Arkadaşlar nişanlıyım her şey mobilya vs alındı düğüne iki ay var fakat nişanlım sonradan her şey garanti gibi olunca cok değişti şu şekilde perdeler gelicekti şaka ile karışık dediki evi temizle de yerine gelcek olan kişi uğraşmasın bende dedimki altınlarımbir an önce alayım senden sonraki kocam zengin olsun diye karşılık verdim ve bazen tartısmalarda hic önce demezdi şu an merak etme gidicem hayatından gibi cümleler ve kız mısın değil misin nikahtan önce seni deneyim ona göre alayım gibi imalar da bulunuyor düğün yaklaştıkça nikah yaklaştıkça çok değişmeye başladı neden böyle bir kişiliğe dönüştü napmam gerek ve o böyle oldukça hayatım aşkım kelimelerini kullanmıyorum seks konusmak istedi red ettim önceden konusmak isterdim onla ama soğudum bu şekil olmasından napmam grrrk benim ne kadar kırıcı ve aşağılık düşünce ye sahip bir adamla beraberim koca gece uykularım bile düşünceli geçiyor iyi değilim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılKonuşmadan önce ne istediğinizi ve sınırlarınızı net bir şekilde belirleyin. Duygularınızı ifade etmek için nasıl bir dil kullanmak istediğinizi düşünün. Rahat hissedeceğiniz ve dikkatinizin dağılmayacağı bir yer seçin. Bu, konuşmanın yapıcı ve anlayışlı bir şekilde ilerlemesini sağlayabilir. Nişanlınıza, onun sorgulamalarının ve şüphelerinin sizi nasıl etkilediğini açık bir şekilde ifade edin. Duygularınızı paylaşarak, onun davranışının size nasıl zarar verdiğini anlamasına yardımcı olabilirsiniz. Kendi sınırlarınızı ve değerlerinizi açıkça ifade edin. Partnerinizin sizinle ilgili konularda size güvenmesini ve sorgulamalar yapmaktan vazgeçmesini talep edin. Karşılıklı iletişim kurarken anlayışlı ve dinleyici olun. Partnerinizin neden bu şekilde davrandığını anlamaya çalışın. Belki de geçmiş deneyimleri veya korkuları nedeniyle böyle davranıyor olabilir. Ancak, bu, size saygısızlık yapma hakkını vermez. Eğer bu konuşmalar devam eder ve sorunlar çözülemez hale gelirse, ilişki danışmanlığı veya terapisine başvurmayı düşünebilirsiniz. Bir uzman, sizin ve nişanlınızın duygusal ihtiyaçlarını anlamanıza ve sağlıklı bir iletişim kurmanıza yardımcı olabilir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılSen senden sonraki kocam diye bir tabir kullanırsan adam senden her konuda şüphe eder. Bekaret konusuna gelince de sorgulamaya hakkı yok lakin bakire olan biriyle evlenmek isteyebilir ama bunun usulü de bu değildir, önce kendisi bakir mi sen de onu sorgula.
bir de denemek istemiş nikahtan önce, bu lafı sen kendine yedirip o şahısla evleneceksen kendine zaten saygın yoktur, evlendikten sonra sana neler söyleyebileceğini buradan hesapla.04 Yorumla
Soran+1 yılO bana evi temizle yerine gelcek olan yorulmasın deyince bende karşılık olarak senden sonraki kocam dedim cvpsız bırakamazdım artı iki yıldır sevgiliyiz bana daha önce kızmısın dedi kız oldugumu söyledim ve düğün yaklaştıkça imalarda bulunmaya başladı kız oldugumu bile bile hakaret ediyor ben ona sordum sevgilim bile olmadı diye yalan söyledi arşivlenmiş facede msjlarını görfüm inkar geldi beni kendi gibi yalancı sanıyor sanırım
- +1 yıl
Yazdığım yorumun sonlarını tekrar okumanı öneriyorum, kendine saygın varsa bu adamla yola devam etmezsin, devam edeceksen de ileride yapabileceği her şeyi göze alarak devam edeceksin. Bu yorumumu unutma, sana hayatı zindan edecek ve mutlu bir evliliğin olmayacak, gerçek yüzünü göstermeye başlamış. Dersen ki dünya kadar masraf yapıldı artık vs. senin hayatından önemli değil.
Soran+1 yılBende şans yok birini sevdim türküm o kürt ailesi istemedi türküm diye birini denedim biri en yakın arkadasımla aldattı birini denedim ablası ayırdı bunu denedim dengesiz cıktı bundan sonra evlenmekten vazgeçicem hayatımda çalışan biriyim aileme bakar eder yardımcı olurum tek te durabilecek biriyim butün üzüntü veren insanlar beni buldu bir başka bulsam oda kimbilir ne yapıcak en iyisi tekken kafam rahat bari bunuda bırakınca bakıcam tek başıma yaşamıma en doğrusu bu akşam evr geldik evi eşya gelcek diye temizledik adam ben burada tek yaşıcam zaten dedi neden dengesizsin dedim güldü biliyorum diyip eve geldim instagram ortak bir kısa istek atmıs kızda kabul etti ben görünce bu sildi bunu takipten söyledim eskidendi dedi ben hesaba yeni girmiş biri değilim yaklasık bir bucuk yıldır hesaptayım eski diyip beni keklicek aklı sıra bende onu bahane edip heryer den engelledim arama wp mesaj her şekilde aileme de gerekemi anlattım
- +1 yıl
Evlenmiş olmak için evlenip yanlış bir evlilik yapmaktansa hiç evlenmemek daha iyidir.
Gizli Üye(36-45)+1 yılGülüm, yorumlarda hayat hikayeni okudum. Kaç bu adamdan mezhep farklı olan biriyle hiç bir zaman mutlu olamazsın. Herşeyi zamana bırak. Anlıyorum çok masraf yapmışsın. İnan bana sana layık olanı gelir. Görmüyor musun? Düğüne 2 ay kala sana saygısızlığını göstermeye başladı. Evlendikten sonra Allah bilir neler olacak. Benim bir arkadaşım, senin gibi 2 yıl kürt biriyle çıktı. Aman allah’ım o küfürler, hakaretler, çirkinlikler kız ne yaşadığına inanamıyordu. Sonra siz türkler ırkçısınız şöylesiniz, böylesiniz diyordu. Ta ki olaylar büyüyüp bunlar karakolluk olana kadar. Demiyorum hepsi aynı fakat sana karşı şüphesi ve saygısızlığı olduğu sürece, bil ki bu hep böyle devam edecek. Bu hiç şaşmaz. Yerinde olsam yüzüğü kafasına fırlatırdım. Ne demek şaka ile karışık, evi iyi temizle de yerine gelecek kişi uğraşmasın. Üstüne kuma mı getirmeyi falan düşünüyor? Bunu çok sorgula. Her şakanın altında bir gerçek yatar. Madem onun sana karşı çok canını sıkacak soruları var. Seninde ona karşı olmalı. Sakın kendini ona ezdirme. Eziyorsa seni bil ki bu aşk, sevgi değildir.
04 Yorumla
Soran+1 yılDeğil zaten aşk sevgi böyle olamaz o bana yerine gelcek olan dedi sonra da eşya gelcek diye evi temizlerken nankörlük yapıp evi de ben temizledim dedi benim yaptıklarımı hice sayıp artı ben bu evde yanlız yaşıcam zaten dedi niye dengesizsin dedim gülerek biliyorum dedi artı dediğim gibi daha önce başlarda kızmısın dedi evet kızım demiştim düğün yaklaştı adam seni deneyipte alayım nikahıma yoksa almayım gibi imalarda bulundu artı bu adam 32 yaşında ben inanmamıstım hic sevgilim dahş olmadı dedi inanmadım bu inanmadığımı ona belli etmedim birgün face hesabını verdi arşivlenmiş msjları vardı bir kıza askerden porseler takımı getirmiş bir inin evine gül bırakmıs biriyle sözlenmiş kızın kardeşi yüzüğü kesmiş herşeyi inkar geldi hrrşeyi inkar edip benim bakireliğimi sorguluyor kimbilir ne haltlar ı var bilmediğim gelip beni sorgulaması yanlıs zaten kendi gibi yalancı sanıyor hep kendini düşünen biri zaten bir şekilde kurtulcam arkadasın kurulmus sıra inşallah bende
Soran+1 yılEşya arasında orta sephamız yıktu bir milyara babası alcaktı beni çağırdı oğlan gittik babasıda geldi orta sepha alcaksınız her gördüğünüzü istiyorsun dedi oğlana yani bana diyor bir nevide sen anla işte oğlanda kendi paramla alcam senden istemiyorum dedi srn ben mi varda bilmemne dedi oğlan aldı babası dükkandan cıktı gitti gelinlik işte kiralık almak istiyorlar mıs tek oğlan bu kardesi annesi yık durumları da iyi evi arabası malı mülkü iki maaşları var babasıda memur hatta oğlanda memur bunlar bir gelinlik bir orta sephayı bile sorun eden insan bunlar bunlar tabi ikincil sorunlar başta davranıs şekli bozuk bir şekilde cıkıcam bu işten inşallah dua edersen arasına benide kat olur mu
Cevap sahibi+1 yılBelki o yemek takımı ve gül olayları sözlenme işi senden öncedir. Sanırsam gizli dosyasında sakladığı görselleri silmeyi unuttu. Sende tesadüfen gördün. Bunlarla pek morelini bozma derim. Senin kızlığını sorgulaması gündem de çok aldatan evli veya sevgilisi olanları görüyor bundan etkileniyor olabilir. Bir yandan da seni deniyor. Bakalım ona evlenmeden verecek misin diye. Öyle bişey yaparsan, nasılsa verdi evlenmesemde olur der. Gerçi karakterli insan yapmaz, böyle bir şey fakat, o sana yine de sahip çıkar gibime geliyor.
Ben düşündümde düğüne 2 ay kala. Sen çok fazla ses etme. Onun davranışlarını bir gözlemle. Ne oluyor ne bitiyor gibisinden. Anladığım kadarıyla bu adam sana şakayla takılıyor. Benim iç sesim bu adam seni seviyor ve aranızda aşk var diyor. Hislerimde pek yanılmam.
İstersen gelinlik işini sadece kiralat nasılsa bir gün giyeceksin. Zatan de dolabına nereye koyacaksın? Yer bulamayacaksın. Belki annesi olmadığı için bir kadına nasıl davranır bilemiyor. Fakat bu adam seni kızdırmayı seviyor. Onun huyundan suyundan git. her şey çok güzel olabilir. Onun davranışlarını anlayabilmek için evlendiğinizde sadece çocuk yapma doğum kontrol hapını kullan. Önce bir gör ne olup bitiyor ona göre devam edersin evliliğini, gördün ki çok şey ters tepe takla döndü ayrılırsınız.
Cevap sahibi+1 yılHer erkek dengesizdir, çok saçma davranır. Evlilik anı yaklaştığı için, bence o sana kendini çok kaptırmasın diye, biraz dengesizi oynuyor gibime geliyor. İşinden dolayı sana biraz ilgisiz, soğuk davranıyor olabilir. Çok kafaya takma. Evi kurmuşsunuz, eşyalar alınmış ne bileyim dönmek yazık olur. En azından ilerde daha çok pişman olmaktansa denemiş olursun. her şey gönlünce olsun mutlunuza duacıyım. Rabbim seninle olsun.
+1 yılNe düşünüyorsun yani şimdi.
Cidden bu herifle evlenmeyi mi.
Sonra nr bekliyorsun değişeceğini mi.
Sadece köşede ağlayacaksın. Bakire ol olma. Bunu bu şekilde alaycı ve küçümser şekilde soramaz. O bakir mi bakire arıyor. Yıkasın anası kokuşmuş çamaşırını. Bırak şunu adamdan sayma.
