Geçen gün kızıl saçlı beyaz tenli fiziği efsane olan bir kızla yatma fırsatı geçti ama yatmadım, yatamadım daha doğrusu. Çünkü 6 aylık ilişkim var. Aklımdan çıkmıyor çünkü kız hayatımda asla bi daha denk gelmeyecek kadar taş gibiydi. Bi yandan iyi yaptım diye düşünüyorum ama bi yandan da ferarriyi kaçırdım diye üzülüyorum
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Sevgiline acıyorum, senin gibi leş bir sevgilisi var diye.
giden gitmiş iş bitmiş yapacak bir şey yok kaçırmışsın artık sevgiline odaklan ama numara filan diyorsan iş değişir
Bazen yazıyo konuşuyoruz. Arkadaşlarla bi dahaki buluşmaya gelirse tavrı ne olur ona göre hareket edicem çünkü önceden bayağı asılıyordu.
Öyle yap en güzeli ama yine de bu sefer sen biraz asıl derim
Akşam arkadaşlarla toplanıyoruz bakalım gelirse ben de asılırım. Geçen sefer evine kadar bıraktım içeri davet etti ama girmedim. Cilveli cilveli davet etti öyle böyle değildi yani. Öyle yapınca çok fena oldum
Yine evine kadar bırakırım ve içeri davet ederse girerim bu sefer. Kız alev alev yanıyo
kız acayip fena dediğine göre
Evet kanka içeri girseydim ne yapardı bana bilmiyorum sjfldgkşdgdgkçıgşsd
tamam kızıl ateşli de peki sevgilin nasıl
Ayda 1 kez belki 2 kez veriyo
çok mu isteksiz sana karşı
İstekli ama sıksık yapmıyoruz yani ayda 1-2 kez yatağa giriyoruz ama aynı gün 4 5 kere yapıyoruz doyuyor kız.
1-2 kez olsada 4-5 kere yapmanız gayet iyi doyması lazım her iki tarafında
Kanka bi daha 1 ay sonra filan yapıyoruz 2 gün sonra yükselmeye başlıyorum
ya orası öyle bu kızın isteği az belli ki ayda 1 de çok azmış sende işte önüne hatun gelince azıyorsun haliyle ama şu kızıl iyi gibi
Kızıl çok fena bişe kanka azmamak mümkün değil bide asılıyor filan daha çok azıyorum. Evine kadar bıraktığımda nasıl dayandım bilmiyorum nasıl içeri girmedim anlamıyorum
Yine buluştuk arkadaşlar filan var kızıl da geldi yan yana oturuyoruz ilgi göstermeye devam ediyor kız
tamam artık sende eşek değilsin ya pas ver sende yürü
Dün akşam yine evine bıraktım ve yine davet etti içeri. Girdim içeri. 5 10 dk dinlendikten sonra oynaşmaya başladık. Vuruştuk kızla efsane bişeydi 3e 4e kadar vuruştuk
güzelmiş ama ben olsam sabah kadar devam ederdim sonra güzel bi kahvaltı iyi olurdu tabi bulmuşken değerini bilmek lazım
Kanka 12de eve geçtik 4e kadar takıldık kız pert oldu son postayı attıktan sonra kız uyuya kaldı ben de eve gelip hemen uyudum. Çok rahatladım ama çok memnun bıraktı beni, taş gibi vücudu vardı
o da memnun kaldıysa sorun yok
Memnun o da sabah konuştuk yarın akşam tekrar gidicem bu sefer kalmamı istedi birkaç gün. Sabahlara kadar pompalarım artık. Dinlene dinlene vurucam. Manitayı boynuzladık ama değer bu kıza dehşet bişe
oo baya iyi o zaman bir kaç gün kal dediğine göre sen artık manitayı bırak bunu al
Yok manita kalsın zaten ruhu bile duymaz. İyi bir insan ama cinsellikte pek istekli değil işte ayda 1 filan yapmak istiyor. Bırakmayayım onu ayda 1 de ona çakarım. Kızıl normalde bugün çağırmıştı ama işim vardı gidemedim söz verdim yarın gelicem diye. Kızıl nerdeyse her gün vermek istiyor çok istekli eve geldik 10dk sonra öpüşmeye soyunmaya başladık. Ben manitamı soyana kadar 2 yıl geçti, skene kadar 1 yıl geçti düşün benim manitanın zorluğunu
ahahah anladım halini bu kızıl fena bir şey anlaşılan
Sorma kanka yüzü desen çok tatlı, saçları kırmızı çok yakışıyor beyaz tenine bir de çakarken saçını çekiştirmesi çok iyi oluyo. Göğüsleri portakal gibi ucu pembe. Beli ip ince poposu karpuz gibi şekli çok iyi.
