Cinsel Yaşam 190 boyunda geniş omuzlu yakışıklı birinde 13-14 cm civarı penis çıksa ne düşünürdünüz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 190 boyunda geniş omuzlu ve gayet fit ve yakışıklı birinde 13-14 cm penis çıksa ne düşünürdünüz?Sizce bu durum baya kötümü? 190 boyunda geniş omuzlu yakışıklı birinde 13-14 cm civarı penis çıksa ne düşünürdünüz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
pwlinsiu Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Anabolic steroid almış herhalde diye düşünürüm. 0 18 Yorumla Soran +1 yıl ahahahha ne alakasi var Yorumla pwlinsiu +1 yıl Düşünemez miyim? Yorumla Soran +1 yıl kasliyim demedim ama Yorumla pwlinsiu +1 yıl Ha o sen misin swvoıefjvro anladım. Yorumla Soran +1 yıl o kim knk Yorumla pwlinsiu +1 yıl Soruda bahsettiğin kişi. Yorumla Soran +1 yıl taniyormusun o kisiyi Yorumla pwlinsiu +1 yıl Hayır, ben buradaki kimseyi tanımıyorum. Yorumla Soran +1 yıl anladim Yorumla pwlinsiu +1 yıl K. Yorumla Soran +1 yıl k. ne demek Yorumla pwlinsiu +1 yıl Okay kelimesinin kısaltması. Tamam demek yani. Yorumla Soran +1 yıl haaa anladimmmm Yorumla pwlinsiu +1 yıl Selam Einstein. Tebrik mi edelim? Yorumla Soran +1 yıl hayir yanima gel hemen Yorumla pwlinsiu +1 yıl Sebep? Yorumla Soran +1 yıl gelmen gereken konular var Yorumla pwlinsiu +1 yıl Hesabın bana vahiy yoluyla mı inecek kanka Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl normalde sende 16 falan olması lazım minimum 0 3 Yorumla Soran +1 yıl herkesin beklentisi o yönde zaten ama 13-14 cm arası birsey hocam Yorumla Cevap sahibi +1 yıl bende 20 ama 17 sonrası lazım değil zaten hocam başa dert oluyor zaten Yorumla Soran +1 yıl ortamci kizlari 13-14 ile tatmin edebilirmiyim sence hocam?benim hedef kitlem genelde bakireler oluyor bu yuzden 😂😂 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Ne çıkarsa bahtımıza 0 16 Yorumla Soran +1 yıl peki ufak bulurmuydun 13-14 cm çıksa bu tipte birisinden? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yapacak bir şey yok takılmazdım buna Yorumla Soran +1 yıl yani penis boyu önemli değilmi senin için? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır Yorumla Soran +1 yıl karaktercisin herhalde sen Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Karakteri, tipi, eğitimi bunlara bakarım. Penisi çok da mesele değil Yorumla Soran +1 yıl hepsi varda penis meselesine kafayı taktım ben. ciddi ilişki arayan birisi değilim sen ciddi ilişki arayan birisi gibi cevap veriyorsun. farzetki fb ilişkisi arıyorsun ve dediğim olayla karşılaştın hala umursamazmıydın o zaman? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ha okey. Ben o tarz bir ilişki kurmam o yüzden bir şey deme yanlış olur Yorumla Soran +1 yıl farzetki o tarz bir ilişki arıyorsun sadece düşün işte. önemsermiydin önemsemezmiydin boyutunu :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O zaman önemsenir Yorumla Soran +1 yıl 13-14 cm ufakmı yani o tarz ilişkilerde Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Normal bencr Yorumla Soran +1 yıl yorumlama şansın var mı buradan atsam?özele geçmemize gerek yok Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır. Yorumla Soran +1 yıl peki teşekkür ederim cevaplarınız için yinede Yorumla Soran +1 yıl baya merak ediyordum bunu ama sizde reddettiniz Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Anabolic steroid almış herhalde diye düşünürüm.
ahahahha ne alakasi var
Düşünemez miyim?
kasliyim demedim ama
Ha o sen misin swvoıefjvro anladım.
o kim knk
Soruda bahsettiğin kişi.
taniyormusun o kisiyi
Hayır, ben buradaki kimseyi tanımıyorum.
anladim
K.
k. ne demek
Okay kelimesinin kısaltması. Tamam demek yani.
haaa anladimmmm
Selam Einstein. Tebrik mi edelim?
hayir yanima gel hemen
Sebep?
gelmen gereken konular var
Hesabın bana vahiy yoluyla mı inecek kanka
normalde sende 16 falan olması lazım minimum
herkesin beklentisi o yönde zaten ama 13-14 cm arası birsey hocam
bende 20 ama 17 sonrası lazım değil zaten hocam başa dert oluyor zaten
ortamci kizlari 13-14 ile tatmin edebilirmiyim sence hocam?
benim hedef kitlem genelde bakireler oluyor bu yuzden 😂😂
Ne çıkarsa bahtımıza
peki ufak bulurmuydun 13-14 cm çıksa bu tipte birisinden?
Yapacak bir şey yok takılmazdım buna
yani penis boyu önemli değilmi senin için?
Hayır
karaktercisin herhalde sen
Karakteri, tipi, eğitimi bunlara bakarım. Penisi çok da mesele değil
hepsi varda penis meselesine kafayı taktım ben. ciddi ilişki arayan birisi değilim sen ciddi ilişki arayan birisi gibi cevap veriyorsun. farzetki fb ilişkisi arıyorsun ve dediğim olayla karşılaştın hala umursamazmıydın o zaman?
Ha okey. Ben o tarz bir ilişki kurmam o yüzden bir şey deme yanlış olur
farzetki o tarz bir ilişki arıyorsun sadece düşün işte. önemsermiydin önemsemezmiydin boyutunu :D
O zaman önemsenir
13-14 cm ufakmı yani o tarz ilişkilerde
Normal bencr
yorumlama şansın var mı buradan atsam?
özele geçmemize gerek yok
Hayır.
peki teşekkür ederim cevaplarınız için yinede
baya merak ediyordum bunu ama sizde reddettiniz