Kızlar sadece uzun boylu, yakışıklı, ağzı laf yapan, büyük penisli falan erkek istiyor. Bu sorun değil, tabii ki de istesinler; asıl sorun ben öyle değilim 😅 Boyum bir erkeğe göre normal ama kızların kriterine göre kısayım. Tip yok, penisim de (evlilik için diyorum yani aldatılmak istemem sonuçta, sapıklıktan veya sırf uçkurdan değil) TR ve dünya ortalaması civarında ama hiçbir kız bunu önemsemez; küçük işte. Ortamda kız olunca geriliyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum? Yaşım 22.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılBence kendini bunlarla yorup karamsar olma, burada yazan her şeye de gerçekmiş gibi anlam yükleme. Ve kendin de bunun eksikliğini görme derim. Buradaki o insanların çoğu, insanlardan kasıt özellikle kızlar kendilerini olmadıkları gibi gösterme çabasındalar. Unutma her kör malın kör bir alıcısı vardır.
11 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın ama bazen körler gerçekten alacak kimseyi göremeyebilir
En İyi Cevaplar
Boy kaç cidden hem ayrıca TC kızlarının bir kesimi 180 altı erkeği aşağılamaktan ne yapıyor kendisinin bacak kadar boyu var gelmiş 180 erkeği küçümsüyor ben bir kız olarak böyle seyreden rahatsız oluyorum siz erkekleri düşünemiyorum hem ayrıca bu dünyada her çeşit insan var hapçı da var karı kız peşinde koşan da var çekirge gibi yataktan yatağa dolaşan da var oturup sadece düzgün birini isteyenler de var yaşın daha çok genç evde kaldım demen için hele gören De 30 35 sanacak yani nasıl bir ilişki anlayışın var bilmiyorum ama otur nasibini bekle o süre zarfında kendini geliştirebildiğin kadar geliştir vücut kültür konuşma tarzı her anlamda yani sonra karşına düzgün biri çıktığında emin ol o kusurlarınla sevecek seni
115 Yorumla
Soran+1 yılİşte kızların istediği gibi erkekler varken kimse bana bakmaz 😅 kısa değilim yani 1.75 boyum ama bilemiyorum yani, hayırlısı. Yoksa haklısın
Soran+1 yılEvet varsınız biliyorum ama fazla değilsiniz işte yani kızların hepsi değil, büyük bir kısmı öyle. Ya zaten boyu, kişiliği falan geçerim de başka sorunlar var ve onlar da çözülemez gibi. Teşekkür ederim
Soran+1 yılYa daha gerçekçi olmaya çalışıyorum yani kızlar bir bakıyorum karşı kaldırıma geçiyorlar falan hani bir şey de yaptığım yok. Bu tarz durumlar yüzünden karamsarlıktan çıkamıyorum evet ve bunun için elimden geleni yapıyorum ama bazen iyice çöküyorum. Umarım öyle olur. İyi günler
- +1 yıl
Gerçekçi olun ama karalara bağlamayın her şey aşk sevgili karı kız değil bu hayatta biraz daha hayatın gerçeklerine odaklanın zamanı gelince her şey yaşanıyor zaten biri geliyor ve herşeyin oluyor herşeyinle seni seviyor daha zamanı değil demek ki.. Senin için ne anlam ifade eder bilmiyorum ama bende bir ara neden hayatımda biri yok diye düşünüyordum. Sonra birgün bana dediler ki belki de evleneceğin insan senin için dua ediyor Allahım onu üzecek insnalardan koru şeklinde diye hayatında olsa biri belki daha kötü olacak ya da seninle oynayıp bırakacak bu zamanda uzun erkek isteyen kızların çok olduğu gibi doğru düzgün sevmeyen kızlar da var insanlar daha doğrusu hayatında bk gibi biri olacağına hiç olmaması daha iyi
Soran+1 yılDoğru belki de birileri bizim için dua ediyordur. Ya tabii amacım sırf hayatımda illa biri olsun değil ama insan istiyor işte.
Soran+1 yılSenin de karşına sevmesini bilen, kafa dengi, eğlenceli, iyi, birlikte hep mutlu olacağın yakışıklılar yakışıklısı birini çıkarsın Allah'ımm aminn İnşallah bsskslalskslsls
- +1 yıl
Amin amin inş çıkarır @woman_06
- +1 yıl
dlşkaslkdaklsldk kayboldun gene
- +1 yıl
asdşaskşldklaslkdalsdklşaskldklaskldkl lak zort
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
0Cevap
+1 yılBen de evde kaldım senin en azından yaşım genç biz o devri de bitirdik ki cirkin bir kız da değilim bazı şeyler nasip olmuyor
32 Yorumla
Soran+1 yılSen de gençsin yani 27 yaş gayet genç. Benim demek istediğim 22 yaşında evde kalmam, şimdiden garanti oldu ama güzelim diyorsun; daha gençsin yani illa ki sevileceksin
- +1 yıl
Güzel bana göre güzelim demek ki
- Cinsel Yaşam konusunda 891 cevap paylaştı.
+1 yılSaçma geliyor senin tek derdin sanırım yanlız kalmak insan bı der ki kafa dengi o insanı arıyorum der
13 Yorumla
Soran+1 yılBenim hayalim zaten kafa dengi, birlikte her zaman eğlenebileceğim ve aşk yaşayabileceğim biriyle olmak ama imkansız işte benim için
- +1 yıl
Öyleyse haklısın benim içinde öyle Kafa dengi o insanı bulamıyorsun
Soran+1 yılBen hiçkimsenin beni istemeyeceğini bildiğim için hiç kızlarla konuşmuyorum 😅 o yüzden bilemem ama kolay olmadığını tahmin edebiliyorum
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne