Bazen cidden olmuyor benim de başıma gelmişti. Zihniyet ve kültürüne kadar her şey uygundu ancak bir şey vardı beni itiyordu. İyi bi adamdı olmayınca olmuyor cinsellik konusuna gelince içim istemiyorsa elbet bir bildiği vardır o konuda kişiyi bırak derim.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılŞu sitede ki kızları anlamadım gitti normal hayatımda adam olsun iyi biri olsun yeter derler. Burdakiler Cinselligi ön plana alıyor. her şey cinsellik mi? Cinsellik te arzuladığın, ama normal hayatta yüzüne bakmayacagın karaktersiz biriyle evlenmek mi mantıklı yani? Nasıl bir beyin yapısı bu anlamış değilim. Adam iyi becerse ama karakteri 5 para etmezse ne olucak? Bunu mu istiyorsunuz? Ayrıca adamı seviyorsan cinsellik te çok sorun etmezsin. Sevmedigim biriylede seks yapmam yani. Bu kafadan bir uzaklaşın artık.
210 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılDokunmakta zorlanıyorsa zaten sevmiyordur. Evlenmesin zaten bu şekilde
Cevap sahibi+1 yılZamanla sevgi, aşk olur belki. Bazen çok aşıgım çok seviyorum diyipte evlenenlerde zamanla kafa yapısu uymayabilir.
- +1 yıl
Kayık gibi düşünmek lazım bunu mesela sadece karakter sorunsuz bir şekilde iyi olup istek yokken de tek taraftan kürek çekerek kayığın ilerlemesini beklemeye çalışır. Onu son derece bir istekle istiyorken ama karakter ofsaytken de tek tarafla kurek çekmeye çalışır gibi olur. Iki şartta da ilerlemez o kayık
Cevap sahibi+1 yılOlabilir. Bence en önemlisi sevgi. Sevgi varsa her şey hallolur
- +1 yıl
Akıllı biri olduğunu yorumundan anlasiliyor icimdekileri yazmissin tebrik ederim
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim 🥰
+1 yılMerhamet ve iyilik aşılanamaz, sonradan sahip olunamaz ama cinsel çekim ve arzulama ihtimali her zaman vardır, bu yine karşındakinin anlayışı ve iyiliğiyle alakalı bir durum.. tam tersini soralım, çok arzuladığın ama kötü biriyle evlenir mıydın? Bu bence senin karar vermeni kolaylaştırır..
Not: mecburiyet yoksa ikisindende uzak dur, bu devirde ne gibi mecburiyet olabilir orasını bilemem...00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 617 cevap paylaştı. objektif olayım tamam:D bak tatlım21 yasındasın. bi kere kalbin akmadı ise olmaz o iş bitti. zorlama olur. ha su var. bence bu kararın hata olucak. ama sana bu hata lazım:D o da var. belki zibidi birine gidicen. sonra pişman olucan. ama bu yaşlarında bu olgunlukta değilsin. yanlıs zamanda karsılasmıssınız bence
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
61Cevap
+1 yılSeviyosan olur benim gorustugum biri vardi tip olarak begenmiyodum uc yil aralikli olarak gorustuk bayada pesimdeydi bi donem ne kadar iyi anlastigimizi farkettim çok sevmeye basladim aramizda yakinlasmada oldu ki ilk ve son kez biriyle bu kadar yakinlastim opusmekten bile midem bulanir sevmiyosam karsimdakini, onun oncesinde cok yakisikli bir sevgilimde vardi ama cidden baya yani her gorende cok begeniyodu lise birden beri taniyodum aramizda gram yakinlasma olmamisti karsi taraf bunu cok istedigi halde yillarca, yani benim gibiysen tip falan gram onemli degil.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılArada çekim yoksa gerçekten ciddi bir sıkıntı oluşuyor. Bunu çok kişiden duydum ve gördüm. Genelde hüsran ile sonuçlanıyor.
72 Yorumla
Soran+1 yılof ya ama karakteri iyi ciddi de biri ama olmayinca olmaz mi
- +1 yıl
ummadık taş baş yarar :D bilemeyiz :D
+1 yılBen sana şöyle bir şey söyleyeyim bu zamanda çoğu insan sadece görsel olarak cinsel olarak mükemmel insan arıyor, ancak şu bir gerçek ki evlilik hiç bir zaman yapmış olmak için yapılmaz ve size ailenize kriterlerinize uygun olduktan sonra neden olmasın.
10 Yorumla
+1 yılTipini sevmedin de gülüşünü bakışını filan seversin hiç mi bir şey sevemedin o kadar mı itici 🤔 öyleyse sırf iyi diye evlenilmez yardım derneği filan değiliz 😂 Sırf iyi diye evlenilir mi?
25 Yorumla
Soran+1 yılcok haklisin annem evlen tip boş diyor
- +1 yıl
Yavrum tip elbette boş ama çekici gelen bir tarafı olmalı illaki, yani muhabbetini seversin, onla konuşmayı seversin bakışını seversin gülüşünü seversin, yahu illa sevecek bir yer bulursun yani bulamıyorsan sevgi yoktur arada, olay tip değil sen sevmemişsin. İçine sinmemiş sırf iyi diye evlenilir mi? Köşedeki simitci amcada çok iyi bir insan ama evlenmiyoruz 😂
Soran+1 yılcok haklisin ama daha bulusmadim sadece konusmasi komik geliyor o kadar şiveli
Soran+1 yıltrol derken kanka ne trolu 2 yildir burdayim sadece memleketlim cocuk
Soran+1 yılevet 6 aydir konusuyoruz kıbrısta okuyor
Bir söz vardır.
"Yüzü güzele kırk günde doyulur, huyu güzele kırk yılda doyulmaz" diye..
Tipine aşık olup evlenirsin. Evlendikten sonra karakteri öyle bozuktur çıkar ki, seni evlendiğine pişman eder..
Karakterine aşık olup evlenirsin, o sağlam karakter seni kendine aşık eder..
Bir de bu açıdan olaya yaklaşmanı tavsiye ederim30 YorumlaBeni dinle lütfen….
- Tipi normal olan biri vardı ama aramızda mükemmel bir kimya vardı süperdi. Ama biri daha vardı yakışıklıydı diğer dediğime göre aramızda sıfır cinsel çekim vardı hiç bir şey hissetmiyordum yani karakteri de iyidi hoştu ama olmuyor ya bir şey hissetmiyorsan olmuyor. Sırf iyi diye onu seveceğin anlamına gelmez.
20 Yorumla
+1 yılBen tutku hissetmedigim bir adamla yapamam.. evlilikte en önemli şey cinsel uyum.. bir ömrün her gecesi aynı yatağa gireceksin.. sen hayal et.. gerisini nasıl olur..
50 Yorumla
+1 yılAnlamanın yolu var çekinmeden yazıcam kusura bakmayın hanımlar eğer tecrübesiz ise 1) ufak tefek oynamaşmada hemen kusuverir ufaklık 2) uzun uzun sevişemiyosa sevişirken sende uyaracağı noktaları bilmiyosa keyif alamazsın evlenince o iş üstündeyken biraz saygı duruşunda durur arkasını döner yatar 3) bu konular konuşulurken utanıyosa ya da aşırı tecrübeli gibi uzun uzun lafı dolandırarark şöyleyim böyleyim diye anlatıyosa
00 YorumlaÇirkin erkeğe yüz verip dötünü kaldırma. Bırak çirkin kızlar ona yüz versin. Sen çirkin olsan emin ol o seni sevmeyecekti. Bu yüzden karakteri iyi felan deme. İyi olsaydı çirkin kızı beğenir onunla evlenirdi. Sen onu beğenmediğine göre sen güzelsin.
10 Yorumla
+1 yılSanırım evlenmezdim. Birkaç ay önce aynı anlattigin gibi bir çocuk benden hoslaniyordu flört etmeyi bile beceremedim. Arzu çok önemli, o olmayınca ben bı erkekten hoslanamiyorum
20 Yorumla
+1 yılOlmuyor.. İlla ki sorun çıkıyor.. Emin değilseniz evlenmeyin.. Yetmiyor.. Bi süre belki.. Sonra ikinize de yazık olur.
00 Yorumla
+1 yılCevremde koca arayipta bulamayan kızları görünce bilemedim. Nefes alsın yeter kafasında kızlar hep. O duruma gelmişler. 30 undan sonra zaten yaşlı kafasında deyip erkekler pek izdivaça olumlu bakmıyorlar
02 Yorumla
Soran+1 yılyaşım 20 cocukta 23 ama
- +1 yıl
Sizler daha küçüksünüz tam gençliğin en güzel zamanları. İnşallah mutlu olursun abicim
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet 100% kötü olur. Bir arkadaṣ ve kocan arasındaki fark cinsel çekimdir. Bu yoksa efendiliği vs. bi halta yaramaz. Boṣanana kadar arkadaṣ gibi yaṣarsiniz bu hem kendine hemde karṣı tarafa haksizlik olur. Evlenmek için evlenmeyin kimseye boṣa ümit vermeyin çok günah
00 YorumlaTip gelir geçer
Sevdiğimin 15 yıl önceki hali benim halim en az milyonken değişti değişiyor
Bu çok mantıksız! aşık değilsen zaten sorgulaman yanlış.. ümit vermen de yanlış
Yoluna bak derim10 Yorumla
+1 yılHer ne kadar iyi biri de olsa için isinmiyorsa ona karşi olmuyor
Karakteri iyi biri olsun olmuyor iyi düsün10 Yorumla
+1 yılsoruyu gerçekten cinsellik kategorisi olarak mı seçtin sistem saçmalayıp bu saçma kategoriye mi attı merak ettim
beğenmediğin biriyle ömür geçmez en azından bi tık tip olsun yani02 Yorumla
Soran+1 yılsistem sag olsun
- +1 yıl
teşekkür ederim . iyi geceler
+1 yılEvlenilir bebik ama kısa süreli bir evlilik olur diye düşünüyorum
10 Yorumla
+1 yılEvlilikte cinsellik önemli. Bi yerden sonra insanlar tatmin olamadıkları için yakınıyorlar ve aldatıyorlar. Sonra gelip burada dert yanıyorlar sdfghjkld
10 Yorumla
+1 yılarzulamıyorsanız bence evlenmeyin
bir ömür geçmez10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeni içine çekmiyorsa, ona yükselmen zor olur, yatakta dokunduğunda o hayal ettiğin zevki alamazsın, cinsellik önemli mi senin için evlilikte?
27 Yorumla- +1 yıl
Degil diyormuş😅
Cevap sahibi+1 yıl@QueenOfSea Değil diyende öyle bi evlilik yapınca sonradan yok ya böyle olmuyor diyor ama :D
- +1 yıl
Allah pişman etmesin ozaman ne diyim😅😅
Cevap sahibi+1 yıl@QueenOfSea Sen evli misin yoksa :D
- +1 yıl
Maleseff evlenme ihtimalimde kalmadı.. dünyada vakit geçiriyoruz işte😅
Cevap sahibi+1 yıl@QueenOfSea Niye be, tam zamanındasın hatta :D Mesaj atıcaktım ama kapalıymış, diğer soruna yorum yapanda benim, evlilik teklifi :D
- +1 yıl
Hesap gizliymiş😅
- Cinsel Yaşam konusunda 305 cevap paylaştı.
+1 yılEn iyisi kalbinin sesini dinle. Gerçekten seviyorsan ben bu adamla ömür boyu yaparım onun için canımı veririm diyorsan evlen. Yoksa birbirinizle helalleşin kendi hayatınızı yaşayın. Karar senin.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
s +1 yılCıks olmaz o iş.
İşi gücü yerinde, tipi ortalama denebilir, karakteri aşırı düzgün ve beni çok seven biri var yıllardır. Defalarca şans vermeyi denedim, olmuyor. İçin ısınmadıysa zaten zor00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 933 cevap paylaştı.
+1 yılKadınlar aygır istekli ve arsız erkek isterler. Lütfen efendi adamı da kendinizi de yakmayın. 21. Yüzyılda evlilik diye bir görsel var internette oradaki gibi olursunuz ikiniz de üzülürsünüz.
00 Yorumla Cok büyük hata olur. Evliligin büyük bir çoğunluğu dokunmaktir. Ilk başlarda normalmiş gibi gelse de sonradan cok zor bir durum halini alacak istediğini hissetmediğin birine dokunmak
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Iyi insan çok, önemli olan senin yanında olmaktan, dokunmaktan, sevmekten keyif aldığın adam olması lazım.
10 Yorumla
+1 yılHer şey seks değil fakat çok şey yani bir şey eksik olursa çok şey eksilir...
20 Yorumla
+1 yılArzular bir gün bitiyor. Mantık evliliği mantıklı geliyor
21 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen yaptım böyle bir hata sakın yapma derim. Evlenmeden anladım. Sakın beğenmediğin birine evet deme hem kendini yakarsın hem karşıdakini. Fiziki beğeni çok önemliymiş.
20 YorumlaBende tanısma aşamasındayz huyu çok güzel tipte fena değil tatlı ama bakımla iyi olcak biri bklm Allahım herkesşn gonlüne göre versin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılHer şey karakter demek değildir. Aşk her konuda uzlaşma, anlaşma, uyum, beğeni ve tutku ve şehvet ister. Sakın böyle bir evlilik yapmayın...
