- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılSeks konusu oldukça kişisel ve kültürel bir konudur. İnsanların cinsellikle ilgili görüşleri, değerleri ve tercihleri farklılık gösterebilir. Kimi insanlar cinselliği özel bir deneyim olarak kabul ederken, diğerleri cinselliği daha açık bir şekilde yaşayabilirler. Birçok toplumda, cinsellik genellikle mahremiyet içinde yaşanması beklenen bir konudur. Özel ilişkilerde çoğunlukla kapalı kapılar ardında gerçekleştirilmesi tercih edilir. Bu, insanların özel alanlarına saygı duymak ve başkalarını rahatsız etmemek için yaygın bir davranıştır.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Keyifli ve rahat zevkli bir ilişki yaşayayım dersen kapalı güvenli yerler tercih edilmelidir. Öyle bir yer yoksa heyecan için arabada tenha bir yerde arabada ya da tenha ağaç altındadır olur ama illaki yatak odası rahatlığı olmazzz
10 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 819 cevap paylaştı. Özel bir durum olan seks , iki kişi veya katılanlar arasında olmalıdır ve kalmalıdır. Zaman ve mekan önemli değildir ama umuma da açık olmamalıdır, etrafta umum olmamalıdır.
20 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Bana yakalanma korkusu olan yerler daha cazip geliyor nedense
02 Yorumla- +1 yıl
✨🎈
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
79Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılHer şeyiyle kapalı kapılar ardında kalmalı
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılArabanın da kapısı kapalı olmalı ama
20 Yorumla
+1 yılEvlenince mağaza kabininde , cafe wcsinde aile buluşmasında, açık plajda, otoparkta, gizli saklı açık alanda , araba açıkken arabada , ormanda yapmak istiyorum
70 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılYer mekan önemli değil.
Sadece baş başa olmak önemli.10 Yorumla
+1 yılAdrenalin yükselir.. gizli saklı derken o heyecan yeter.. güzel olur farklı mekanlar
73 Yorumla- +1 yıl
Mesela asansörde güzel oluyor
- +1 yıl
Enes kesin yapmışsındir asansörde
- +1 yıl
Özel 😂
Aa olur mu hiç öyle şey çocuk parkı bankın üstü uygundur🙄
51 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKapali kapilar arkasinda ve konforlu bir ortamda olmasi benim icin onemli, biri gelecek mi gorur mu, duyar mi diye endişe edip orgazmimi kotu yonde etkilemek istemem. Konfor benim icin onemi oldugu icin arabada blowjob haric birsey yapmiyorum.
34 Yorumla- +1 yıl
Bende öyle düşünüyorum Seks dediğin kapalı kapılar ardında olmalı camlar filmli olmalı eğer bunlar yoksa bir dağın başı kimsenin gelip gidemeyecegi veya göremeyeceği biryer olmalı kızın bağırma sesleri kıza atılan şaplak tokat seslerini kimse duymamali çünkü eğer gören ve duyan olursa dakikada bir donunu giy geri çıkar durumu olursa seksin bir anlamı olmaz o yüzden mekan iyi seçilmeli seks için ben genellikle Dağ başını kullanıyorum rahat hareket edebilmek için artı arabamın camlarida filmli daha eğlenceli oluyor
Cevap sahibi+1 yıl@Samet0623 dag başinda issiz yerlerde kadinlar rahat oluyor mu? Ben hem korkarim hem ses cikaramadigim icin hosuma gitmez
Seks dediğin kapalı kapılar ardında olmalı camlar filmli olmalı eğer bunlar yoksa bir dağın başı kimsenin gelip gidemeyecegi veya göremeyeceği biryer olmalı kızın bağırma sesleri kıza atılan şaplak tokat seslerini kimse duymamali çünkü eğer gören ve duyan olursa dakikada bir donunu giy geri çıkar durumu olursa seksin bir anlamı olmaz o yüzden mekan iyi seçilmeli seks için ben genellikle Dağ başını kullanıyorum rahat hareket edebilmek için artı arabamın camlarida filmli daha eğlenceli oluyor
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 521 cevap paylaştı.
+1 yılBen öyle daha rahat ederim. Hiç seks yapmadım ama bence öyle olsa güzel olur.
40 Yorumla
+1 yılBu konuda heyecana gerek yok diye düşünüyorum.
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇadırda kampta yapmıştık biz ahah çok iyiydi hey gidi günler
74 Yorumla- +1 yıl
Ses çıkmadı mı yalıtım sıfır 😅
Cevap sahibi+1 yıl@kırmızıveilerisi sence çıkmamış olma ihtimali var mı dışarıdan hareket de belli oluyordur zaten ama o an umursamadik hiç
Cevap sahibi+1 yıl@kırmızıveilerisi bu soru şaka midur
- +1 yıl
Neden
+1 yılDinlemiyor aslinda, ama kapalı kapı olması güven veriyor, halka açık yerlerde seks, bu yüzden daha keyif verici, yakalanma korkusu adrenalini tavan yaptırıyor
00 Yorumla
+1 yılBize her yer Paris asko yasasin ÖZGÜRLÜK 🤚🏻
Neyse ben devam yemek yiyem30 Yorumla
+1 yılEvde yapılmalı ayıp açık alanda olmaz bu tarz şeyler
31 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYok canım ne demek ulu orta herkesin önünde olsun. Tövbestağfurullah..
.60 Yorumla
+1 yılYer mekan şartlar değişebilir ama konfor düşkünüyüm genelde anlık gelişen durumlar veya heyecan arayışları içinde mekan değişikliği keyiflidir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 933 cevap paylaştı.
+1 yılBen yapmadım yapmam. Kim nerede yapar karışmam. Sokakta gözümün önünde yapmadıkları sürece kimsenin nerede ne yaşadığıyla ilgilenmem.
00 Yorumla
+1 yılBana kalsa heyecanı ikiye katlayabilecek her yer olabilir tutkuyu ve isteği arttırır özellikle yakalanma korkusu
00 Yorumla
+1 yılAçıkta hiç iyi değil
Biri gelip müdahil olacakmış gibi o ne öyle ya10 Yorumla
+1 yılYer mekan olmaksizinin dışarıda daha heycanli oluyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Özel şeyler özel alanlarda olmalı her yerde olmamalı
00 Yorumla
+1 yılMümkün olduğunca izole bir yerde olmalı. Son derece özgür olmalıyım
00 YorumlaBana kalsa heryerde olur ama öyle bişey yok buralarda tabii
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 415 cevap paylaştı. Kimsenin görme ihtimali olmayacağı yerlerde olabilir.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 647 cevap paylaştı. Ben her hangi birisi kadınımı görsün istemem. Riske girmem. Seks 2 kişilik özel bir durum.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Başbaşa olduktan sonra ne yer ne de zaman önemsiz kalır.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBen izlenmeyi severim hem seks aninda hem mastürbasyon aninda kapili kapilar gelmez bana :)
00 Yorumla
+1 yılYer mekan fark etmez dediysek ulu orta yapacak değiliz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
u +1 yılIkı kısı arasında oldugu zaman tum kapılar kapalı olur zaten gızlı ve ozel
00 Yorumla Kapali kapilar ardinda olmayanlar daha heyecanli ve zevkli
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılEğer birisine yakalanmak istemiyorsan öyle olmalı
00 Yorumla evet kapalı alanlarda olmalı insan dahat olup daha konsantre oluyo çünkü
00 YorumlaBana farketmez canı nerde vermek istedi orada yaparız ondan önce partner bulmak lazım ama 😂
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılYoksa sosyal medyada p*rno görüntülerin ifşa olabilir :)
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılGenelde ama arada dışa açılmalı ya da dışa belli etmeli. Bizim karşı komşunun perdeden brlli oluyor.
00 Yorumla
+1 yılHerhalde evet hayvanlar gibi ulu orta ciftlesemeyiz
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Gözden uzak açık alanda daha güzel olur bence
00 Yorumlamüsait olan her yerde olmalı...
90 Yorumla
+1 yılKapali alanlarda herde yapilir
90 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 867 cevap paylaştı.
+1 yılEvet kapalı kapılar ardında olmalı
40 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılEvet yani benim için evet
20 Yorumla Gizem dar zaman her zaman heyecanı arttırır yasak olanların ayrı bir çekiciliği oluyor
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBence evet kimsenin olmadığı sessiz sakin bir yerde olmalı.
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYok sadece ortam sessiz olmalı ki daha etkileyici olsun sesler
+1 yılBence yer mekan önemli değil
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılLibidolar yükselmis kimse de tık yokk. sallayın boş boş sallamak kolay ama gerleştiren yokk🤣🤣
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılŞart koşmamak lazım, her yerde olabilir ama 3. Şahıslara meze olmak istemem
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılhep aynı yer olmaz yer değiştikçe zevk artıyor birde böyle her an yakalanma korkusu olan bir yer zevke zevk katar
51 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYer mekan dinlemez değişik yerlerde de daha heyecanlı oluyor...
00 Yorumlaevet en azından kimse görmemeli bilmemeli
60 Yorumla
+1 yılYer mekan dinlemez yanlız kaşmak önemli:))
40 YorumlaHer zaman ve herderde olabilir.
40 Yorumla
+1 yılYer mekan dinlemezzzz
40 Yorumla
+1 yılYer mekan farketmez yeterki min 1 saat olsun😁
00 YorumlaKimse görmediği sürece problem yok
30 Yorumla
+1 yılYok canım öyle ulu orta yerde yapsınlar
11 Yorumla
+1 yılKimsenin olmadığı alanlarda
10 Yorumla
+1 yılMekan kimin umrunda😄
00 Yorumla
+1 yılAvik alanda da yaptigimiz olmuştur bu sporu 😛
00 Yorumla
+1 yılElbette hayır
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Yer mekan dinlemez işi bilen
00 Yorumla- Devamını Gör (61)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar