Cinsel Yaşam Oyuncak mı kullanmalıyım yoksa 6 aylık sevgilime mi söylemeliyim? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 08 Gece gece libido tavan oldu 🤦🏼♀️ Güncellemeler+1 yıl Siz ne alaka Oyuncak mı kullanmalıyım yoksa 6 aylık sevgilime mi söylemeliyim? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
novel Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Bir çılgınlık yap ikisini de kullan. 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Gece acil yapacak şey sexting yap rahatla yarına sevgiline söyle ya da söyleme sexting e devam et 0 0 Yorumla
Narniagünlükleri Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Gece yanına gelebilecek ve seni soğutucaksa çağır gelsin ama elinde vibratör varsa bence harika gider. Kaç cm dildon? 0 0 Yorumla
Erhancanlar Takip Et Master Yaş: 55 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. Keşke herkes bu anları ve daha fazlasını sevgilileri ile paylaşıp onun ile giderse. 0 0 Yorumla
yanlızvesane Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Sende oyuncak olsaydı bunu sormaz şimdi içinde kıvranıyo olurdun 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Oyuncak kullan 6 aylık segilin için henüz erken 😅 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Demi yani erken Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 1. buçuk sene olsun hem az çok güven oluşur konu ile ilgili muhabbet sınırları vs zamanla akışına ilerler en garantisin anlık oyuncak Yorumla Soran +1 yıl Sonunda düzgün mantıklı veren bir erkek çıktı şükür Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Diğerlerinin yorumuna bakmadım ama zaten mantıklı olan bu hem daha önce ilişkisi olup olmadığını da öğren hastalık vs bulaşmasın kontrole vs gitsin ilerde ilişki düşündüğünüz zaman malum sitedekilere göre bizimkiler boş durmuyor 😅 Yorumla
devilish_humanity Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı. of cok kotu ama sevgılın yanında degılse oyuncak daha mantıklı 0 0 Yorumla
LovePiston Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 94% +1 yıl Eski sevgiline söyle ya da partner bul 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Evli 😂 Yorumla LovePiston +1 yıl O zaman hiç tantanaya gerek duymadan partner bul :) Yorumla
Alper35İzmir Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 40% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 711 cevap paylaştı. 6 ay ve hicbirsey yok mu 1 8 Yorumla Soran +1 yıl Hayır yok Yorumla Alper35İzmir +1 yıl Biraz fazla yavas gitmissiniz bence Yorumla Soran +1 yıl Cidden mi erken değil mi Yorumla Alper35İzmir +1 yıl Yarim yil gecmis ben 3 ayda yaptiklarimi yazsam buraya kafayi yersin 😂 Yorumla Soran +1 yıl Biz ciddi düşünüyoruz Yorumla Alper35İzmir +1 yıl Tamam olabilir ciddi dusunebilirsin ve bu daha da + ya geciyo bence Yorumla Soran +1 yıl şu an sadece göğüs bedenimi öğrendi Yorumla Alper35İzmir +1 yıl E taktik ver biraz adama Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Oyuncak varsa bekleme 5 4 Yorumla ıssızadam65 +1 yıl Kürek sapı var olmazmı Yorumla lllDeatmylovelll +1 yıl Gizlen bence mesaj kutuna saldiracaklar Yorumla ıssızadam65 +1 yıl Geç kaldın Yorumla Bilgeibrahim +1 yıl Bende var ihtiyaç varsa bekleme 😂 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl gidip kendini kopruden atmalisin 2 5 Yorumla Soran +1 yıl Neden kank seninkisi kalkmıyor mu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ben kizim olmayan seymi kalkicak 😂 Yorumla Soran +1 yıl Libido knk 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl he tavana vuri vuri geri ini 😂😂 Yorumla Bilgeibrahim +1 yıl Tavana vurunca haber ver hallederiz 😂 Yorumla
Nawdeniz Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 79% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 571 cevap paylaştı. Ten önemli aga temas önemli 😂 0 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı. bencillik yapmayın sevgilinize haber verin 0 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Oyuncak bulundur yanında 0 0 Yorumla
ilkeerr Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 67% +1 yıl Lan 6 aydır oğlan boşuna mı bekliyo ver gitsin 0 0 Yorumla
Ganoikininaltında Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 48% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 328 cevap paylaştı. Sevgilini oyuncak olarak kullan 0 0 Yorumla
gacar4886 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 33% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Yazdın mı uyumuş mu ona göre hareket et 0 0 Yorumla
erner353535 Takip Et Bilge Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl oyuncak, parmak.. gör bi şekilde işini 0 0 Yorumla
ÇıldırmışÇıldırık Takip Et Guru Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 926 cevap paylaştı. Gel fantezini dibine vuralım 0 0 Yorumla
axiakrep Takip Et Master Yaş: 37 , eic 97% +1 yıl 6 aydır tık yok mu 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Çok erken değil mi Yorumla axiakrep +1 yıl daha memememememeler fmflf Yorumla
CaptainVenture Takip Et Master Yaş: 38 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Sevgiline soyle 0 0 Yorumla
delmeyisevenadam Takip Et Xper 6 Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 307 cevap paylaştı. Bence hepsini birlikte hayal et bana anlat 0 0 Yorumla
ıssızadam65 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 74% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 439 cevap paylaştı. Kazma sapı kullan 0 0 Yorumla
Pooseidoonn Takip Et Xper 6 Yaş: 29 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 362 cevap paylaştı. Kolay gelsin prenses 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
42Cevap
Bir çılgınlık yap ikisini de kullan.
Gece acil yapacak şey sexting yap rahatla yarına sevgiline söyle ya da söyleme sexting e devam et
Gece yanına gelebilecek ve seni soğutucaksa çağır gelsin ama elinde vibratör varsa bence harika gider. Kaç cm dildon?
Keşke herkes bu anları ve daha fazlasını sevgilileri ile paylaşıp onun ile giderse.
Sende oyuncak olsaydı bunu sormaz şimdi içinde kıvranıyo olurdun
Oyuncak kullan 6 aylık segilin için henüz erken 😅
Demi yani erken
1. buçuk sene olsun hem az çok güven oluşur konu ile ilgili muhabbet sınırları vs zamanla akışına ilerler en garantisin anlık oyuncak
Sonunda düzgün mantıklı veren bir erkek çıktı şükür
Diğerlerinin yorumuna bakmadım ama zaten mantıklı olan bu hem daha önce ilişkisi olup olmadığını da öğren hastalık vs bulaşmasın kontrole vs gitsin ilerde ilişki düşündüğünüz zaman malum sitedekilere göre bizimkiler boş durmuyor 😅
of cok kotu ama sevgılın yanında degılse oyuncak daha mantıklı
Eski sevgiline söyle ya da partner bul
Evli 😂
O zaman hiç tantanaya gerek duymadan partner bul :)
6 ay ve hicbirsey yok mu
Hayır yok
Biraz fazla yavas gitmissiniz bence
Cidden mi erken değil mi
Yarim yil gecmis ben 3 ayda yaptiklarimi yazsam buraya kafayi yersin 😂
Biz ciddi düşünüyoruz
Tamam olabilir ciddi dusunebilirsin ve bu daha da + ya geciyo bence
şu an sadece göğüs bedenimi öğrendi
E taktik ver biraz adama
Oyuncak varsa bekleme
Kürek sapı var olmazmı
Gizlen bence mesaj kutuna saldiracaklar