Offf hatun muhteşem yaaa benim de canım çekti yapma be baya şanslısın anlaşılan
Heykel gibi karı kanka bana nasıl baktı bilmiyorum ama cidden hayatımdaki tüm şansı kullandım bundan sonra başım beladan kurtulmazda şaşırmam. Hatun da baya iyi skşiyo aklımı kaybettirdi bana ne numaraları var varya
bu hatunu ne yap ne et kaçırma elinden
Yakaladım artık bırakmam sahiplendim dün akşam onu altımda kocam diye inlettim bağırttım
işte artık kaçırma bunu yoksa birdaha bunun gibisini bulamazsın
Ben onu kendime bağlarım ben bıraksam bile o bırakamaz. Yarın uçurucam onu havalara
Uçur bakalım saatlerce
Aynennn
korunmayı da unutma kızı sonra hamile bırakma
Valla kondom yoktu girdim öylece aklıma bile gelmedi. Kız ben hap alıyorum dedi
kıza güveniyorsan öyle devam et ama yoksa sıkıntı büyük olur
Güveniyorum kötü bir insan değil ters bir davranış yapmaz hatta gözümün önünde yuttu hapı
Ben içine bırakmadım ama yine de önlem aldı kız. Madem hap alıyo bugün içine fışkırtayım bari fjvktmgkgkgk
İyi o zaman güven varsa sorun yok bak zevkine
Aynen öyle
hatun her açıdan mükemmel belli ki
Evet fizik desen mükemmel, performans desen mükemmel. Ayak uyduruyor. Akşam beklesin çok fena yapıcam onu jfkfkjfjfıfjfn
akşam ve birkaç gün anca doyarsın zaten ona
Gece gidecektim normalde ama daha erken gidicem 8 gibi daha çok yapabilmek için. Pişman olacak çağırdığına fjdjfndnfn
pişman etme daha çok istesin seni
Yani 1sn bile bırakmayacağım dinlene dinlene çakarım anlamında yorgunluktan bayılana kadar
o zaman durmadan devam
Aynenn
Belki yine karşına çıkar bro
Farklı kız çıkmaz gibi ama bu anlattığım kızın numarası filan var
Kızılı tekrar bul bulabilirsen
Numarası kızın ama bi kere reddedince yüz verir mi ki
Nasıl tanıştın o önemli
Arkadaşlarla kafeye gidiyoduk o da onların yanındaydı. Eve dönerken geç saat olmuştu evine kadar gittim cilve yaptı içeri davet etti ama girmedim çok yükseltmişti ama
Sen insan (!) mısın şimdi?
Kız arkadaşın arkadan verir inşallah 🤣🤣🤣
2 seneyi devirdik. Evet verdi bana arkadan sağ ol duan için
Hshahajshs başkası düdüklemiştir emin olll
Yok kanka
Olm güzel kardeşim gibi bi de bahsetmişsin 0eee seni
G4v4t demistim
Gvatlık ne alaka
Bence sen incelsin
😂😂 nerden çıkardın hahdhsh
Hangi şehir?
İstanbul