Cinsel Yaşam Yalnız tatile çıkanlar, tek gecelik ilişki yaşıyorlar mı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Sıkılıp tatilde tanıştığı biri ile yatar mı... Güncellemeler+1 yıl Bunu doya doya yaşayan yok mu Yalnız tatile çıkanlar, tek gecelik ilişki yaşıyorlar mı? Cevapla Tatil Soruları İlişki Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Vivensss Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 89% +1 yıl Ben yapmam kafa dinlemeye gidiyorum sonuçta 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Kafa dinlemek için gittin de sonuçta oda rahatlatıcı bir şey Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl evet yalnız tatile çıkanlar çok fazla yapıyor bunu 3 26 Yorumla Soran +1 yıl Gerçekten kadın erkek fark etmiyor gibi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl evet farketmiyor Yorumla Soran +1 yıl Aslında hak veriyorum da hiç tanımdan ilk saat ilişkiye girmek değişik Yorumla Cevap sahibi +1 yıl yani orada tanışmış oluyorlar işte ordan Yorumla Soran +1 yıl Evette ilk saat çabuk bir tanışma oluyor sadece sanırım yalnız kalınca libido artıyor yapmak zorunda kalıyorlar Yorumla Soran +1 yıl Siz yaşadınız mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl evet yaşadığım oldu Yorumla Soran +1 yıl Yaa nerde kaç defa Yorumla Cevap sahibi +1 yıl yani çıktığım bir tatilde yaşadım yer ismi söylemeyim şimdi. Bir hafta sürdü Yorumla Soran +1 yıl İsim değil ya o sizin Yorumla Soran +1 yıl Bir hafta tatil mi o kişi ile ilişki mi bir hafta sürdü Yorumla Cevap sahibi +1 yıl tatilde iki hafta civarı kaldım. O kişiylede ilişkim bir hafta sürdü Yorumla Soran +1 yıl Yaa senin ilişkin güzel sürmüş sevgili gibi Yorumla Soran +1 yıl Sadece yatıp bitiren var çoğu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl valla sürdü bir süre o zaman Yorumla Soran +1 yıl Çok güzel miş yaş kaç sizin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 47 yaşındayım Yorumla Soran +1 yıl Ya en güzel yaştasıniz Yorumla Soran +1 yıl Doya doya yaşadınız o zaman tatilinizi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl yani yaşadığım en güzel tatildi diyebilirim zaten Yorumla Soran +1 yıl Çok güzel bari partnerin iyi mi idi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl evet tabiki doyurdu Yorumla Soran +1 yıl Çok güzel miş ben iki kere yaşadım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl üç posta oldu bir gece Yorumla Soran +1 yıl Ohh iyi miş en güzel olmuştur eminim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl nasıl yani Yorumla
n0namen0 Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 408 cevap paylaştı. En iyisi eş/sevgiliyle tatil 0 0 Yorumla
FlörtözBakire Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl evet. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Tanışma nasıl oldu Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ben yapmam kafa dinlemeye gidiyorum sonuçta
Kafa dinlemek için gittin de sonuçta oda rahatlatıcı bir şey
evet yalnız tatile çıkanlar çok fazla yapıyor bunu
Gerçekten kadın erkek fark etmiyor gibi
evet farketmiyor
Aslında hak veriyorum da hiç tanımdan ilk saat ilişkiye girmek değişik
yani orada tanışmış oluyorlar işte ordan
Evette ilk saat çabuk bir tanışma oluyor sadece sanırım yalnız kalınca libido artıyor yapmak zorunda kalıyorlar
Siz yaşadınız mi
evet yaşadığım oldu
Yaa nerde kaç defa
yani çıktığım bir tatilde yaşadım yer ismi söylemeyim şimdi. Bir hafta sürdü
İsim değil ya o sizin
Bir hafta tatil mi o kişi ile ilişki mi bir hafta sürdü
tatilde iki hafta civarı kaldım. O kişiylede ilişkim bir hafta sürdü
Yaa senin ilişkin güzel sürmüş sevgili gibi
Sadece yatıp bitiren var çoğu
valla sürdü bir süre o zaman
Çok güzel miş yaş kaç sizin
47 yaşındayım