Mesela Avrupa ülkelerinde kızlara bu kadar çok ilgi yok. Bu yüzdendir ki Avrupalı kızlar Türk kızları gibi egolu olmaz. Sizce ülkemizdeki erkekler neden bu kadar çok kızlara ilgi duyuyorlar?
Sebebi cinselliğin Avrupa da serbest olması mi? Her ne kadar cinsellik Avrupa da ayıp görülmese de herhalde onlar da herkesle cinsellik yaşamaz diye düşünüyorum.
Sebebi cinselliğin Avrupa da serbest olması mi? Her ne kadar cinsellik Avrupa da ayıp görülmese de herhalde onlar da herkesle cinsellik yaşamaz diye düşünüyorum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ulkemizdeki erkekler degil. Turk olup yurtdisinda yaşayan, orada dogmus buyumus turk erkekleri de boyle. Turk erkeklerinin yurtdisinda kizlara falan rahatsizlik verdigini arada duyuyorsunuzdur. orada yaşasalar yani orada ozgurce iliskiye girseler dahi turk erkeklerinde bu konuda bir bozukluk var bence. Artik yetistirilisten mi bilemiyorum.
Turk erkekleri ç*kunun cok onemli oldugunu hissettirilerek büyüyor. Bunun icin dugun bile yapılıyor. Yabancılarda boyle seyler yok. Erkegin cinsel organi bu kadar buyutulmuyor, onemli gorulmuyor bizdeki gibi. Bu yuzden de bir turk erkegi icin ç*kü her şeyi. Tum erkekligi, tum hayati, zevki ona bagli gibi yaşıyor. Ama yabancilarda bu yok gibi. yani bir tane hollandaliyla beraberligim oldu. Gercekten bizim erkeklere gore farkliydi. Bizimkiler surekli israr ederken, sıkıştırırken o kisisel alanima saygi duyup cok yaklasmiyordu. Ben izin verdigim surece temasta bulunuyorduk.
Ama turk erkegi kadini kendi mali gibi de goruyor biraz. Kucuklukten de boyle yetisiyor. Ne kızlarin canini yakacaksin, kizlar bu şeye hasta vs diye. Babasi oglunu alip geneleve goturen babalar var bu ulkede. Kendisi giden erkeklerde var. Bu yuzden kadinin kisisel alanina saygi duyma da pek yok bizim erkeklerde. Kadini kendi ihtiyacinizi gidermeye arac olarak goruyorsunuz. Insan kategorisine giremiyoruz sizin gozunuzde. Yeter ki o an seyinin zevki görülsün. Kizin durumu, buna isteği var mi yok mu bunlar dusunulmuyor bile.
Cok onemli bir uzuvmus gibi büyüyorsunuz, buna dugunler yapilip altinlar takilinca cok degerli oldugunu dusunuyorsunuz kucukken bilince boyle yerlesiyor. C*kunuzle her seyi elde edebilecegi algisina kapiliyorsunuz. Biraz yetistirilisten diye dusunuyorum. Bizim topraklarda erkek cocuk her zaman gozbebektir ve gurur kaynagi olmustur.
Çoook uzun ama içeriği bom boş, kızlar kendilerini bulunmaz hint kumaşı sanmasa erkekler böyle olmaz net.
@siyahcorap bu erkeklerden kaynakli. Siz turk erkekleri genel olarak her seyi yasayayim ama evlenecegim kiz bakire olsun takintisi yapmasanız avrupa gibi olurduk zaten. Avrupada bakire takintisi var mi pek yok. Kizlar rahat rahat yasiyor, deneyim kazanıyor. Ama siz turk erkekleri istiyorsunuz ki bekarken hunharca iliski yasayayim, istedigim kizlar bana versin. Ama evlenince el degmemis kiz olsun. Siz boyle bir kafaya girince de kizlar ozellikle iliskiye girmemis kizlar kendini altın degerinde görüyor. Kizlarin sucu yok yani. Kizlari siz bulunmaz hint kumaşına burunduruyorsunuz.
cinsellik doğal bir ihtiyaç bunu kızlar yaşamadığı için değere biniyor ve erkekleri peşinden koşturmak hoşlarına gittiği için bu düzen böyle ilerliyor, cinsellik konusunda kızlarda erkekler kadar rahat olsa bu yazdıklarının hiç birisi olmayacak.
@siyahcorap kizlar rahat olunca evlenemiyor bu ulkede anlatamiyor muyum? Avrupada kadinlar bu konuya takilmaksizin kendine es bulabilirken, turk kadinlari bulabiliyor mu? 2. el goruyorsunuz, çocuklarıma boyle anne getirmem diyorsunuz, iliski yasayan kadin o**pu, k*sar diyorsunuz. Namus ayagina,2 damla kan gelmedi diye bu ulkede kadinlar olduruluyor Bu kadar baski altinda nasil erkekler kadar rahat olsun bu ulkede kizlar soyle bakayim bana?
yoo ne alakası var cahil ve yobaz bir insan ise karşısındaki bilemem ama hayatıma giren cinsellik yaşadığım kız arkadşlarımın hepsi evlendi.
@siyahcorap senin cevren öyle diye ulkenin genelini boyle kabul edemeyiz degil mi? Istisnalar kaideyi bozmuyor. Bu sitede bile iliski yasadigini soyleyen kadinlara neler neler yazılıyor
eğitin o zaman bu malların anneleri sizlersiniz. öyle erkekler böyle erkekler diyerek çıkamazsın işin içinden !
@siyahcorap bu cocuklari tek anne yapmadigina gore baba olarakta ilgilenip yetistirebilirsiniz. Erkekler olarak cocugu kadina zimmetli gormeyi birakirsaniz daha egitici bir "aile" olabiliriz ulkece.
o babaları da kadınlar yaptı kusura bakma ama böyle bir algı varsa erkeklerin payı ile kadınların payı eşit.
Aile yapisindan kaynaklı. Türk ailelerindeki çocuklara genellikle cinselligin ayıp olduğu küçük yaştan beri bir şekilde empoze ediliyor. İnsanimiz da bu nedenle cinselligi bir macera olarak görmeye başlıyor. Bu nedenle ulkece cinselligi abartmaya başlıyoruz.
1 cinsel açlık
2 sapık erkekler yüzünden kadınların çoğunun erkeklerden uzak durması.
3 Türk kızlarına talep çok olunca bazılarının kıçının kalkması
4 cinsellik hakkında bilgimizin zayıf olması