Tam zevk alacaz boşalıyorsun dedim sonrasında bna soğuk davrandı
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
tecrübesizlikden kaynaklı yaşınız genç normal bunlar. kızlar genelde , erkeklerin zaman durumunu bilemedikleri için, uzattıkca uzatırlar, halbuki erkeklerin gelme süreleri kadınalra nazaran daha kısadır, zamanla yakalanır, tecrübeyle olacak bişi.
04 Yorumla
Soran+1 yıl30 yaşında çok genç sayilmaz
Soran+1 yılHayır bunun böyle bir problemi var hatta bna her zaman sorardi nasıl zevk alıyor musn diye oda uzun sürsün istiyor hatta biz ilk zamanlar kondom kullanmıyorduk ve erken boşalıyordu bnde bisy demiyordum farkındaydım ama daha sonra kondom aldık markette bana dediki kondomla daha uzun sürer adam da istiyo uzun sürsün
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılDoğru demişsin senin durumundan anlamalı tecrübeli erkekler bilir ve beraber patlarlar o an anlatılmaz içinde bosalirken sıcak sıcak fışkırmaya partnerinin ve senin onu olan aynı anda hissetmek yok otesiii
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
19Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılSöylemekte haklısın, sen hep böyle yarım kaldıkça, tatmin olmadıkça sinirlerin bozulacak, bilmesi lazım, seni sinir etmiyor mu yarım kalmak hep?
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHatta şunu dediğin oluyordur, saatlerce yapabilen bi erkekle olsam nasıl zevk alırım diye hayal ediyorsundur bile, ama erken boşalan adamı düzeltmek çok zor en fazla bi kaç dk artar
Soran+1 yılEvet düşündüm bunu o benim ilkim olmasına rağmen erken bosaldigini fark ettim beni aldattı yani başka kadınlarla konuşmalarını yakaladım o kadınlarla olsa onları mutlu edebilir mi sanki daha beni edemiyor
Cevap sahibi+1 yılBöyle daha kendi kadınını tatmin edemeyen erkeklerde hep bi aldatma eğilimi var, çok denk geldim, sanırım kendindeki eksikliği böyle mi kapatmaya çalışıyolar, başka kadınıda tatmin edemez tabi ki, uzun sevişmeler, dokunmasını bilmek orada bile delirtip boşaltmak, sonrasında ise uzun ve doyurucu hatta sert bi seks yaşatabilmeli kadına, erken boşalan insan süreyi bi kaç dk uzatsa bile, sert yapmasını istediğinde yine 10 saniyede boşalacaktır. Sen şunu bile düşüneceksin, acaba uzun yapan bir erkek ile 1 kere denesem o zevk nasıl olur diye düşüneceksin ilerde
Cevap sahibi+1 yılGizliden çıksam yazabilir misin, bişeyler soracağımda
+1 yılKendisindeki kusuru düzeltmek için emek vermek yerine trip e giren erkek çapsız ve vitaminsizdir. yol ver
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yıldenirmi öyle çocuğa biraz uzatalım muzatalım deseydin bodoslama dolmaışssın adama :)
04 Yorumla
Soran+1 yılUzatalim derken
- +1 yıl
eeee uzatmak için başka şeyler deneyelim falan ne biliyim condom sprey vs.
Soran+1 yılSöylerim ama bencil kendi zevk alsi. Yeterli
- +1 yıl
ooo ozamanla yatalta biey paylaşılmaz o tiplerle hiçkleyfli olmaz
Gizli Üye(30-35)+1 yıltestisler doluysa erken akar vajinan darsa erken fışkırır ikinciye üçuncüye gec gelir ikinciyi yapmiyomusunuz
01 Yorumla
Soran+1 yıl2 3 tede erken boşalma oldu
Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Denetimsizde normal. Zamanla düzelir merak etme
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Kaç dakika sürüyor da boşalması?
06 Yorumla
Soran+1 yıl1 dakika sürmüyor
- +1 yıl
Yok artık o ne öyle yahu bir kaç defa sokup cikariyor boşalıyor o zaman... Peki neden böyle oluyormuş kendi ne diyor..
Soran+1 yılBilmiyorm hiç bisy demiyor
- +1 yıl
Yani bu çok çok kısa cidden sonrasın da seni yalama okşama gibi bişey de mi yapmiyor
Soran+1 yılHayır bna hiçbir şey yapmıyor hatta ona dedim yap diye ama bnim yapmamı istiyor
- +1 yıl
Şaka mı bu cidden? Yaaa kadın yalanmadan seks mi olur uzun uzun belkide kadın bosaltana kadar yalanmali ki iyice kudursun.. sen seks yapmıyorsun ki o zaman
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. oturup ağlıyordur şimdi
02 Yorumla
Soran+1 yılCiddi mi
+1 yılDoğruya doğru iyi demişsin
00 Yorumla
+1 yılÖyle denir mi ya hahahha
06 Yorumla
Soran+1 yılOh olsun
- +1 yıl
Sevgilin kondom kullanıyor mu
Soran+1 yılKullanmayinca daha kısa sürüyor kullanınca biraz uzuyor ama genede kısa sürüyor
- +1 yıl
Ok un rötarını al ona 45 dk daha artar
Soran+1 yılHmm iyi mi o
- +1 yıl
İyi tabi benimki 1.30 saat sürüyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok sık mastürbasyon yapıyor mu?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. Adamı öldürsen daha iyi
02 Yorumla
Soran+1 yılİyi yapmisim
Oda dayansaymis
04 Yorumla
Soran+1 yılHep öyle ama 2 de 3 de erken bosaliyor
Soran+1 yılNeyi
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Ağa be
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılMuhtemelen.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKırılmıştır tabi
01 Yorumla
Soran+1 yılBanane
Gizli Üye(25-29)+1 yılBozulmuştur
05 Yorumla
Soran+1 yılOh olsun
Cevap sahibi+1 yılNeden be yazık değil mi?
Soran+1 yılHakediyor hatta diyecem ki hiçbir kadın senle birlikte olunca zevk almaz tecrübeli bir kadınla olduğunu düşünsene belkide en az 1 saat yapan biriyle olmuştur senden zevk mi alir😂
Cevap sahibi+1 yılAlmaz doğru ama onu seviyorsan deme
Soran+1 yılAramız bozuk aslında ama sence nasıl ona bu konuyu açabilirim
Gizli Üye(25-29)+1 yılevet olabilirrr
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Doğru demissin
00 Yorumla
+1 yılKirilmistir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÜzdün lan
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı