Genel olarak nasıl ayıra bilirim bu duyguyu ilgimi çkein hoşlandığım (ya da herneyse bu his) o kişiye kişi oluyor bunlar

Genel olarak nasıl ayıra bilirim bu duyguyu ilgimi çkein hoşlandığım (ya da herneyse bu his) o kişiye kişi oluyor bunlar

Hoşlantı; kişiyi hoş bulmaktır, bu karakteri, eli yüzü, fiziği, tavır ve hareketleri, imajı, gücü vs. herhangi birisi olabilir. Ne kadar fazla ise o kadar fazla hoşlantı oluşur.
Arzu; kişiyi arzulamaktır, yani cinsel olarak onunla bir şeyler yaşamayı istemektir. Cinsel çekim dediğimiz durumdur.
Aşk ise hem bu ikisinin toplamı hem de sevgi, saygı, güven vs. gibi diğer duyguların da dahil olduğu insan duygudurumunun gelebilceği en yüksek seviyedir. (Bu aşk tanımı benim tanımım, farklı kişiler o ilk heyecan ve devamına da başka bir şeye de aşk diyebiliyorlar)
Cevap
4Cevap
Karsında ki kısının tenını arzuluyor, onunla sadece cınsellık planlı gorusuyorsan duygu yoktur o ılıskı de.. Elde etme takıntısı o bır bakıma arzu işte..
Ben beyni düşünceleri ve vücudunun bazı kısımlarından etkileniyorum bu ne oluyor
Mutlu hisediyorum keşke o da burada olsa diyorum
Zeka ya asık insanlara sapyoseksüal diyorlar.. Ama sen kendını en ıyı tanımlarsın bız uzaktan anlayamayız
Sanatçı ruhlu olmasından etkileniyorum yani bu sapyoseksuellik değil sanki
Fizikende etkınlenmıssın bencede oyle ama ben aklıma geldı oyle yazdım.. Dıyom ya sana bu ıslerde cok tecrubelı bırı lazım Kı pat tanımını koysun.. Ben yardımcı olamayacam by
Sorun değil yorum için teşekkürler
İnan duygular bastirilamiyor
Bu ne duygusu peki bahsettiğim
Peki var mı erkek arkadaşın
Yok uzak ilişki vat sadece
Ne kadarlık ilişkin peki
Bilmiyorum biryerden sonra saymadım 1 sene önce konuşmuştuk ama sonra konuşmadık şimdi 3 mu 4 mu 5mi kac aysa artık Bilmiyorum
Tuhafsin
Allah allah neden
Hiç yaşamadım ki bisey
etek fenaymıs
Hahaha