Nişanlım kırıcı bir şekilde bakireliğimi sorguluyor. Çok soğudum, ne yapmam gerek?

Arkadaşlar nişanlıyım her şey mobilya vs alındı düğüne iki ay var fakat nişanlım sonradan her şey garanti gibi olunca cok değişti şu şekilde perdeler gelicekti şaka ile karışık dediki evi temizle de yerine gelcek olan kişi uğraşmasın bende dedimki altınlarımbir an önce alayım senden sonraki kocam zengin olsun diye karşılık verdim ve bazen tartısmalarda hic önce demezdi şu an merak etme gidicem hayatından gibi cümleler ve kız mısın değil misin nikahtan önce seni deneyim ona göre alayım gibi imalar da bulunuyor düğün yaklaştıkça nikah yaklaştıkça çok değişmeye başladı neden böyle bir kişiliğe dönüştü napmam gerek ve o böyle oldukça hayatım aşkım kelimelerini kullanmıyorum seks konusmak istedi red ettim önceden konusmak isterdim onla ama soğudum bu şekil olmasından napmam grrrk benim ne kadar kırıcı ve aşağılık düşünce ye sahip bir adamla beraberim koca gece uykularım bile düşünceli geçiyor iyi değilim
Nişanlım kırıcı bir şekilde bakireliğimi sorguluyor. Çok soğudum, ne yapmam gerek?