02 Yorumla
Soran+1 yıl32 yaşına gelmiş ve bana yalan söyledi hiç sevgikim dahi olmadı diye facede arşivlenmiş kızlara gül bırakmıs piiza yok askerden kütahya porselen getirmiş msjları var dı birde hiç olmadı anlatamadıgım kadar coklar ve hepsini inkqr geldi işte yalan hiç olmadı diyenden korkucan kimbilir kimlerle yattı temiz birini arıyor utanmadan temiz kız yakısırmı kendine düşünsün bakalım artı ilişkş başlangıcında kızmısın dedi kız olduğumu söyledim ve düğün yaklaştı bana imalarda bulunuyor hakaret edici şekilde
- +1 yıl
Bunla evlenme. Çok çok ciddiyim bu evrimini tamamlamamış
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
33
Cevap
49Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılDüşünün kardeşim siz de bunları. Bekaret önemli değil yaaa , diyerek sırf sizi düşürmek için kullandıkları laflara kanmayın. Bu kadar mı aklınız yok? Evlenmyecginiz adamla sevsmeyin tutun bi tarafınızı. Sizin gıbı aptal kadınler olduğu sürece bu dunga erkeklere cennet hi cc sızlamayın aptallık siz kadinlar da. Bir kadın olarak söylüyorum bunu. Evlenmeyeceğim adamla yaşayacak kadar aptal değilim
741 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSenden sonra yerine gelecek kadın uğraşmasın ne ya söyletmeyin kendinize şu lafları bu kadar mı kıymetsiz senin gururun? Bas k.. çına tekmeyi yoksa cok ağlarsın bu ök.. üzle hayat geçirirken daha cok üzer
Cevap sahibi+1 yılSırf bakire olmadığın için böyle davranıyor bu lafları söylüyor bu adam sana. Aklınca basite alıyor seni. Hödüğün teki
Cevap sahibi+1 yılÖmür geçer mi bunun gibisiyle sen söyle?
Cevap sahibi+1 yılDaha ağır şekilde aşağılayacak evlendikten sonra seni. Bunlar fragman sadece. Balık baştan kokar. At nişanı cok ağlarsın sonra
Cevap sahibi+1 yılSorgulaması anormal değil evlenmeden önce sorgulanmalı tabiki ne bekliyorsunuz herkes herkesle yaşasın, bir bardağa 10 parmak girmiş su bardağından herkes içsin mi sonra. Sorgulanması cok normal fakat senin hanzonun bu şekilde sorgulaması cok yanlış olmuş böyle sorgulanmaz aşırı kaba bu
Cevap sahibi+1 yılBenzetme bence çok yerinde birden fazla erkekle olmuş kadınla birlikte olmak bu örnekten farksiz
Cevap sahibi+1 yılBen birden fazla kadınla olmus erkekle birlikte olurken de tiksinirim. Çifte standart asla yapmıyorum. Ordu gibi dizmesin bi haysiyeti olsun şeyinin 😂
Cevap sahibi+1 yılMezhebiniz genişse buyrun. Ben birsürü kadınla birlikte olmuş adama ciddi yaklaşmam takılırım anı yaşarım
Cevap sahibi+1 yılBirsürü kişinin dokunduğu bedeni de sevemem kimse kusura bakmasın midem var
Cevap sahibi+1 yılHaa bağlanırım orası ayrı ama layığıyla davranmasini bilirim
Cevap sahibi+1 yılMidem var cok şükür. Aşka engel olabilirsin mantığın ezip geçerek asik olman için aptal olman lazım degilim
Cevap sahibi+1 yılOlmuyorum çünkü mesele o an "ama oluyor ve çıkarlar oluyor. Keyfime bakarım hani. Ya Allah aşkına bir sevgilinle yaşarsın diğer sevgilinle yaşarsın. Ama sen gidip de hayatına aldigin 10 kadının 10uyla da yaşıyorsan bilmem ne artistinden ne kaldı senin? Uzatma konuyu lutfen😂öğğğk
Cevap sahibi+1 yılO an "an" oluyor**
Cevap sahibi+1 yılHee boş yapıyorum g.. avat bey. Kalkıp da bana 6 sevgilim oldu 6siyla da yasadim derse hasittir ordan derim 😂😂
Cevap sahibi+1 yılHaa yasar miyim yasarim ama deger vermem ok? Hakettiğini veririm
Cevap sahibi+1 yılCok güzelsin kardeşim de ben bisey demiyorum suan😂😂
Cevap sahibi+1 yılKim ben mi. yoo asla tövbe 🙄
Cevap sahibi+1 yılAllah kuru iftiradan korusun be
Cevap sahibi+1 yılElim sürçüşmüştür🙄
Cevap sahibi+1 yılTakiple ugrasamam ya ha.. nzo ba.. rzo dolu
- +1 yıl
Ne güzel yazmışsınız tebrik. ediyorum gerçekten
Cevap sahibi+1 yılSoruda belirtmemiş daha önce biriyle oldum diye ama. Belki de hiç yaşamamışken bu sorgulamayla karşılaşmış da olabilir net belirtmemiş soruda. Ama eğer doğru anladıysak sonuna kadar haklıyım. Yanlış anladıysam haksız yere ağır konuştuysam kusura bakmasın özür dilerim
- +1 yıl
Önemli değil knk ben bakir değilsem o da bakire olmak zorunda değil fakat ben 3 kisiyle birlikte oldum diyelim o 25 kisiyle olduysa o zaman olmaz, cunku cinsellikte onu tatmin edemem bu da ilerdr sorunlar yaratir
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir kere bakireligi sorgulama sırası düğüne 2 ay kala olmaz - YANLİS 1
Seninde zengin koca bulcam altinlarimi alayım demende doğru değil - YANLIŞ 2
Saygı içerikli konuşmalar zaten kalmadığı gibi birbirine laf dokundurmali, imali cümleler kullanılmaya başlanmış - YANLİS 3
Bu ilişkiden bir bok olmaz. Hem sana hem ona yazık. Bence yol yakindan vazgeç bu isden sonradan yazık olur.
Anlayış hosgoru saygı cinsellikte kalmamış yurtta çıkıp kendine oda arkadaşı almiyorsun, evlilik öncesi ne kadar olmaması gereken muhabbet varsa dile getirilmiş.
Yol yakınken vazgeçmek erken hayat kurtarabilir.10 Yorumla
+1 yılBuna benzer bir şey yaşadım. Kırıldı mı eskisi gibi olamıyor insan. Nişanlın yanlış yaptığının bile farkında değil anladığım kadarıyla. Nişanlanmadan önce farklı kişiliğe bürünüp, her şey garanti olma yolundayken iç yüzünü göstermeye başlamış. Evlenince daha beter bile olabilir. Bu kadar emek vermişsiniz ayrılmak zor olur ama içine sinmiyorsa yol yakınken ayrılmak daha doğru gibi geliyor bana. En doğrusunu sen bilirsin tabi
10 YorumlaEvlenecegi kisinin bekaretini bazi erkekler bilmek isteyebilir. Bazi insanlara gore ilkler anlamli degerlidir. Bazilari onemsemez. Bundan da olabilir. Ya da ailesi kanina girmis ondan da sormus olabilir bunlari. Hayirlisi. Nisanlilik en zor donemdir. Ama en yararli donemdir. Yanlis bir evlilik yapmayin.
01 Yorumla
Soran+1 yılBen ona sorduğunda kız oldugumu söyledim düğün yaklaştıkça kırıcı şekilde konusmaya başladı
Cok pisman olursun yol yakinken vazgec psikolojin bozulur hasta olursun. Bu adam degil.
Diyelim ki kiz degilsin bu onu ilgilendirmez.
Ha ama onun soyle bir hakki olabilir evlenmeden once bunu acikla bilsin ama boyle bir beklentisi varsa bile bu sekilde sorulmaz. Bu ulkeden gitme sebeplerim arasinda bu tip insanlarda var iste insan dedim pardon….
Nefret ettim. Egitim egitim egitim…03 Yorumla
Soran+1 yılO bana sordu ben kız oldupumu söyledim iki yıldır bunu biliyor kız oldugumu ve düğün yaklaş tı adam bu şekilde bile bile imalar yapıyor hakaret resmen
Soran+1 yılVe dün evini temizledik düğün yaklaşıyor diye eşyalar gelicek artık kendisi bir paspas ve tuvaleti yıkadı geri kalan ları ben yaptım süpür cam sil mutfak dolabları adam dün temizlik sırasında ben burada yanlız yaşıcam zaten dedi ve artı bütün temizliği ben yaptım dedi nankör geldi benim yaptıklarımı hice sayarak bu yanlız yaşıcam gibi kelime birde gecen tartısmada hayatından gidicem zaten merak etme demişti ondan öncede evi temizleyelim de senden sonra gelcek olan yorulmasın diye ima rdip hep şakalara çekiyordu dün neden dengesizsin sen böyle dedim gülerek biliyorum dedi
+1 yılSeni doldurmak istemem ama yazdığın şeyleri okuyunca midem bulandı, şakası yapılacak şeyler kesinlikle değil ağırlığını koy şimdiden gerçek yüzünü göstermeye başlamış evlenince neler söyler bu sana, düğün tarihini ertelemek istediğini söyle ve ertele hatasını anlar belki bu sürede.
10 Yorumla
+1 yılBence güvendigin biriyle konus bunu bir sekilde Ailene aciklamalisin cünkü 2ayın kalmiş surda Ailen ile konuşmadan önce Nişanlinlan konus ilk önce bu durum hosuna gitmedigini söyle hala devam ediyorsa bu durumda birsey diyemicem Insanin karakteri degismez kendi degismeli gercekten istiyorsa degismeli ve belliki sen baya soğumuşsun ne sevgi kalmiş ne de saygi
00 YorumlaŞimdiden böyleyse evlenince Allah bilir hayvan muamelesi bile yapar. Biraz aklın varsa ayrıl at yüzüğü. Kim ne der diye düşünme. Hayat sana zindan olacak gibime geliyor kusura bakma.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHerşeyi geçtim aranızdaki konuşmalar eğer anlattığın gibiyse sizden olmaz.
Şimdi vazgeçmesen ilerde zaten boşanırsın gibime geldi.
Madem öyle alışveriş yapılan şeylerde bu kafayla bulabilirse sonrakine kalır.
Al ceketini çık saygısını yitirmiş bir birliktelikten bir halt olmaz.00 YorumlaHer şeyden önce ben kadınım ama sen adam değilmişsin bunu bana gösterdiğin için teşekkür ederim perdende altınlarını da bi yerine sok, kirli kalsın ancak bu yakışır sanada yanına alacağın kişiyede✌🏼
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAilene danış evlenmek zorunda değilsin elalem ne der diye düşünme nikahtan sonra aynı evde yaşayacak olan sensin. Evlendikten sonra boşanmak daha zor istersen ayrılabilirsin o şu an senin kocan değil ayrıl gitsin
214 Yorumla
Soran+1 yılDeğil kızmısın değilmisin deneyip alayım ve diğer kırıcı kelimeleri ve sonra hala benden yakınlık bekleyip seks konusmak istemesi ayrı bir kafada red ettim konusmayı istrmiyorum diye o derece soğudum bıktım bir kaç oldu da yalanları nı yakalıyorum cok yoruldum
Cevap sahibi+1 yılAyrıl o zaman bunların hepsini annene babana anlat utanma onlar da evlenmenin istemez
Soran+1 yılAnlattım zaten işte onlar biraz sıkıntı babam kızlık kontrol ü yaptır madem dedi siz ne kadar gurur yıkıcı bu biliyormusun uz dedim ailem bir kere yanımda değil sıkıntı burada
Cevap sahibi+1 yılKimse seni o adamla evlendiremez. Dul olmak bu toplumda ne kadar zor biliyor musun. İçinin sinmedigi bir adamla evlenme
Soran+1 yılGerekirse ailemi bile bırakıp gitmeyi düşündüm ben çalışıyordum ne güzel işim vardı nişanlım olan lahıs işe gitmemi istemedi aileme söylemiş onun yüzünden işimden oldum şimdi de gitmeye bir miktar bile yok nişan para larından başka ne kadar zor kücük aşağılık duruma düşürdü ailemde zor tabi insanlar cok farklı gözle bakıyorlar namusunu korusan bilr ben dul olmadan bu muameleyi yedim deneyelim denmeyi bir de boşanmıs olsam ne kadar zor hele bura kücük yer herkes dedikoducu pislik
Cevap sahibi+1 yılLütfen böyle bir adamla evlenmeyin insanlar üç gün konuşur evlenirsen o adamı bir ömür çekecek olan sensin iyi düşün. Kim kendisine böyle kötü davranan bir koca ister ki?
