Cinsel Yaşam Penetrasyon nasıl bir şey? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Erkekte kadın da ne hissediyor? Penetrasyon nasıl bir şey? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
elation Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Sıcaklık, kayganlık, tüm sinirlerin uyarılması, kaslarda gevşeme ve kasılma...Hissedilenler böyle. 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Sagol düzgün cevap verdiğin için bu erkeklerde böyle dimi Yorumla elation +1 yıl Evet. Benim hissettiğim şeyler genel olarak bunlar Yorumla Soran +1 yıl Denildiği kadar zevkli mi yoksa sadece finali mi güzel Yorumla elation +1 yıl Her aşaması ayrı zevkli. Final anı zaten zirve noktası. Yorumla Soran +1 yıl Alakasız bir şey sorucam ama bir erkeğin bakarken göğüse kitlenmesi hoşlanma belirtisi olabilir mi kıyafet bol ve meme küçükse Yorumla elation +1 yıl Direkt göğüslere kitleniyorsa cinsel bir çekim hissettiğindendir. Duygusal hoşlantılarda yüze bakar erkekler kaçamak bakışlar da olsa.Bol kıyafetler ya da memelerin küçük olması sorun değil. O şimdi gözünde farklı şeyler canlandırıyordur. Yorumla
Eskizci Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl İnşaat mühendisliğinde de var bu kavram. ilişkilere ne ara girmiş ya? :))) 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Literaturde öyle geciyor Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl İçindeyken nasıl içimde olmadan yaşamışım diyiceksin. Sıcak yandılı bir sıcaklık veren organ. Bir kere denesen yatağında bir erkek olmadan uyumak istemezsin 0 0 Yorumla
HAKAANN99 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Kimsenin dilinden düşürmediğine göre iyi bir şey 😅 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl sımsıcakkkkkkkk ıpıslakkkkk kapkaygannnn 7 2 Yorumla Soran +1 yıl Ablacım sen ne hissediyosun Yorumla ylnzbirgnc +1 yıl Vaaaoovv 😍Diyosun 😃 Yorumla
raptezumut Takip Et Xper 4 Yaş: 36 +1 yıl Düşünki gratistesin ama aynı zamanda Watson da ve sınırsız limitle 😁 0 0 Yorumla
ESKIbirKSliadam Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Böyle şeyler anlatılamaz. Yaşanır... 0 7 Yorumla soruperisi +1 yıl Öyle mii Yorumla ESKIbirKSliadam +1 yıl @soruperisi evet öyle küçük hanım. Yorumla soruperisi +1 yıl 😃🫶 Yorumla Soran +1 yıl Anlatmayi denesen Yorumla soruperisi +1 yıl Anlatamaz canisi Yorumla ESKIbirKSliadam +1 yıl Bak anlatılmıyormuş ayıp ayıp 😃😄😁 Yorumla Soran +1 yıl @soruperisi niye ki Yorumla
içmimar_06 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl girince anlarsın nasıl bişey olduğunu :D 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Mümkün gözükmüyor en aşağı 4 sene Yorumla içmimar_06 +1 yıl sürtünme yolunu dene o zaman yaklaşırsın en azından Yorumla Soran +1 yıl Hayır evlenmeden bir ilişki yaşamak istemiyorum Yorumla içmimar_06 +1 yıl ilişki yaşama zaten bende sürtünme yap diyorum eline yastığa her neyse artık Yorumla
nomorebets35 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 64% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. :))))))))daha ne olsun 0 0 Yorumla
DavidLuizx Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 73% +1 yıl o ne demek 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Birleşme Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Sıcaklık, kayganlık, tüm sinirlerin uyarılması, kaslarda gevşeme ve kasılma...
Hissedilenler böyle.
Sagol düzgün cevap verdiğin için bu erkeklerde böyle dimi
Evet. Benim hissettiğim şeyler genel olarak bunlar
Denildiği kadar zevkli mi yoksa sadece finali mi güzel
Her aşaması ayrı zevkli. Final anı zaten zirve noktası.
Alakasız bir şey sorucam ama bir erkeğin bakarken göğüse kitlenmesi hoşlanma belirtisi olabilir mi kıyafet bol ve meme küçükse
Direkt göğüslere kitleniyorsa cinsel bir çekim hissettiğindendir. Duygusal hoşlantılarda yüze bakar erkekler kaçamak bakışlar da olsa.
Bol kıyafetler ya da memelerin küçük olması sorun değil. O şimdi gözünde farklı şeyler canlandırıyordur.
İnşaat mühendisliğinde de var bu kavram. ilişkilere ne ara girmiş ya? :)))
Literaturde öyle geciyor
İçindeyken nasıl içimde olmadan yaşamışım diyiceksin. Sıcak yandılı bir sıcaklık veren organ. Bir kere denesen yatağında bir erkek olmadan uyumak istemezsin
Kimsenin dilinden düşürmediğine göre iyi bir şey 😅
sımsıcakkkkkkkk ıpıslakkkkk kapkaygannnn
Ablacım sen ne hissediyosun
Vaaaoovv 😍
Diyosun 😃
Düşünki gratistesin ama aynı zamanda Watson da ve sınırsız limitle 😁
Böyle şeyler anlatılamaz. Yaşanır...
Öyle mii
@soruperisi evet öyle küçük hanım.
😃🫶
Anlatmayi denesen
Anlatamaz canisi