evli bir adam ile evli bir kadın ilişkisi nedir?
iş yerinde bir kadın var bana ilgisi var çokta dekolte giyiyor beni tahrik ediyor
kendimi zor tutuyorum ama sonu ne olur bilemiyorum suç benim mi?
evli bir adam ile evli bir kadın ilişkisi nedir?
iş yerinde bir kadın var bana ilgisi var çokta dekolte giyiyor beni tahrik ediyor
kendimi zor tutuyorum ama sonu ne olur bilemiyorum suç benim mi?
Evli bir adam ile evli bir kadın arasındaki ilişki, her iki tarafın evliliklerini ve ailelerini tehlikeye atacak şekilde duygusal veya cinsel bir ilişki içerisine girmeleri durumunda potansiyel olarak sorunlu bir durum olabilir. Evliliklerde sadakat ve bağlılık önemli değerlerdir, bu nedenle başka biriyle duygusal veya cinsel bir ilişki kurmak, evliliklerin ve ilişkilerin temelini sarsabilir.
İş yerindeki bir kadının size ilgi göstermesi ve dekolte giyinmesi, sizde tahrik hissi uyandırabilir. Ancak, bu durumda önemli olan, evliliğinize ve ailenize olan bağlılığınızı hatırlamak ve sadakat ilkesine bağlı kalmaktır. Bu tür çekimlere maruz kalmak normal olabilir, ancak bu çekimleri kontrol altına almanız ve ilişkinizi riske atacak herhangi bir davranıştan kaçınmanız önemlidir.
Her ne olursa olsun, başka bir kişiyle evlilik dışı bir ilişkiye girmek sorunlu bir durumdur ve etik açıdan doğru değildir. Kendinizi ve evliliğinizi korumak için, iş yerindeki bu çekimlere karşı direnç göstermek ve sadakat ve ahlaki değerlere bağlı kalmak önemlidir.
Ama yine de bir kaçamak yapmak istiyorsanız son derece gizli ve dikkatli olmanız gerekiyor. Kaçamak ilişkilerin zevki daha farklı olur. Çünkü hem aldatmakta hemde partneriniz tarafından seçilen/tercih edilen kişi olmak hemde yakalanma korkusundan dolayı oluşan adrenalin size daha zevkli bir ilişki sunar…
kadının bakışları cilvesi çok ama çok korkutucu
Şeytanı dinlersen kadınla birlikte olma olasığı yüksek. Kadın seni tahrik etmek için etrafında dönüyorsa, provoke ediyorsa ağzının payını verebilirsin.. veya hiç oralı olmayıp nefsine hakim olup usluca görevin neyse onu yaparsın.
rica ederim
Cevap
6Cevap
Kendimi zor tutuyorum ne ya her gördüğün kadına yukselnion mu sn böyle
yok ama dedim ya agzıma sokuyor gibi
oyle tani zor değil ama sana ilgi gösteriyor sana sevgi yapıyor naz yapıyor cilve yapıyor
2 taraf da evli olduğu için bu ilişki olmaz
ama beni tahrik ediyor
Popon açıkta kalmış. Üşüteceksin.
İlk o suçlu sonrada sen
Devam et 😈
Yasak aşk mı
Yasak ilişki
Igrencliktir
Zinaa