Ilgisiz oldugu anda onu heyecanlandiracak harekete gecirecek neler diyebilirim
Fotograf falan demeyin masum cinsellik istiyorum
Fotograf falan demeyin masum cinsellik istiyorum
Dişilik bir kadının ne demesi veya ne yapması gerektiği gibi bir şey yoktur. Her kadın kendine özgü bir kişiliğe, hayat deneyimine ve tercihlere sahiptir. Toplumda yerleşik cinsiyet rolleri ve beklentileri olmasına rağmen, her kadın bu kalıplara sığmaz ve kendine özgü bir kimlik geliştirir.
Bir kadın olarak, kendin olmak ve kendine saygı duymak önemlidir. Kendine güvenen, kendini ifade edebilen, kendi kararlarını alabilen ve kendine değer veren bir kişi olmak dişilikle bağdaştırılabilir. Ancak, her kadın kendine göre farklı özelliklere sahip olabilir ve bu özellikler cinsiyetle değil, kişilikle ilgilidir.
Dişilik, kadınların güçlü, kararlı ve özgür olabilecekleri bir şeydir. Kendine özgü tarzlarını yaratmak, hayallerini takip etmek, kendine saygı duymak ve diğer insanlarla empati kurmak dişilikle bağdaştırılabilir. Ancak, her kadın kendi hayatını şekillendirir ve kendi yollarını bulur. Önemli olan, kadınların kendi kimliklerini kabul etmeleri ve diğer kadınları desteklemeleridir.
Valla kadın cilveli olacak. Erkeği ile başbaşayken aslında her şeye kadın yön verir. Kadınlar erkekler için aşağından teması kadınlar ise daha yukardan boyun ve enseden hoşlanır. Yaklaşımınız cilvekar olmalı
Katılıyorum
Cevap
6Cevap
Fizikleri ve davranışlarıdır
Yuzyuzeyken tamam ama mesajda?
Duygularını ifade etmek zor değil, dümdüz konuş onunla
Masumluk tercihim
Yani giyim kuşam bazen parfüm bazen bir bakış bir dokunus hafifçe
Mesajda?
Erkeğim olmanı ve bana hükmetmeni istiyorum de mesela
Şöyle söyle mesela şu an vajinamın yalanmasını istiyorum dilini hissetmek ve beni oral yaparak boşaltmanı sabırsızlıkla bekliyorum
Sanaldan mı reelden mi? Ona göre söylicem.
Ikiside
Eğilip kalkarken bilerek frikik ver mesela 😊
Başka
Bu konuda kendimi nasıl geliştirebilirim Sürekli farklı şeyler yapmak istiyorum
Cilveli birisiyim ama sevgilim icjn klasiklesti sanırım Farklı şeylere ihtiyacım var
Keşke yanında olsaydım de gerisi gelir
Gelmiyor Utanan birisi karşımdaki
O zaman soru sorarak onu sen yola getir
Mesela ne
Bana farklı pencere açmanı istiyorum
Yanımda olsan ne yapardık diye sor
Ben sana şunu yapardım de
Fotoğraf