karakteri 1 0 Yorumla
LimOncuuu Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 100% +1 yıl Eşim hamileyken çok seviştik ama engel olmadı bize. 1 0 Yorumla
Murat87 Takip Et Yoda Yaş: 38 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 581 cevap paylaştı. Eğer göbek memeden geride kalıyorsa. Geniş basenlerle göbek içerde kalıyorsa hiç sorun yok. Ben tombul kadın severim. Ama göbek öne çıkmışsa , vücut biçimsiz ise hiç hoş değil. 0 0 Yorumla
babysharkSmom Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Seven de var sevmeyen de. Önemli olan senin kendini nasıl güzel hissettiğin diğerini boş ver 1 0 Yorumla
emoros6 Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yok be değil bence kilolu seviyorum ben nedendir bilmem 0 0 Yorumla
MuratRna Takip Et Bilge Yaş: 42 , eic 89% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 740 cevap paylaştı. Aynen... elleri koydunmu göbeği tutmak var birde saf bir beli tutmak var. 0 0 Yorumla
MehmetAliAltun Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 573 cevap paylaştı. ben o kadar kendime bakayım kendim için çabalayayım. tabiiki irite edici olur. 0 1 Yorumla MehmetAliAltun +1 yıl yanlış anladım soruyum irite edici derken rahatsız edici sandım yani gözüme kötü geliyor anlamında yazdım. Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Kilon fazla ama boyun kurtarıyor göbek ayva göbek severiz canın sagolsun iğne belki iyi gelir 0 0 Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 639 cevap paylaştı. Evet hoş değil erkekte bile hoş değil zayıf bakımlı olmak güzeldir 0 0 Yorumla
PlatonikHayat34 Takip Et Guru Yaş: 51 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. görünüşe bağlı kilolu sevgilim olmuştu ayrıca önemli olan arzu ve istek 1 2 Yorumla PlatonikHayat34 +1 yıl bence Yorumla PlatonikHayat34 +1 yıl yazabilirsin istersen Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Herkeste göbekli veya kilolu kadınlara karşı bir şey var bunu yenmemiz lazım artık ya çok sıkıldım bu düşünceden insanın içine bakılmalı 1 3 Yorumla mustafa201 +1 yıl Bebcede kilonun bı onemi yok ten uyumu onemli Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sinirleniyorum böyle şeyler duyunca Yorumla mustafa201 +1 yıl Sinirlenme ya boş ver önemli olan birbirini mutlu ve tatmin etmek Yorumla
hhangoverr Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Ayva olursa okey ama bariz kilo varsa sevmiyorum fit kadınlardan hoşlanıyorum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Bacak omuza alinca vurdukca daha hos oluyor dogyy pozisyonunda daha bir baska şaplak esliginde kilolu candir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Turk erkekleri fakir olmasaydi Turk kadinlari bu kadar hamur isi yiyip gobek yapmazdı. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl yani baliketli severim ama senin ki nasil bisey bilemedim boy da varmis 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Hayır tombul daha hoşuma gider 1 3 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Partnerinin üstüne yatıp bogarcasina öpüşmeye severmisin agrligini bastırarak Yorumla Soran +1 yıl Yok Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anladım Yorumla
gilyaa0653 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 88% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 402 cevap paylaştı. Niye itsin hoslandiktan sonra 1 0 Yorumla
thefeedercan Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl sevgilimin göbeği kocaman 😅 yoğuruyorum öpüyorum diyete falan girmesini de hic istemem 😀 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Sen bunu Türk erkeklerine mi soruyorsun köpek essek * insanlara sence irrete gelebilirmi 0 0 Yorumla
CENK_XXL Takip Et Bilge Yaş: 43 , eic 59% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kimine yakışıyor görmek lazım 0 0 Yorumla
ChristianGray Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Obez olanı fazla irite edilir tabiki 0 0 Yorumla
gkhofficial Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 71% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. aşırı degılse bnce cok tatlı duruyor 0 0 Yorumla
Korayby3434 Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Hoşuma gider 😎 0 0 Yorumla
hakankerem2020 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Beni irite etmez aldığı zevke bakarım 0 0 Yorumla
elation Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Ne kadar göbek olduğuna bağlı 0 0 Yorumla
cancan0703 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 324 cevap paylaştı. Çok kilolu ise evet az göbekli ise hayır 0 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. Nasıl bir göbek mesela 0 0 Yorumla
