Cinsel Yaşam Göğüs ucunda piercingi sevgilimle evlenince ne düşünür, sizce yanlış anlar mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Göğüs ucunda piercingi sevgilimle evlenince ne düşünür, sizce yanlış anlar mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Elenìel Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Orasına Piercing yapan biriyle evlenen var mı cidden. Öyle kadınla evlenip çocuk yapılmaz çünkü mesleği bellidir 1 0 Yorumla
Alonza97 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. biraa anlar Şu an rahat yasayan kadınlar takıyor aklına onlar gleir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl ''hangi erkek elledi'' ilk tepkisi bu olacaktır 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Erkek olmak zorunda değil saçma Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aklına o gelebilir Yorumla
zevksuyuuuu Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 83% +1 yıl seksi bence göbeğe de yaptır 0 1 Yorumla hkn_cokolota +1 yıl Merak ettim Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Yani senin vücudun sonuçta 0 0 Yorumla
bol-malzemos Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Asla kabul etmem 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Neden? Yorumla bol-malzemos +1 yıl O göğüsler bana lazım Yorumla
HAKAANN99 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Sende var mı 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hayır ama yaptırmak istiyorum Yorumla HAKAANN99 +1 yıl Bir çok erkek istemez fakat illa ki kendine denk birini bulursun Yorumla
Şimditamsırası Takip Et Bilge Yaş: 37 +1 yıl Partnerimde göğüs ucu piercing çok hosuma gidiyor 0 0 Yorumla
CAGRI16 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 61% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Güzel duruyor bence 0 0 Yorumla
Kartalkalbi Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 387 cevap paylaştı. Hoş görünmüyor bence 0 0 Yorumla
Hairmafya Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Neden yanlış anlasın 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Erkekler öyle biraz bence Yorumla Hairmafya +1 yıl Yaptır bişey olmaz Yorumla
ÖlüMelodisi Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl Bence gayet güzel 0 21 Yorumla Soran +1 yıl Bence de Yorumla ÖlüMelodisi +1 yıl şu an var mi Yorumla Soran +1 yıl Yok ama yaptırmayı düşünüyorum Yorumla ÖlüMelodisi +1 yıl Anladım... Kim yapıyor eczaneciler mi Yorumla Soran +1 yıl Piercing ciler Yorumla ÖlüMelodisi +1 yıl Himm.. kadına mi erkeğe mj Yorumla Soran +1 yıl Kim daha iyi yapıyosa ona Yorumla ÖlüMelodisi +1 yıl Sence kim daha iyi yapiuor Yorumla Soran +1 yıl Cinsiyetle alakasız kişisel olarak Yorumla ÖlüMelodisi +1 yıl Anladım... Peki erkek yapıyorsa sevgilin erkeğin göğüs ucuna piercing takmasina izin verir mi? Yorumla Soran +1 yıl Yobaz biri değil ama hoşuna gitmez bence Yorumla ÖlüMelodisi +1 yıl Yobazligindan sormadım da sonuc olarak goguslerini elleyecek falan ya ondan dolayı sordum... Pircing mi hoşuna gitmez yoksa erkek bir pircingci mi hoşuna gitmez? Yorumla Soran +1 yıl Erkek birinin yapması Yorumla ÖlüMelodisi +1 yıl Hım anladım Yorumla Soran +1 yıl Bişe sorca Yorumla Soran +1 yıl M Yorumla ÖlüMelodisi +1 yıl Tabi sor Yorumla Soran +1 yıl Sevgilin sana haber vermeden yaptırsa tesadüfen öğrensen naparsın? Yorumla ÖlüMelodisi +1 yıl Bişi yapmam nerde nasıl yaptırdığını bana neden haber vermediğini sorarım... Haber vermedigi için sinirlenebilirim ama pircing hoşuma gider Yorumla Soran +1 yıl Erkek yapsa sorun mu sence? Yorumla ÖlüMelodisi +1 yıl Değil yapabilir Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Orasına Piercing yapan biriyle evlenen var mı cidden. Öyle kadınla evlenip çocuk yapılmaz çünkü mesleği bellidir
biraa anlar Şu an rahat yasayan kadınlar takıyor aklına onlar gleir
''hangi erkek elledi'' ilk tepkisi bu olacaktır
Erkek olmak zorunda değil saçma
Aklına o gelebilir
seksi bence göbeğe de yaptır
Merak ettim
Yani senin vücudun sonuçta
Evlenince bebek düşünün percing değil
Asla kabul etmem
Neden?
O göğüsler bana lazım
Sende var mı
Hayır ama yaptırmak istiyorum
Bir çok erkek istemez fakat illa ki kendine denk birini bulursun
Partnerimde göğüs ucu piercing çok hosuma gidiyor
Güzel duruyor bence
Hoş görünmüyor bence
Anlar
Neden yanlış anlasın
Erkekler öyle biraz bence
Yaptır bişey olmaz
Bence gayet güzel
Bence de
şu an var mi
Yok ama yaptırmayı düşünüyorum
Anladım... Kim yapıyor eczaneciler mi
Piercing ciler
Himm.. kadına mi erkeğe mj
Kim daha iyi yapıyosa ona
Sence kim daha iyi yapiuor
Cinsiyetle alakasız kişisel olarak
Anladım... Peki erkek yapıyorsa sevgilin erkeğin göğüs ucuna piercing takmasina izin verir mi?
Yobaz biri değil ama hoşuna gitmez bence
Yobazligindan sormadım da sonuc olarak goguslerini elleyecek falan ya ondan dolayı sordum... Pircing mi hoşuna gitmez yoksa erkek bir pircingci mi hoşuna gitmez?
Erkek birinin yapması
Hım anladım
Bişe sorca
M
Tabi sor
Sevgilin sana haber vermeden yaptırsa tesadüfen öğrensen naparsın?
Bişi yapmam nerde nasıl yaptırdığını bana neden haber vermediğini sorarım... Haber vermedigi için sinirlenebilirim ama pircing hoşuma gider
Erkek yapsa sorun mu sence?
Değil yapabilir
Yalar herhalde