Benim 4 aydır görüştüğüm biri var ben 32 yaşındayım o 36 yaşında. Aramızda henüz hiç muhabbeti geçmediği için konusmadık. ama ben bakire değilim daha önce 3 kişi ile birlikte olmuştum, şu an ilişkimiz biraz ciddi. Ancak bakire olmadığımı bilmiyor öğrense bunu sorun eder mi bilmiyorum. Sonucta yaşlarımız küçük değil, erkekler bu yaşlarda bu tarz seylere takılır mı? Söylemem gerekir mi bunu? Ya da sorarsa ne tepki vermem lazım.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılbence eder ki bende olsam ederdim. tabiki medeni bir toplumda yaşıyoruz bu sorun olmamalı oradan akacak 2 damla kan ile namus bağdaştırılmaz ama içine farklı penisler alan birisi maalesef ki eşinin penisi küçükse tatmin olmamaya başlıyor ve cinsel sorunlar oluşmaya başlıyor. ama ilk ilişkinde sadece o küçük penisi almış olsaydın vajina yapın ona uygun olacaktı. bu bir örnek ve daha çok çıkacak sorun var bu sebeple. kısaca mantıklı düşünen birisi ise kabul etmeyecektir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılMadem bunun sorun olacağını düşünüyorsun neden yatıyorsun nikahsız. Ne olacak biliyor musun ay canım eski devirde mi yaşıyoruz sorun değil bekaret beyinde dir (halbuki beyin bekaretini kaybederse aşağıda kaybeder de neyse) böyle tatlı sözler söyler seninle de yaşar arkasını dönüp gider bı de erkeklerde bu var ne kadar çok vücut sayın varsa o kadar tiksinirler evlenilecek olarak değilde ikinci sınıf kadın olarak görürler. Ha diyorsan onunla da yatarim filan ama o zaman sen bilirsin ama deme üç kişi ciddi dusunuyorsan diktir ve tövbe et ve geçmişini anlatma
00 Yorumla
+1 yılBunu sorun edecek birisiyle bir ilişki kurma zaten ayrıca her konuştuğun flört ettiğin kişiye direkt söylemek zorunda da değilsin yaklaşımından emin olmadan söylediğin de sevmeyen kişi seni kullanmak isteyecektir
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
49Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılAblam 32 yaşındasın 32 yaşında birinin de bakire veya bakir olmasını beklemek çok saçma kundakta bebek değilsin hani 32 koca yıl yaşanmışlık tabi ki olacak. Ha karşındaki kişi sormadan bunu nasıl diyeceksin çok sacma, cinsellik konusu açıldığında bunu konuşun bence sen ona sor o cevaplar ardından sana da o sorar zaten direkt.
10 Yorumla
+1 yıl36 yaşına kadar gelip, bir cinsel ilişki yaşamadı ise onun sorunu. Yaşadı ise sana bunu sormaya hakkı yok. O yüzden kafaya takılacak bir şey yok. 15 yaşında değilsiniz, illa yaşayacaksınız.
20 Yorumla
+1 yılAbla zaten gelmişsin otuz yaşlarına e bi zahmet seks yapmış ol
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Bence sorun etmemesi gerekir se olmazsa aşırı istekliydim kendim bozdum diyebilirsin evlenmekten umudumu kesince bunu yaptım dersin
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılYani bu yaşlarda bu kadar sorun edileceğini zannetmiyorum. Ama tabii ki görüştüğüm insana bağlı biraz. O yüzden bence söylemen de fayda var
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 933 cevap paylaştı.
+1 yılBu devirde bakire kız kalmadığını herkes kabul etti. Görüşen kişi de etmeli. Bakire kız isteyen yalnızlığı kabullenmeli.
