Cinsel Yaşam Sizce kadınlar neden penis sever? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Sizce kadınlar neden penis sever? Sizce kadınlar neden penis sever? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
MrtBrs88 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl İçine alarak zevkten dört köşe oldukları sahibine karşı çekim hissettiği mutluluk çocuğu olduğu için olabilir mi 😃 1 0 Yorumla
SoraSorabitiremedin Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Neden sevmesin. Bizimkiler estetik birsey. Sizinkisi altı üstü bir kuru bağırsak. kiminizin ki et döner gibi birsey 1 2 Yorumla MaşaKocaAyıı +1 yıl Ne dedi bu şimdi bağırsak mı Yorumla SoraSorabitiremedin +1 yıl @MaşaKocaAyıı soru sahibi haricinde goruslesmiyorum sorularda Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Bizde sizdekini seviyoruz oranın her yerinin yaşanması opulmesi edilmesi gibisi var mı 1 0 Yorumla
wwakle Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 92% +1 yıl Damali guzel bi penis penisim ideal gormek isteyene 😅 1 0 Yorumla
MaşaKocaAyıı Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Et döner gibi bişeymiş bizimkisi ilk kez duydum böyle bişey😂 1 0 Yorumla
Searkan Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 42% +1 yıl Sevdigim bi soz var, insan kendinde olmayani istermis... 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl 😀😀😀 ne sevecek ya burun ya da kulak mı. hey allaaam. erkeğin cinsel organı o. 2 1 Yorumla timur0707 +1 yıl :)))) Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Zevk verir, hazzı arttırır, yedikçe yiyesi gelir, kadınlar sever 1 0 Yorumla
geceler_sessiz0606 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kadınlar penis için ölürmüş 1 0 Yorumla
Öylesine1üye Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Çok ilginç bir soru cidden Alla Allah neden acaba 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Erkekler neden kuku seviyorsa😄 2 17 Yorumla NickimYokki00 +1 yıl Herkes olmayana ilgi duyar 😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ee ihtiyaç Yorumla NickimYokki00 +1 yıl Haklısın :) özellikle bu yaşlarda 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aynen🤦♀️ Yorumla NickimYokki00 +1 yıl Ne olacak bu halimiz 😅 Yorumla NickimYokki00 +1 yıl Pişt Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😴. Yorumla NickimYokki00 +1 yıl Aman uyu kaç 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yoksa bu mevzu bana kaççak🤭 Yorumla NickimYokki00 +1 yıl Kaçmazzzzz korkma be 😁 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kuyruklu yalan 😆 Yorumla NickimYokki00 +1 yıl İftira 😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İtiraf bence😄 Yorumla NickimYokki00 +1 yıl Bilakis bayan gizli :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İyi geceler 🙋♀️ Yorumla NickimYokki00 +1 yıl Aman uyu hıh Yorumla NickimYokki00 +1 yıl Buralardayım ben bayan gizli 😁 Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. Doğal bence güzel bir penisi sevmeleri. 1 0 Yorumla
hasanada Takip Et Xper 7 Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 941 cevap paylaştı. kadınlar penis sever mi. böyle bir bilgi yok bende 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
İçine alarak zevkten dört köşe oldukları sahibine karşı çekim hissettiği mutluluk çocuğu olduğu için olabilir mi 😃
Neden sevmesin. Bizimkiler estetik birsey. Sizinkisi altı üstü bir kuru bağırsak. kiminizin ki et döner gibi birsey
Ne dedi bu şimdi bağırsak mı
@MaşaKocaAyıı soru sahibi haricinde goruslesmiyorum sorularda
Bizde sizdekini seviyoruz oranın her yerinin yaşanması opulmesi edilmesi gibisi var mı
Damali guzel bi penis penisim ideal gormek isteyene 😅
Et döner gibi bişeymiş bizimkisi ilk kez duydum böyle bişey😂
Sevdigim bi soz var, insan kendinde olmayani istermis...
😀😀😀 ne sevecek ya burun ya da kulak mı. hey allaaam. erkeğin cinsel organı o.
:))))
Penis sevilmez mi kızım, kadın olsam ne severdim var ya😀
Zevk verir, hazzı arttırır, yedikçe yiyesi gelir, kadınlar sever
Kadınlar penis için ölürmüş
Onu muhafaza edecek yeri olduğu için
sen söyle biz de bilelim
Çok ilginç bir soru cidden Alla Allah neden acaba
Biz neden vajina seviyoruz sence?
Erkekler neden kuku seviyorsa😄
Herkes olmayana ilgi duyar 😅
Ee ihtiyaç
Haklısın :) özellikle bu yaşlarda 😂