Soran+1 yılÇalışmamı desen istemiyor artık kırıcı olması diz boyu soğudum zaten ben bekarken bu dul muamelesi yedim zaten evlenip boşansam düşenemiyorum nirde dünyada o kadar kız olmayıp evlenen insan varki bu nişanlımın yaotığo öyle insanlara hakaret kız olmayan yuva kuramaz mı o demeyr getiriyor demek ben kız olmasam evlendiğimde beni bırakıcak manasına geliyor bu adam ne kadar aşağılık biri kırıclığı ve aşağılık düşüncesiyle ve kendi sini o kadar sütten cıkmıd ak kaşık ki sevgilim bile olmadı diyen bir adam oysa fecede arşivlenmiş msjlarda her haltını gördüm onları dahi inkar geldi o kendi kimbilir kimlerke yattı herşeyi yalan birde temiz insanı hak edicek bir i değil kesinlikle bir şekilde dönmem lazım bu işten
Cevap sahibi+1 yılSen kaç yaşındasın
Soran+1 yıl24 oda 32
Cevap sahibi+1 yılSen daha çok gençsin neden kendinden 8 yaş büyük bir adamla evlenmek istedin nasıl tanıştınız. 32 yaşındaki adam sevgilisi olmasa bile tek gecelik ilişkileri olmuş olabilir eskort gitmiş olabilir. Ben 27 yaşındayım hiç öpüşmedim bile. Bu devirde evlenmeyi de düşünmüyorum tek başıma ölüp giderim daha iyi bir erkekle ugrasmaktansa
Soran+1 yılBirisi bizi tanıstırdı olmazsa ayrılırım düşüncesindeydim ve yapıştı gitmedi ailemde bu dünyada iyi biri cıkmaz devir cok değişti bak bu kötünün iyisi dediler vr bu kadar bir hanzo biri değildi başta iki yıl tanıdım hic belli etmedi kendini sonra herley mobilya salon her şey tutuldu garanti görüp rahat takılmaya başladı bende inanmıyorum zaten mutlaka ilişki yaşadı bu kadar pis biriyken benim gibi temiz birini deneyeyim seni diyip aşağılaması cok zedeleyici daha önce kız olduğumu sordu evet kızım demiştim ve halen bu kelimeyi kullanıyor zaman geçti bir şey demiyordu düğün yaklaştı bu kelimeleri dile getiriyor vr zaten bende bunu bırakabilirsem bir şekilde evlilik düşünmem şu hayatta herşeyden soğudum hiç bir şey yapasım gelmiyor sırf bu adamun bu hale getirdiği yüzünden mutlaka birliktelik yaşadı arkadası geldi her ay escorta gittiğini her ay 500verdiğini dedi bu adam böyle arkadaşın yanında daha önce boş durmadı ki bu yaşa gelmiş mutlaka yaşadı birliktelik sevgililerini gördüm arşiv mesajlarında inkar geldi herşeyi birisi, zaten beraber olss sevgililiği kabul etmeyen adam birlikteliği hayatra kabul etmez zaten evlennmiş birini bulan insan bunu ortaya koyucak kadar canım değildir beraberlik yaşadım dicek kadar sen çalışıyormusun ben bu adamın yüzünden işimden oldum hayatıms girdi hep mutsuzum düğün yaklaştıkçada dahada düşünce ve sıkıntılarım boğuyor gibi bir şekilde cıkmam lazım bu işten nasıl yapıcam bilmiyorum ailem de hafif baskı gibi var herşeyi ni anlattığım halde adamım
Soran+1 yılYa düşün ne kadar kötü hale geldim uykularım düşünce li yaram yamalak ve hiç bir şey yapasım yok keyfim yok işten cıktım ev işi dışarı cıkmak, kendime bakmak gibi hevesim bile bitti beni ne halr soktu yeme iştahım gitti ne hale geldim hele seni deneyim dedikten ondan sonra diyip kücük gördükten sonra herşeyden buz gibi soğudum umarım kurtulabilirim ailemide umarım ikna ederim nikah günü kızlık kontrolü isticeklrrdir deneyim diyen adam onu bahane yapıcam güvenmezsen gelmicek tin madem bsk yoluna dicem ne düşünürse düşünsün bir insan a sorduysan evet kızım dediyse güvenmiyorssn o kişi hayatına almıcan ve bu konuya inanmayan kimbilir ilerde ne iftiralara aldatıyorsun demelere uğrıcam
Cevap sahibi+1 yılHepsini okudum inşallah o adamdan kurtulursun evlenmek zorunda kalmazsın Allah yardımcın olsun kardeşim
Soran+1 yılAmin inşallah teşekkür ederim
+1 yılHala bu zihniyette insanlar var mı ya , bilmiyorum çok sacma bı herifmis sevgilin. Nişanlın. Bu noktam tipleri nerden buluyosunuz merak ediyorum. Bide bu sohbetler ne ya , insan sevgilisiyle böyle konuşur mu ?
00 Yorumla
+1 yılİğrenç! Bu tür şeyler benim için iğrenç ötesi. Bir de kayınvalide ile görümce kapı önünde gerdek çarşafı beklesinler ya. İĞRENÇ!
01 Yorumla
Soran+1 yılHaka bu zihniyet varya sene olmus kac
Cinsel Yaşam konusunda 908 cevap paylaştı. Ben iki damlayi kafama takmam lakin sende gerceģi söle neysen onu acik acik. söle ona nisanlinda rahat etsin sende
01 Yorumla
Soran+1 yılO sordu zaten cok önce iki yıldır sevgiliyiz ben kız oldugğumu söyledim düğün yaklaştı adam böyle birine dönüştü kız oldugumu bilipte bu davranısları yapıyor
+1 yılayrıl nişanlı kalıp ayrılmak kolay ama bu beyinsizle evliliğin ya cehennem olur ya da ayrılık gibi görünüyor. ayrıl ayrıl derhal bi saniye kaybettiğin kabahat.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 740 cevap paylaştı. Bu nasıl bir "erkek"... kadınım diyeceği kisiye bu tarz konuşmalar.. seviye dip saygı yok limited şirketi olmuş (altın mevzuları).. ne diyim ayrıl demek haddime değil karar senin.