srknygt811 Takip Et Guru Yaş: 44 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Bence değil uzun boylu kadınlarda güzel duruyor 1 0 Yorumla
34Constantine Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Değil. 1 0 Yorumla
MesajınızVar Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Hayır 1 0 Yorumla
İmposibleee Takip Et Guru Yaş: 28 +1 yıl Ne kadar göbekli 1 1 Yorumla İmposibleee +1 yıl O zaman irite etmez Yorumla
safak005 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Evet sevimsiz olur 0 0 Yorumla
Jagras Takip Et Master Yaş: 44 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. E yani :D 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Amir tip mi 0 20 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bu arda fizikleer ayni 🤣 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ... Yorumla Soran +1 yıl Sorunu anlayamadım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Armut tip mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Of bu klavye ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Cevap vermedin ama Yorumla Soran +1 yıl Kum saati Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Fizikler ayni hoşuma gittin desem Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bacakların uzun mu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl şu an konuscak birini istiyorumm ama sen konusmuyorsuj Yorumla Soran +1 yıl Uzun ama kalınlaşıyor yavaştan Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben seni fizigini şu an çok iyi biliyorum 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sadece senden 5 santim uzunum aramizdaki fark bu 🤣 Yorumla Soran +1 yıl 🙈 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ama benim hoşuma gitti desem 🙃 Yorumla Soran +1 yıl Hadi ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hep öyle derim uzun olucak balık etli olucak diye Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bacaklari uzun kalın olucak Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Seninlede sohbet edemicez galiba Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Kökledikçe bıngıl bıngıl sallanır. 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Of ya beni rahatsız ediyor işte Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 80 e falan in ayrıca o boy ne öyle kucakta nasıl ziplayacaksin Yorumla Soran +1 yıl Çok güzel zıplarım da konu o değil Yorumla Soran +1 yıl Boyu kısaltamıyoruz maalesef Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O boy ve kiloyla ziplayamazsin bebeğim kiloyu versen bile o boyla ziplatmak zor olur Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yatakta kendine güveniyor musun Yorumla Soran +1 yıl Güvenmesem böyle söylemem Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Senin gibi bir kızla takıldım hem sesli hem görüntülü yapıyorduk kilosuna göre performansı beni bayağı şaşırtmıştı Yorumla
recep48 Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Çok göbek değil ama 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ne kadar olduğuna bağlı 0 2 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bayağı iriymişsin boy falan da çok uzun ama beni çok irite etmez sadece olmamasını tercihederim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Göbeğin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
52Cevap
Evet iticidir.
Vurdukça salanan o göbek ve o ğöğüslerin görüntüsü benı benden alıyor
Seni rahatsız eden durum. Nedir acaba?
Ne bileyim çıkan sesler bile farklı
Yanı bu konuda size yardımcı olabilirim dilerseniz
Yok canım sağol
Hayır benı yanlıd anladınız merak etmeyın buradakı erkekler gibi size sulanacak değilim yınede size hayatınızda basarılar
Peki sen bu kadar sorun edıyorsun partnerınde fiziğine karsı sorun edıyormu
Göbeğini sadece ilişkiye girerken göreceksin önemli olan karakteri
Eşim hamileyken çok seviştik ama engel olmadı bize.
Eğer göbek memeden geride kalıyorsa. Geniş basenlerle göbek içerde kalıyorsa hiç sorun yok. Ben tombul kadın severim. Ama göbek öne çıkmışsa , vücut biçimsiz ise hiç hoş değil.
Seven de var sevmeyen de. Önemli olan senin kendini nasıl güzel hissettiğin diğerini boş ver
İrite etmez de
Bakımsız da direk koşarak uzaklaşma sebebi
Yok be değil bence kilolu seviyorum ben nedendir bilmem
Aynen... elleri koydunmu göbeği tutmak var birde saf bir beli tutmak var.
ben o kadar kendime bakayım kendim için çabalayayım. tabiiki irite edici olur.
yanlış anladım soruyum irite edici derken rahatsız edici sandım yani gözüme kötü geliyor anlamında yazdım.