11 Yorumla- +1 yıl
yalnızlık o zaman
Seviyorsa umrunda olmaz sayı önemli değil tabii kişi bakirdir öyle birini istiyordur hayata bakışı gereği ona bi şey diyemem
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Söylemen lazım belki kendisi bakir dır bakıre bırını istiyordur yarın birgun gerdekte sıkıntı olmasın
10 Yorumla
+1 yılYani bir deri parçasıyla seni terk edecekse bence sen onu daha önce terk et.
20 Yorumlaerkekten erkege degişir durustce anlat sansını dene
onun hakkında detaylı bilgi verirsen yardımcı olurum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılTakılabilir ciddi evlilik düşünüyorsa Sorun etmeyebilirde Yakınlaşma olursa gidişattan belli olur.
00 Yorumla
+1 yılBen takılmam çünkü ben de bakir değilim. Bakir olsaydım yine takılmazdım ama. Olunca ne oluyo yani
10 Yorumla
+1 yıl32 yasinda bir insan da bakire olmayiversin bir zahmet öküz degilse bunu tahmin eder
118 Yorumla- +1 yıl
Bakire olabilir de gerek yok
- +1 yıl
Bakire kalmayaaaa
- +1 yıl
Namus iki bacak arasinda degildir
- +1 yıl
Öyle tabi 25 30 yasina kadar evlenmeyen beklemek zorunda degil
- +1 yıl
Erkekler zaten öyle ama kızlar nazlı olabilir yani önüne gelenle ya da 2-3 kişiyle birlikte olmak zor değil. Eşitlik olsun istiyoruz ama her konuda değil. Eski nesildeki kızlar valla çok düzgünmüş. Şanssızım ki bu döneme denk geldim. Doğru bir sevgili adayı bile yok
- +1 yıl
@Cielos helal kardeşim yürü 👏🏻👍🏻
- +1 yıl
Erkekler bakire aramasin boşuna 18inde kiz alacaksa o baska
- +1 yıl
tamam kes artık ya konuşma daha fazla, aynı düşüncede değilsen uzatmaya gerek yok
- +1 yıl
kimseyle evlenmeyeceğiz 😄
- +1 yıl
Aa dagdan gelmis bagdakini mi kovuyorsun sie
- +1 yıl
Yorumumun altinda bana ahkam kesiyor bi de
- +1 yıl
İnanç ve ahlaili olmak başka. Kendi gunahinizi normallestirme! Ayrıca kadınlar ilk yattığı kişiyi unutmaz ve kadının vücut sayısı arttıkça kıyaslamaya başlar. İki dakikalik zevk için ahiretini ateşe atmak aptallıktır. Bu arada bakır olmayan bakire istemeyen bakire diye alır ama arkadan verenlerden bulur ilahi adalet bu
32 yasindaki kadindan bakirelik beklemek de ne bileyim :D
10 YorumlaEger muhafazakar bir tipse edebilir uygun bir dille mevzuu açikabilir olgun insanlarsiniz
01 Yorumla
+1 yılkendi sorun ederse sende ona sor bakirmisin diye takılma çok fazla bu konuya
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılbakırelık tabusu artık gecmelı ınsanlar onemlı olan ruhu bakıre olması
00 Yorumla
+1 yılSende genç kız değilsin sonuçta bunu az çok tahmin etmesi lazım
00 Yorumla
+1 yılAbla 32 yaşında bir kadınsın, merakın ergen merakı
00 Yorumla
+1 yılÇok hırpalamamışsan sekli şemali kaymamışsa sıkıntı olmaz
00 Yorumlaonu açıkça söyle soru edip etmeyeceğini o zaman öğrenirsin
00 Yorumla
+1 yıl3 kişi mi yok artık, sorun etmemek imkansız olur. Yol yakınken ayrılın 😒
00 Yorumla
+1 yılYaşım 30 olacak ben yaşamadım. Şahsen sorun olurdu benim için
00 Yorumlakendisi bakir mi sanki.. ayrıca 4 aydır nasıl girmediniz ya ahaha hiç mi arzu yok aranızda
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılHiç evlenmemiş bir kadın bakire olmalıdır kaç yaşında olursa olsun.
