Boya zaten çoğu, ve o yüzden de böyle ihtimale yönelik sordum. Hani daha ilgi çekici görünüp daha çok iste olabilir gibi falan filan. Senin saçların ne renk? :)
Ne alaka ya cok ilgi çekince yüksek mi oluyormuşmuş tamam ilgi çekerim ama yüksek de sanmıyorum bana yetebilecegini 😂pardon hatlar karıştı sanmıyorum alakası olsun
Abazalıkla alakası yok, benim görüştüğün kızlardan gördüğüm bu, birincisi. İkincisi ise kızıl saçı genelde psikolojisi biraz etkilenen ve ilgi çekmek isteyenler yapıyor ki, bu da oranı arttırır. Ama yüzde yüz böyle olacak değil tabii
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Hayır renk ile ilgisi yok.
Renkle olaydı malafatı kırmızıya boyardı herkes bi gidin ya😂😂 kizil degilim ama tavan napacan😂
Sadece kızıl demedim ki ya, oransal olarak gibi düşündüm :)
Hepsi boyavçakma kızıl zaten doğal kaç kızıl var ki. Soruyla ne alakası olsun kızıllığın mantıklı mi allasen😂😂
Boya zaten çoğu, ve o yüzden de böyle ihtimale yönelik sordum. Hani daha ilgi çekici görünüp daha çok iste olabilir gibi falan filan.
Senin saçların ne renk? :)
Ne alaka ya cok ilgi çekince yüksek mi oluyormuşmuş tamam ilgi çekerim ama yüksek de sanmıyorum bana yetebilecegini 😂pardon hatlar karıştı sanmıyorum alakası olsun
Bir fikir sadece. :)
Ya da tahmin diyeyim
🙄 halla halla
Bu gece kızıl saçlılara kafayı takmışlar 😅
Ya ben çok seviyorum bayılıyorum ve öyle gibi geliyor da, o yüzden sorayım dedim 😊
Sanmıyorum.
Değil mk abazası değil
Abazalıkla alakası yok, benim görüştüğün kızlardan gördüğüm bu, birincisi.
İkincisi ise kızıl saçı genelde psikolojisi biraz etkilenen ve ilgi çekmek isteyenler yapıyor ki, bu da oranı arttırır. Ama yüzde yüz böyle olacak değil tabii
Evet hepsi değil ama çoğu öyle benimde tanıdığım kızıl saçlı bir kız vardı tam bir kaşardı
Orjinal kızıl değildir herhalde?
Değil