Kilon fazla ama boyun kurtarıyor göbek ayva göbek severiz canın sagolsun iğne belki iyi gelir
Evet hoş değil erkekte bile hoş değil zayıf bakımlı olmak güzeldir
görünüşe bağlı kilolu sevgilim olmuştu ayrıca önemli olan arzu ve istek
bence
yazabilirsin istersen
Herkeste göbekli veya kilolu kadınlara karşı bir şey var bunu yenmemiz lazım artık ya çok sıkıldım bu düşünceden insanın içine bakılmalı
Bebcede kilonun bı onemi yok ten uyumu onemli
Sinirleniyorum böyle şeyler duyunca
Sinirlenme ya boş ver önemli olan birbirini mutlu ve tatmin etmek
Ayva olursa okey ama bariz kilo varsa sevmiyorum fit kadınlardan hoşlanıyorum
Bacak omuza alinca vurdukca daha hos oluyor dogyy pozisyonunda daha bir baska şaplak esliginde kilolu candir
Turk erkekleri fakir olmasaydi Turk kadinlari bu kadar hamur isi yiyip gobek yapmazdı.
yani baliketli severim ama senin ki nasil bisey bilemedim boy da varmis
Hayır tombul daha hoşuma gider
Partnerinin üstüne yatıp bogarcasina öpüşmeye severmisin agrligini bastırarak
Yok
Anladım
Niye itsin hoslandiktan sonra
sevgilimin göbeği kocaman 😅 yoğuruyorum öpüyorum diyete falan girmesini de hic istemem 😀
Sen bunu Türk erkeklerine mi soruyorsun köpek essek * insanlara sence irrete gelebilirmi
ayva gobegi cok tatlı
Kimine yakışıyor görmek lazım
Obez olanı fazla irite edilir tabiki
aşırı degılse bnce cok tatlı duruyor
Hafif göbek güzel dır.
Hoşuma gider 😎
Göbeksiz olması tercih sebebidir
Beni irite etmez aldığı zevke bakarım
Ne kadar göbek olduğuna bağlı
Çok kilolu ise evet az göbekli ise hayır
Nasıl bir göbek mesela
Bence değil uzun boylu kadınlarda güzel duruyor
ben becermem göbekli kadını
Değil.
Hayır
ayva göbek eyvallah ama diğeri cıks olmaz
Anladım sağlammış :)))
Ne kadar göbekli
O zaman irite etmez
Hayır etmex
Evet sevimsiz olur
Göbek yerine kalça olmasi daha iyi
Kusarim
Hafif göbek bence tatlı kadında.
Masallah ne boy var sende bnim kadarsın
Yok.
E yani :D
Amir tip mi
?
Bu arda fizikleer ayni 🤣
...
Sorunu anlayamadım
Armut tip mi
Of bu klavye ya
Cevap vermedin ama
Kum saati
Fizikler ayni hoşuma gittin desem
Bacakların uzun mu
şu an konuscak birini istiyorumm ama sen konusmuyorsuj
Uzun ama kalınlaşıyor yavaştan
Ben seni fizigini şu an çok iyi biliyorum 😂
Sadece senden 5 santim uzunum aramizdaki fark bu 🤣
🙈
Ama benim hoşuma gitti desem 🙃
Hadi ya
Hep öyle derim uzun olucak balık etli olucak diye
Bacaklari uzun kalın olucak
Seninlede sohbet edemicez galiba
Kökledikçe bıngıl bıngıl sallanır.
Of ya beni rahatsız ediyor işte
80 e falan in ayrıca o boy ne öyle kucakta nasıl ziplayacaksin
Çok güzel zıplarım da konu o değil
Boyu kısaltamıyoruz maalesef
O boy ve kiloyla ziplayamazsin bebeğim kiloyu versen bile o boyla ziplatmak zor olur
Yatakta kendine güveniyor musun
Güvenmesem böyle söylemem
Senin gibi bir kızla takıldım hem sesli hem görüntülü yapıyorduk kilosuna göre performansı beni bayağı şaşırtmıştı
Çok göbek değil ama
Bnce pek degil
180 95 mi
Göğüs kaç cm pekkii
Boyun kilon kaç
Ne kadar olduğuna bağlı
Bayağı iriymişsin boy falan da çok uzun ama beni çok irite etmez sadece olmamasını tercihederim
Göbeğin