08 Yorumla- +1 yıl
aynı şey erkek içinde geçerli
- +1 yıl
Aynen öyle. Benim yaşım otuz ve bakirim. El ele bile tutuşmadım. Bir Müslüman böyle olmalıdır.
- +1 yıl
bende bakiriym olması gerekken bu
- +1 yıl
Elbette.
- +1 yıl
@conquer merak etme evlenmesemde yapmıycam cinsellik bana iğrenç ve gereksiz geliyor zaten
- +1 yıl
Müslüman bir kadının ve erkeğin evlilik dışı cinsel hayatı olamaz.
Buna takılan erkeklerde var takılmayan erkeklerde bunu iyice uzatmadan direk konuş
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Sorarsa söylersin şimdi pat diye söylemene gerek yok 😊
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Söylemene gerek yok, söylenecek bir durum da yok. O sana ait bir şey, kimse karışamaz.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen ikinci buluşmada söylemiştim eğer bunu sorun edecekse birbirimize bağlanmadan bitirelim diye
21 Yorumla- +1 yıl
Erkekler zaten öyle ama kızlar nazlı olabilir yani önüne gelenle ya da 2-3 kişiyle birlikte olmak zor değil. Eşitlik olsun istiyoruz ama her konuda değil. Eski nesildeki kızlar valla çok düzgünmüş. Şanssızım ki bu döneme denk geldim. Doğru bir sevgili adayı bile yok
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaşından dolayı bence tahmin etmeli söylersen yaşamak ister
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSor öğren dert ederse sevmiyordur ama birlikte de olmak isteyebilir
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTakılabilir. Söyleyip hayallerini yıkma. Güvenmez sana bir daha.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıltakılır tabi ki, şimdiden söyle ki ilerde sorun yaşama
00 Yorumla
+1 yılSorun eder söylersen büyük ihtimalle senden ayrılır
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 528 cevap paylaştı. Yaşlarınız baya var kişiye bağlı sorun etmeyebilir
10 Yorumla
+1 yılBaştan konusmak gerekir kardeşim değilse ortada sıkıntı olur
00 Yorumlabence biraz daha bekle
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılkarşıdakinin kişiliğine bağlı
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsoyle sorun edecekse ayrilsin.. gerci bu seferse bide ben yapayim derdine dusmesin 😁😁
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 330 cevap paylaştı. Seviyorsa sorun etmez
00 YorumlaBence anlatmalısın sır kalmamalı
00 YorumlaBi zahmet bilir o da bakire olmadiğini
00 YorumlaBaştan açıkca söylemek daha iyi olur.
00 Yorumla
+1 yılbence söyleme ama sorarsa uzatmadan söyle
02 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
@MaviSever1108 ben ne alaka abi? Ayrıca sen bakir misin bakire kız istyorsun
+1 yılO da yaşadıysa problem olmaz :D
00 YorumlaOda yasamistir sonucta yani ihtiyac bu
00 Yorumla
+1 yılacık acık konus bunları
00 Yorumla
+1 yılHayır söyleme. Hiç sevişelim demiyor mu?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 439 cevap paylaştı.
+1 yıl36 yaşında bakiremi bekliyormuş?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBi zahmet anlasın yaş 32
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKonusu açılırsa söyle hatta onlada yap anlasın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yıletmez o yaştan sonra sdfsdfds
00 Yorumla
+1 yılTakılacak bence
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılBence en başta soyle
00 Yorumla
+1 yılsoyle
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEtmez ama kullanır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBaştan söyle.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSöyle
00 Yorumla
+1 yılTakmaz sanmiyorum
00 Yorumla
+1 yılEtmez
00 Yorumla- Devamını Gör (2)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Bakire değilim, görüştüğüm kişi bunu sorun eder mi, söylemeli miyim sizce?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat