çünkü orgazmı ve o hazzı seviyorsun bu biraz günlük hayatında yapacağın şeyleri aksatır engeller çünkü zamanını masturbasyona ayırırsın ufak şeyler ahi libidonu yukseltir ve orgazm olmayı ıstersin ilk fırsatta yani bedenıne değil ama günlük hayatına aksaklıklar olarak yansır çok yapmak ki muhtemelen eğer ben gibiysen mastürbasyon dahi yapıyor olsan öyle hemen oldu bitti değil de keyfini çıkartarak uzun uzun o keyfi yaşamak istiyorsundur bu da daha çok zaman demek :) mesela sen bunları bir erkeklede paylaşsan muhtemelen o erkek senin bu tutkuna yetişmekte zorlanır yani suç ortağı bulmak dahi seni mutlu edecek şekılde denk gelmen sanırım zor.
azaltsan da ki bence bu çok mümkün mü tartışılır bence yapmasan dahi hep aklında olacak sosyal hayatını etkılemeye devam edecek muhtemelen ya da dışarıdayken dahi ıslak gezeceksin açıkçası. yapabıleceğin çok şey olabılır biraz deneme yanılma ama muhakkak işe yarayan olacaktır bu seçenekleri konuşuruz her zaman yazabılrsın bir sorun olduğunda ama ilk yapman gereken mastürbasyon dışında bir hobi bulman. bu gezmek kafede oturmak gibi bir şey değil
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
seksin lezzetini unuttukça masturbasyonu fazlalaştırabilirsin böyle bir duruma yol açabilir.
Evet mastürbasyon cok yapiyorum
çünkü orgazmı ve o hazzı seviyorsun bu biraz günlük hayatında yapacağın şeyleri aksatır engeller çünkü zamanını masturbasyona ayırırsın ufak şeyler ahi libidonu yukseltir ve orgazm olmayı ıstersin ilk fırsatta yani bedenıne değil ama günlük hayatına aksaklıklar olarak yansır çok yapmak ki muhtemelen eğer ben gibiysen mastürbasyon dahi yapıyor olsan öyle hemen oldu bitti değil de keyfini çıkartarak uzun uzun o keyfi yaşamak istiyorsundur bu da daha çok zaman demek :) mesela sen bunları bir erkeklede paylaşsan muhtemelen o erkek senin bu tutkuna yetişmekte zorlanır yani suç ortağı bulmak dahi seni mutlu edecek şekılde denk gelmen sanırım zor.
Peki ne yapmam lazim masti mi azaltsam?
azaltsan da ki bence bu çok mümkün mü tartışılır bence yapmasan dahi hep aklında olacak sosyal hayatını etkılemeye devam edecek muhtemelen ya da dışarıdayken dahi ıslak gezeceksin açıkçası. yapabıleceğin çok şey olabılır biraz deneme yanılma ama muhakkak işe yarayan olacaktır bu seçenekleri konuşuruz her zaman yazabılrsın bir sorun olduğunda ama ilk yapman gereken mastürbasyon dışında bir hobi bulman. bu gezmek kafede oturmak gibi bir şey değil
düzenszilğin sıklığına bağlı aslında.. ama genel olarak gerginlik asabiyet mutsuzluk ilk olarak akla gelen...
aynennnn stres sinir
Düzenli mi seks hayatın
Hayir
Yapmalısın mesela analdan yala em yalarken ayalarını okşa
Mutsuzluk ve partnerinle aranda agresiflik, iletişim bozukluğu gibi şeylere yol acabilir
Kas ağrıları, his eksikliği ve partnerlerine göre muhtelif cinsel hastalıklar. Duygusal açıdan da farklı etkileri olabilir
Bu kendi arzularını nekadar acbirakmana göre değişir arzuların çıktığında bastırıp engellediler ruhen fiziken piskolojini etkiler
Psikolojik sıkıntılar olabilir. Sinirli olma, unutkanlık vs
Düzensiz seks ne tam orgazm olmadan konum değiştirmek falan mı anlamadım ajshshsjja
huzursuzluk kas ağrıalrı gibi sağlık sorunlu
Benim gibi partner bulamayınca bir volkan dağ misali gezersin ortalıkta mastürbasyon yapmakta fayda etmez
8 ay oldu evleneli halen daha bsey yapamadık biz hale bak utanç verici bir durum
Ben 6 yildir evliyim seks hayatim 10%
Haftada bir kez mi yapıyorsunuz
Ayda 1-2
😳😳😳 çok az değil mi
Evet az :/
İsteğin mi gelmiyor
Istegim var ama ben yapmiyom
Benim tam tersi delirmis tarzda istiyorum 32 yaşındaym halen daha bakirim evlendim yine olmuyor
Yetmiyo mu
Asla olmuyor alamıyor içine
Nasil alamiyo icinen girmiyon mu zaten istiyosan konusalim ikimizde sorun yasiyoruz çözeriz belki
Bulsana beni çok çabuk
Ordmsn
hiçbir şeye yol açmaz
Bende asabiyete neden oluyo
Yanlışlıkla çocuğun olur
Halsizlik ve ölüme canim
Yok artik
E düşün hep yap yap daha büyüğünü isteyeceksin 😀😀
Mutsuzluk
Agresiflik yapar
depresyon
Hiç bir şey olmaz ne olacak?