Güncellemeler
+1 yıl
Sizce namazamı başlasam? Hem öyle yapınca sevgilimi kurmadan geri çevirebilirim hemde benimle ilgili düşünceleri değişir belki?
2gün önce sevgilimle başbaşa buluştuk öpüştük sonra penisini çıkardı okşadım bende tadını merak ediyordum sevgilime söyledim yalamama izin verdi baya yakınlaştık o günden sonra bana karşı soğuk aşağlık bakışlarla bakıyo görüntülü arıyo bana pnsini gösteriyor benimde soyunmamı istiyor falan ben eskisi gibi olalım bu cinsellik konuşmayalım istiyorum ona nasil söylesem?
beni daha çok sevsin diye cinselliğe başladım onunla ama kötü düşünüyor hakkımda her an ayrılabilir eskiden ciddi bi ilişkimiz vardı ama artık evlilik konuları açmıyo bile
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
bence sen ondan ayrılmalısın nedenını sordugundada ben senı sevdıgım ıcın yaptım ne yaptıysam senı mutlu etmek ıcın ama sen benı sadece cınsellık ıcın kullanmak ıstıyorsun de dersın ve cınsellık ıcın benımle bırlıkteysen bu ılıskı yurumez dıye kesın tavrını koy ortaya
Bu kadar kolay bir şekilde kabul ettiğin için aşağılık biri olarak görmüştür seni muhtemelen. Yapacak bir şey yok bundan sonra.
Sence onunla konuşsammı henüz geç değil sanki 2-3 gündür başladık cinsellik konuşmaya
konuşman daha iyi olur
O gün çok istekliydim öpüşme beni oraya götürdü bundan sonra evlenince yapalım artık bu tür konuşmaları keselim de
Zaten yaptığınız en büyük hata da bu oluyor erkeklere istediğini verince daha çok bağlanır zannediyorsunuz da yanılıyorsunuz işte
Sırf bu yüzden ciddi bir ilişki düşünüyorsan cinsellik olmamalı ister istemez partneri soğutur
Sence onunla konuşsammı henüz geç değil sanki 2-3 gündür başladık cinsellik konuşmaya
Bende senin gibi bir şey yaşadım o yüzden bir arkadaş tavsiyesi isteseniz de eskisi gibi konuşamazsınız dene ve gör umarım seninki benim gibi olmaz
adamm seni basit kız görüyor artık hemen verirsen cin selliği
Ok yaydan çıkmış artık senin başka penisleride yaladigini düşünüyor şu an
Ne kadar s. alak birisin biri sevsin diye cinsellik istemek ne demek o da sana o gözle bakar yazık
Seni bu şekilde kimse daha çok ve gerçek sevmez.
Hem fitili ateşle hemde geri çek
Eee yolun açılışını yapmışsın oda devamını istiyor büyük hata
Ona söyle konuşmayacağım de ya
Günaydın diyecem ama daha uyanamamissin tatlım
Artık kolay kolay bırakamaz
İyiki içinde kırmamış
Sen yolcusun…
Tadi guzelgeldi mi
sana öyle geliyor