Cinsel Yaşam Sevgilimle cinsel ilişkide çok sert yapıyoruz, zarar verir mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Çok sert oluyor bu zarar veren bir şey mi Sevgilimle cinsel ilişkide çok sert yapıyoruz, zarar verir mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı. Atın ölümü arpadan olsun boşveeerr yine seninki oluyor sert oluyor biz de hiçbişe olmuyor djjxjxjdjdjd 2 0 Yorumla
kalbisükûn Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 98% +1 yıl Çabuk eskirsin baby 😏Serkan yavaşşş de biraz 😋 3 8 Yorumla Cielos +1 yıl Ya yetmez mi Yorumla kalbisükûn +1 yıl Bence de yaa yeter artık 🙄 Yorumla Cielos +1 yıl O zaman 2 dk yazar mısın Yorumla kalbisükûn +1 yıl 2 dk Yorumla kalbisükûn +1 yıl Yazdım şimdi ne yazayım? Yorumla kalbisükûn +1 yıl Bana istek atar mısın lütfen Yorumla kalbisükûn +1 yıl Peki şimdi? Yorumla 1omerryildirimm +1 yıl yaşlanıyorda eskirmi emin olamadım 🤣🤣 @kalbisükûn Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Sert olursa bölge kaslarına zarar verir kaslar saramazsa aleti bollasir fazla bol vaginada keyif vermez 0 0 Yorumla
1omerryildirimm Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 79% +1 yıl cvplar efsane yaaa için yırtılır yazmış birisi eskirsin yazmış 🤣🤣🤣🤣 0 0 Yorumla
Selen411 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl ikinizinde bu durumdan şikayetçi degilseniz hiçbir şey olmaz. 0 0 Yorumla
MuratRna Takip Et Bilge Yaş: 42 , eic 89% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 740 cevap paylaştı. Sıkıntı yok elastikeyetli materyaller (vajina, penis) sıkıntı olmaz... 0 0 Yorumla
özgürrkiizz Takip Et Master Yaş: 33 , eic 71% +1 yıl Hayır güzel böyle devam 2 1 Yorumla GöbekRakısı +1 yıl Seninle de böyle sert yapalım Yorumla
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 521 cevap paylaştı. Yoo bence zarar vermez. 0 0 Yorumla
FitGenç2 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. çok sert derken yani neler yapıyorsunuz ki 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yani çok fazla sesler çıkıyor ve düşmanı s eker gibi Yorumla FitGenç2 +1 yıl sesleri geç de düşman gibi yapıyorsa sende zevk alıyorsan sorun yok ama acı duyuyorsan ve seksten sonra da vajinan filan acıyorsa biraz dozunu azaltın derim Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl için yırtılır yara ile uğraşırsın 0 1 Yorumla 1omerryildirimm +1 yıl içimi yırtılır 🤣🤣 Yorumla
MesajınızVar Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Zarar vermez 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Atın ölümü arpadan olsun boşveeerr yine seninki oluyor sert oluyor biz de hiçbişe olmuyor djjxjxjdjdjd
Çabuk eskirsin baby 😏
Serkan yavaşşş de biraz 😋
Ya yetmez mi
Bence de yaa yeter artık 🙄
O zaman 2 dk yazar mısın
2 dk
Yazdım şimdi ne yazayım?
Bana istek atar mısın lütfen
Peki şimdi?
yaşlanıyorda eskirmi emin olamadım 🤣🤣 @kalbisükûn
Sert olursa bölge kaslarına zarar verir kaslar saramazsa aleti bollasir fazla bol vaginada keyif vermez
cvplar efsane yaaa için yırtılır yazmış birisi eskirsin yazmış 🤣🤣🤣🤣
ikinizinde bu durumdan şikayetçi degilseniz hiçbir şey olmaz.
Sıkıntı yok elastikeyetli materyaller (vajina, penis) sıkıntı olmaz...
Hayır güzel böyle devam
Seninle de böyle sert yapalım
Yoo bence zarar vermez.
Sen rahatsız olmuyosan devam
Senin hoşuna gidiyor mu
çok sert derken yani neler yapıyorsunuz ki
Yani çok fazla sesler çıkıyor ve düşmanı s eker gibi
sesleri geç de düşman gibi yapıyorsa sende zevk alıyorsan sorun yok ama acı duyuyorsan ve seksten sonra da vajinan filan acıyorsa biraz dozunu azaltın derim
için yırtılır yara ile uğraşırsın
içimi yırtılır 🤣🤣
Hayir vermez 😍
Değil
Sıkıntı olmaz
Verir
Verir
Zarar vermez
Vajinan genişler eskir
Zararda görür aksine
Hayır vermez
Hayır zararı olmaz