00 Yorumla
+1 yılNe düşünüyorsun hala Allah aşkına böyle biriyle evlenmeyi mi ben olsam çoktan resti çekmiştim. Dünyaya bir kere geliyorum. Kimsenin beni üzmeye hakkı yok.
Böyle biriyse gerçekten değmez.00 YorumlaDirek ayrılmalısın, net olarak. Buradan hayır gelmez artık, bu iyi bir psikoloji değil, seni üzer, yaralar. Böyle kırıcı şekilde başlayıp mutlu olunması çok zor.
00 Yorumla
+1 yılişte nişanlıyken herkesin karakteri belli olduğu için nişanlar bu yüzden atılıyor bence onunlaa sonkez konuş sonrasında baktın olmuyor yol ver gitsin çünkü böyle ömür geçmez demedi deme
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılSen tam bir o evladıyla berabersin akılsız sat eşyaları böylesiyle ne işin var
01 Yorumla
Soran+1 yılKurtulcam inşallah
+1 yılNisandan önce ayrıl yol yakınken bu adamla olmaz ciddi anlamda evlendikten 1 yıl sonra boşanmaya düşüneceksin çünkü böyle biriyle ömür geçmez
00 Yorumla
+1 yılBu seninle yatarsa senle evlenmez he. Guvenmiyorsan atalim nişanı ben böyle asagilanmayi haketmiyorum de
00 Yorumla
+1 yılBazen ayrılmak zor gibi görünür ama şunu bil her geçen gün daha da zorlasacak bu yüzden yol yakınken bitirmek inan çok daha kolay
00 Yorumla
+1 yılŞimdiden böyle ise sonrasını tahmin etmek zor değil. Bence köprüden önce son çıkıştasın. Çıkışı kullan 🚪
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGerilmeyin bu kadar. Nisanlinin yaptığı öküzlük buna kabulüm ve kabulsun. Ama her ne olursa olsun altinlarimi alayim ilerde kocam zengin olsun dersen ilişkinin temeline sende zarar vermiş olursun.
06 Yorumla
Soran+1 yılOda evi temizle yerine balkası gelcek o yorulmasın demesrydi böyle bir karşılık almazdı ezdiricemmi kendimi tabi karlılık vericeö
Cevap sahibi+1 yılKarşılık vereceksin tabiki. Ama onun kullandığı üslupla değil. Ondan farkın kalmaz🙂dediğim gibi hayvanlık etmiş
Soran+1 yılÖyle birde bana kızmısın değil misin nikahtan bir gece önce deneyelim ona göre dedi bir kişiye böyle konusulmaz hirini tanıdıysan herşekilde herşeyiyle kabul ediceksin ki cok önce bana sorduğunda kız oldugumu demiştim bunun bu şekilde yargılanmak gurur kırıcı duruma aşağılık duruma düşürmek kadar saçma bir şey yok ve artık soğudum ondan
Cevap sahibi+1 yılAranızda sohbet olarak geçmişse ve hala o cümleyi kullanıyorsa. Hayvanların günahını almışım. Karaktersizligin ezilmiş hali. Yaptığı Karaktersizlikten öte. İlişkiyi ve evliliği iyi düşün derim
Soran+1 yılEvet daha önce sordu bence evet olarak cvp verdim düğün yaklaştıkça problem arıyor gibi anlam veremedim ki bir insan kız olsun olmasın onlarada hakaret etmiş oluyor demek kız olmamıs biri gelse evlensede bırakıcak anlamını taşıyor bu böyle bir karakter oysa o kadar kız olmayıp evlenen insanlar varki çok şükğr böylr hala sorgulayan insanlar var ve cok şükürki kendimi korumuşum yoksa ne kadar aşağılanacaktım bu durumda bile aşağılık düşünce var babamlara anlattım zaten bu mevzuları utanmayı kaldırıp babam var böyle insanlar inanmıyorsa kızlıga baktır dedi bende siz beni ne kadar gurur kırıcı farkındamısınız diye cvp verdim şimdi belkide kız değilim düşüncesi oluştu onlarda ama aşağılık bir durum ben kızım sordu cvp verdim beni denemesine gerek yık evlenince görücek yalan borcum yok benim bir insanı kandırcak biri hele ciddi işte hiç bir zaman değilim bu tavırları kırıcılığı soğuttu beni kontrole de karşıyım şimdş benim sözüme güvenmeyen adam ilerde başka şeye güvenmez giden gitsin yoluna
Cevap sahibi+1 yılGerçekten gurur kırıcı ama bunada şükür. Niye diyecek olursan senin bir gururun var onun hiç yok. İnsan seviyorsa böyle bir cümle kullanmaz. Öyle kişilikler var ki öyle rezil insanlar var ki söylesem Gerçekten şükredersin. Hakkında hayırlısı olsun inşallah. Rabbım gönlüne göre versin 🙂💐
+1 yılDerhal terket bu yaratığı. Senden soğumuş, gitmeden önce cinsellik yaşamak istiyor
12 YorumlaAilesinden birisi aklını karıştırmış olabilir.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılKız mısın diye denemek nedir ya Anlayamıyorum bunu sana sorup cevabını alamıyor musun
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılyol yakın ama sen bilirsin bakire değilsen birde bak değilsen hayatını zehir eder bu ayı
00 Yorumla
+1 yılYol yakınken at nişanı. Böylesi ömür boyu çekilmez. Evlenip boşanacağına nişandan dön daha iyi.
00 Yorumla
+1 yılAranızdaki iletişim şimdiden çok kötü bence evlenmeyin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 894 cevap paylaştı.