00 Yorumla
+1 yılBegenmediysen zor bi ömür geçirmek flört değil ki bu hayatıni paylasicaksin bnce olmz sağlıklı bir yuva
00 YorumlaEğer karakteri iyi, eli ayağı düzgün biri ise evlenirsin. Yaşadıkça arzulamanda olur fazlasını da yaşarsın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılYani Bi tanımak gerek duyguların gelişip gelişmediğini hislerin arzuya dönüşüp dönüşmediğini görmek lazım
00 Yorumla
+1 yılBirini istemiyorsan. İyi biri olsa da anlamı yok
10 Yorumla
+1 yılOlmaz o biyerini begenmediysen ilerde gözüne batar hep keşke dememek için baştan ver kararını
10 Yorumla
+1 yılArzulamadığın biriyle çok zorlanırsın sadece iyi diye biriyle evlenilmez
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayır ya arzulayacaksın karakteri de iyi olsun 4 4 lük olmaz ama arzu önemli sonuçta arzulamayacaksam arkadaşlık olur. Elbette karşı kpyamayacağomoz biri olacak o zaman ne yapacağız
10 YorumlaHayır karakteri iyi diye birlikte olamazsın arzu istek yoksa
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 512 cevap paylaştı. Ondan sonra gozun millete kayar sonra mutsuz bir evlilk
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılBence bunu o kişiyle oturup konusmalisin ona göre bir sonuca varırsınız..
00 Yorumla
+1 yılBişey olmaz seks sorun olursa başka birisini bulursun kocan duymasın ama
00 YorumlaKarakteri mükemmelse hiç kaçırma. Güzellik gelip geçici şey sen önce karaktere bak
00 Yorumla
+1 yılSevmiyorsan evlenmenin bir anlamı yok. Karakter değişebilir bir şey sonuçta.
00 Yorumla
+1 yılOlmaz bence ya benim öyle denediğim erkekler ben birkaç hafta bile zor katlandım yani. Çekim şart.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Cinsellikte iyi seni hep aldatacak birine git sana o yakışır bence 😂
03 Yorumla- +1 yıl
tipsiz erkek aldatmiyor mu ne kadar sacma senin gibi erkeklerin bahneesi
- +1 yıl
@ruhhalim2828 tipsiz demedim tipsizde yatakta iyi olabilir ben aldatmakta guvenden sevgiden bahsediyorum 😂
- +1 yıl
ozaman paara bulunca genc güzel kadin almayin tipsiz alin
Karakteri güzelse zaten etkiler ve arzulanır o kişi. Tipe bakacak yaşı çoktann geçtim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTipini beğenmiyorsan başta evlenme bunu kabullenmek istemeyeceksin ama ileride yakışıklı birisini bulduğun zaman onu aldatma ihtimalin yüksek o yüzden evlenmemen aldatmandan daha iyi
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle ve kesinlikle geri boşanırsın ya o seni boşar ya sen onu boşarsın O yüzden gerek yok
00 Yorumla
s +1 yılBeğenmediğin biriyle nasıl aynı yatağı paylaşacaksın? Nasıl aynı sofrayı paylaşacaksın?
00 YorumlaBunun yaşlılığı da var. Karaktersiz alırsan ileride karaktersiz birinin harabı kalacak
00 Yorumlaevlenmem cinsel hayatta evlelik kadar önemli ki çekici de gelmiyor tip olarak yanına yakıştırmazsın bir kere o yüzden zaten🤍
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Bence bi süre sonra olmaz
12 Yorumla
Soran+1 yılevet
+1 yılaşk yoksa evlenilmemeli.
12 Yorumla
Soran+1 yılben bu yaştan sonra kimseye aşık olmam ki
- +1 yıl
evlen sonra başını pişmanlıktan taşlara vurunca bu söz aklına gelir. hadi iyi geceler.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende uzun süredir yüzünü görmediğim bir erkekle konuşuyorum hoşlanıyorum ama yüzünü beğenmem diye korkuyorum
00 YorumlaBir insanı iyi karakteri güzel diye sevemezsin. Yani isterse çok aşırı yakışıklı olsun sana öyle gelmiyorsa çekim yoksa arzu olmuyorsa yürümez. Kısacası vazgeç. O dediğin şey arkadaşlık olur.
10 Yorumla
+1 yılkarakter çok önemli bence değişmediği sürece sıkıntı yok arzuladıgın insan tipini değişitebilirsin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılKimsenin fiziği evlendigi yillardaki gibi kalmıyor baki olan karakter bence degerlendir derim
20 Yorumla Ee arzuladığın ama karakteri berbat erkekle evlenilirmi bir de onu sor kendine
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBiraz da olsa icin isinmali yoksa icim almıyor deniyor ya öyle olur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılçok büyük bir sorun insan arzuladığı biriyle sevişmeli.
00 Yorumla- Devamını Gör (65)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar