Sanaldan sohbete başladığınız kişinin daha sizle buluşmadan ilk haftadan cinsellik konuştuğunda o adamı yadırgıyor musunuz?

İnstagramdan sizi ekleyen, sohbete başladığınız kişinin daha sizle buluşmadan ilk günden/haftadan cinsellik konuştuğunda, cinsel yönden beklentilerini söylediğinde, hemen daha ten uyumu zart zurt bunlardan bahsettiğinde o adamla yine de buluşmaya gidiyor musunuz? Doğru düzgün, evlilik odaklı olan ciddi erkeklerle nereden tanışılır? Ben sosyal biri değilim. Evdeyim genelde. Arkadaş ortamım da yok. Akraba vs gidip gelmiyoruz. Hayatımda hiç sevgilim de olmadı. İsteme görücü gelme gibi bir şey de olmadı. Çünkü ailem kimseyle gidip gelmez. Ben de sosyal değilim. Farklı ortamlara falan çıkmıyorum. Üni mezunuyum ama iş bulamadım Bir tek instagramdan yazanlar oluyor. Onlar da ya sohbet ilerlemiyor ya da sohbette cinsellikten bahsediyorlar. Bazen diyorum ki bu kadar katı olma karşındakine uy falan. Ama adama karşı yüreğimde zerre sıcaklık, sevgi, arzu yok. Ve oluşmuyor da kolay kolay. Bir zaman sonra kendimi tele kız gibi hissetmeye başlıyorum ve karşımdakinden bunlar için henüz erken. Daha bu ilişki için geçmemiz gereken çok dönemeç var. Her şeyin daha çok başındayız. Cinsellik en son şey diyorum. Çünkü bana göre insanların kafa yapısı uyuştuğunda, birlikte vakit geçirdikçe yan yana oldukça arzu istek artar. Bir de konuştuğun erkekler sürekli iltifat ediyorlar. Etmeyin. 1-2 et daha fazla etme. Beğendiğini ifade et yeterli. Onun yerine bana kendini anlat, aileni anlat, arkadaşlarını işini anlat. Gündelik hayatını anlat. Siyaset konuş ya da okuyup, dinlediğin öğrendiğin yeni bir şeyden bahset. Bir hobinden bahset. Bunları konuş. Yok gözlerin güzel, oran güzel buran güzel falan. Ben bunun hiç de samimi olduğunu düşünmüyorum. A... m... k ben güzelim de o kadar güzel değilim yani. Erkeklerle bu tarz sorun yaşayan kadınlar var mı? Erkekler ilgi denilen şeyi iltifat etmek olarak algılıyor. Bak benim doğum günümü aklında tutup o gün geldiğinde ben hiçbir şey demezken kutlarsan ilgi budur. Benim hangi yemeği sevdiğimi, kahveyi dondurmayı nasıl sevdiğimi biliyorsan ve benim hiç aklımdan geçmezken sana da söylemişken sevdiğim bir şeyle karşıma çıkıyorsan ben sevildiğimi değer gördüğümü öyle anlarım.

Kadınlar böyle sorun yaşayan var mı aranızda?

Sanaldan sohbete başladığınız kişinin daha sizle buluşmadan ilk haftadan cinsellik konuştuğunda o adamı yadırgıyor musunuz?