+1 yılbi erkeğin bakire kız istemesi çok normal bunu çağ dışı bir şeymiş gibi lanse etmeyin
00 Yorumla balık bastan kokar soguduysan bu iş olmaz gibi gelıyor bana sanki kendisi bakiremi seni sorguluyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSaka mi? Cok zor ama bence birakmalisin sonradan bin pisman olmamak icin bir insan hemde esin olacak bunun şakasini nasil yapbilir? O adam olamamis daha ergen karaktersiz biri. Yazik etme kendine
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKarsimdaki dusmanim olsa evi temizle yerine gelecek uğrasmasin cumlesi duysun istemem. Daha neler
+1 yılŞimdiden Ayrıl evlenince daha zor ayrılmak
Gerçek yüzünü göstermiş iki yuzlu00 Yorumla
+1 yılBakirelik önenli evet ama bu şekilde sorması yanlış. Oturup konuştunuz mu bu konuyu adam akıllı?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAblacim sen bu adamin boyle s. ere. fsz oldugunu evlilik aşamasına gelene kadar hicmi anlamadin tanimadin be
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBöyle pislik ve fitne fücur şeyleri genelde yengeç erkeği düşünür. S2ktri çek bacım
013 Yorumla
Soran+1 yılKoç erkeği yaa
Soran+1 yılErkek te değil neyse buna adam erkek demek yakısmıyor o yüzden ilişkiye ballarken kızmısın diye sordu kızık demiştim iki yıldır da benke sevgili düğün yaklaştı hakaret şeklinde imalar ediyor
Cevap sahibi+1 yılEvlenme onla saygısız yaratıkla ömür mü geçer. Hatta hicbirsey demeden Sessizce terket. Hiç kötü söz söyleme, hiçbir sorusuna cevap verme içine otursun popo herif ya
Soran+1 yılDünde evini temizledik bana durduk yere ben burada tek yaşıcam zaten dedi neden dengesizsin sen dedim biliyorum dedi güldü sadece psikolojisinin normal olmadıgını düşünüyorum akşam bir kızada hesabımız ortak istek atmıs temizlikten sonra eve geldim kız kabul etti isteği gördüm ben görünce sildi hemen sonra eski den atmıstım dedi ne eskisi iki yıldır hesabı ortak onu bahane edip engelledim heryerden
Soran+1 yılSen beni hak etmiyorsun sana benle olan her şey haram diyip engeli çaktım ona
Cevap sahibi+1 yılİyi yapmışsın. Tekrar bir araya gelirsen hata edersin sakin affetme
Soran+1 yılBirde temizliğe yardım ettim nankörlük yapıp sen ne yaptın ya dedi ben temizledim dedi iki yere paspas atmıs benimkileri görmedi bile bilmiyorum engelledim eve gelirse bugün evde yokum zaten babamlar evde o yok evde derler geçerler anneme söyledüm zaten durumlardan haberi var ben adama yardım ediyorum temizliğe kalkıp nr yaptın diyor artı kız ekliyor eski diyip beni keklicek e her haltın var senin kız desen var kırıcılık desen var şubu herşeyi var hak etti istemiyorum artık
Cevap sahibi+1 yılZaten ayrıl diye yapmış çok belli. Ve ben senin böyle aşağılık birini hakettigini düşünmüyorum. Öyle olsa dert edip sormazdin. Sen üzülme sürekli bunu düşünüp kendini heba etme, kıymetini bilecek birileri çıkar inşallah karşına. O da seni kırdığı için bedelini öder hiç merak etme
Soran+1 yılYok benim ayrılmam için yapmıyor ben onla nişanlanmamak için cok zorladım o cok kapımda döndü kaçırmak istedi beni ayrılmak için yapmıyor o hareketleri yani bu kırıcıklıklar bu kadar yoktu ama karı kız huyu vsrdı böyle bakıp istek atma gibi sonra nişanlandık dahada aştı kendini ailemde herkesin bir hatası vardır boş ver gibi kötünün iyidi diyip te olmustu bu iş ailemin de isteği üzerine yani ana haddini artık cok aştı
Soran+1 yılUmarım öder ödemesini istiyorum zaten bir insan a böyle davranılmamalı
Soran+1 yılDün temizlikten sonra elimi tutmasa düşüyordu ayağı takıldı ve zaten bana bela atma tutar diyor biliyor kendini daha önce söyledi bunu cünkü bela attığımda arabayı vurdurdu ve şirkette karga girip herkesin için onu kovalamıs ama bunlar onun canının yanması için yetersiz annem de tutmasaydın düşseydi dedi bu sabah bana öyle engelledim aileme de söyledim bu kadar ı artık fazla
Cevap sahibi+1 yılŞımarık kendini bir halt sanan biri belli ki. Hatalarına göz yumdukca sapıtmış. Böylesiyle ömür geçmez. Defolsun gitsin boş ver, değerini bilenle evlenirsin 👍
Soran+1 yılEvlilikte düşünmüyorum bu benim üçüncü denememdi bir tanesini ablası bozdu birisi aldattı birdr en yakın arkadasımla ben bıraktım evlendiler üstüne bu üçüncü dü bundan sonra düşünmüyorum aileme yardım cı olurum işim var tek başıma yaşıycak üstünde durabilecek biriyim sadece bir evlilik tuva kurup bir yaşlılıkla ses elimizi tutabikcek bir eş kötü gün iyi gün istemiştim ama olmadı bundan sonrada dünyanın delileri beni buluyor kahır çekmeye trk başıma kahır çekiceğime mutluyum kafam rahat oluyor en azından
Gizli Üye(25-29)+1 yılYol yakınken ayrıl bence. Henüz evlenmemişsiniz şimdiden sana böyle davranıyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGerizek*kalyms bunu babana söyle onun babasina söyle bakalım yaptığı ne kadar doğruymuş
00 Yorumla
+1 yılİğrenç bir insan seninle yattıktan sonra seninle evlenmez o bence nişan at nice iyi insanlar var
00 Yorumla
+1 yılBir daha düşün burada kişinin saygısı kalmamış evlen me
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖnce açık açık konuş rahatsız olduğunu belirt eğer ise yaramazsa ayrıl gitsin boş ver adamı yok !
00 Yorumla
+1 yılSen bakir misin de hayir derse nisani at
02 Yorumla
Soran+1 yılO bana sordu daha önce iki yıldır sevgiliyiz ben kızım dedim ilk sen olucaksın demiştim düğün yaklaştıkça kırıcı şekilde imalar da bukunmaya başladı
- +1 yıl
Kendisi bakir degilse ayril
+1 yılPatlak kızı kim ne yapsın
01 Yorumla
Soran+1 yılOnu nerden cıkardın bilip bilmeden yorum luyor sun iki yıldır sevgiliyiz kız mısın diye sordu evet dedim kız oldugumu bilipte bu davranısları sergiliyor
İki yıl iyi kullanmış seni
07 Yorumla
Soran+1 yılBeraber olmadık ki kullansın
Soran+1 yılBak şimdi bu bana yeni sevgili oldugumuzda kızmısın dedi kız oldugumu söyledim düğün yaklaştıkça böyle birine döndü hakaret şeklinde ben psikolojisinin iyi olmadığını düşünüyorum evi temizledik dünde bana ben burada tek yaşıycam zaten dedi neden dengesizsin dedim biliyorum öyle oldugumu diyor gülüyor filan artı 32 yaşında ve bana hiç sevgilim olmadı dedi inanmamıştım zaten facesine girdiğimde arşivlenmiş msjlarını yakaladım kızlara askerden gelirken porselen getirmiş birinin evine cicek bırakmıs birsürü şey ve artı sözlenmiş yüzüpü kızın oğlan kardesi kesmiş herşeyi yalanladı herşeyi bence benide kendi gibi yalancı sanıyor ya da psikolojik iyi değil dengesiz kırıcı biri
Soran+1 yılİki yıldır varlığına alıştım sadece sevgi değil alışkanlık oldu
+1 yılYol yakınken dönün o işten
00 Yorumla
+1 yılbu nasıl bir iliski kusucam midem bulandı
00 YorumlaNerden buluyosunuz bu tipleri anlamadım gitti
00 Yorumla
+1 yılKendine bir iyilik yap ve hayatından çıkart
00 Yorumla
+1 yılİkinizde rezil kepazesiniz
00 YorumlaLan bakire olmadığını woyle
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılNereden buluyorsunuz bu hanzoları ya
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılUzak durmalısın bu öküzden
03 Yorumla
Soran+1 yılCok mutsuzum ve soğudum her şey alındı geri dönemiyorum ama artık onun seks konusmasını bile red eder hale geldim o derece soğudum nasıl cıkarım bu işten
- +1 yıl
O duzelmedikce değişmez ama zihniyetini biliyorsu
Soran+1 yılBence o zaten böyle biriydi sadece kendini belli etmedi cok dengesiz bir kıza seni deneyip alayım denilmez ve artık öyle bir devirki iyi biri bulup evlendiğine bakmalı imaları ve saçma kırıcılığı bitmiyor 32 yaşına gelmiş kendi hic mi birşeyler yaşamadı gelip saçma sapan kırıcı oluyor bu ilişkide cok yoruldum bir şekilde bitirmem lazım
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖnceden bilmiyor uydu
06 Yorumla
Soran+1 yılBiliyor kız oldugumu sordu ve söylemiştim iki yıl sevgiliydik düğün yaklaştıkça bu imalara girdi
Cevap sahibi+1 yılBahane mi arıyor acaba
Soran+1 yılO zaman ayrıl dedim ben bana ima bulundugunda güvenmiyorsan cık hayatımdan yalan borcum yık neden böylesin dedim oda yok ayrılmam dedi yine bırakmadı ama akşam eşya gelcek diye dün evi temizledik evi temizlerken ben burada tek yaşıcam zaten dedi ve işte temizliği bende yaptım oda ortak brn yaptım zaten temizliğide dedi nankör geldi neden dengesizsin dedim gülerek biliyorum dedi ve akşam eve geldim kıza istek atmıs instagram ortak ben gördüm diye kızı takipten cıktı bende bu ne dedim eski den atmıstım şimdi kabul etmis sildim zaten dedi ben onun hesabında bir bucuk yıldır hesabındayım bir bucuk yıldır şimdiyimi buldu artı kıza baktım yeni hep paylaşımları var bu kız ın 4 gün öncr 30 gün önce gibi beni keklicek aklı sıra onu artık bahane edip heryerden engelledim
Soran+1 yılSana benim le olan herley haram her şey boşuna senden olmuyor kırıcısın hakaret ediyorsun saçma sapan dengesizsin tek başıma yaşıcam dersin kızları eklersin çevirirsin herşeyin var dedim engeli koydum başlama şimdi dedi birde engelledim geçtim akşamdan beri konusmuyoruz
Soran+1 yıl32 yaşında bu adam bana hiç sevgilim olmadı dedi inanmamıstım neyse ses etmedim facesine girdim arşivlenmiş birsürü mesj vardı orada kızın birine kütahya porselen almıs askerden gelirken birine cicek bırakmıs birine pizsa götürmüş babası cıkmıs birisiyle sözlenmiş ve yüzüğü kızın oğlan kardesi kesmiş birsürü şeyler herşeyi inkar geldi
Soran+1 yılKalkıp ta şimdi benim hayatımı sorguluyor neden onun gibi yalan söylüyorum diye düşünüyordur kendinden biliyor işi yalancı ya ondan kızmıyım değilmiyim güvenmiyordur ama güvenmeyebilirsin neyse bu kırıcılık aşağılamak neden ne kadar zor bunu bırakınca evliliği düşünmicem kafa şişiyorlar anca başka ley değil tek başına rahat insan
Gizli Üye(30-35)+1 yılIy bununla evlenilir mi be
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu evlilik yürümez
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Dengesiz ve saygısız biriylesin.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılYol yakinken vazgec benden demesi
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılDaha her şey bitmiş değil yani iyi düşün bence
00 Yorumla - Devamını Gör (22)
Devamını Gör(67)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Nişanlım kırıcı bir şekilde bakireliğimi sorguluyor. Çok soğudum, ne yapmam gerek?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler