Cinsel Yaşam Sadece sarılıp uyuyabilmek zor mu? cottonxcandy Takip Et Xper 5 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 Aynı yerde yatinca illa cinsellik olur mu? Sadece sarılıp uyuyabilmek zor mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
novel Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. İstediğim ve sevdiğim biri ise gerçekten zordur bu 0 0 Yorumla
SeRenngeti Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 98% +1 yıl Cinsellikten sonra sarılıp uyusanız olmaz mı? 6 1 Yorumla baltusp +1 yıl öyle daha rahatlayıcı Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Zor olur ater ile barut bir arada sarılıp yatmak güzelde bizimki ile seninki doğru durumu bir şey diyemem 0 0 Yorumla
CrayzMan06 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Hayır değil çok kez öyle uyuduk nefisle alakalı bu durum 0 0 Yorumla
yagmuuradam Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 33% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yoo olmak zorunda değil.. Sarılıp uyumak da bence çok güzel bir aktivite.. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Çok zor denedim, ayrıca sadece öyle yatayım dedim ama sonunda mutlaka cinsel ilişkiye giriliyor.Zor değil, imkansız... 0 0 Yorumla
onemsiz777 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl olur illa ki 😅 2 1 Yorumla timur0707 +1 yıl nasıl Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. erotizm candır arkdan sarıp uyumak 0 0 Yorumla
burakk000 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 91% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 415 cevap paylaştı. O an ki enerjiye bağlı biraz. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ne sarılıp uyuması aw parkta birlikte oturmak bile kaldırıyor sen sarılıp uyumak diyon 0 0 Yorumla
cesaretyada Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Bu pek mümkün değil, her iki taraf içinde 0 0 Yorumla
CanBurakDerler Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 603 cevap paylaştı. Sürece karşında ki kişiye bağlı 0 0 Yorumla
İbrahim1988_34 Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 798 cevap paylaştı. Erkegin ereksiyon olup olmama garantisi var mi 0 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Çok zor uyuyamam 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Olmaması çok zor 6 1 Yorumla timur0707 +1 yıl kalkar durur uuyutmaz kı Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Zor ya ateşle barut 0 0 Yorumla
Hüseyin46050 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 744 cevap paylaştı. Asla 🤣🤣🤣 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
İstediğim ve sevdiğim biri ise gerçekten zordur bu
Cinsellikten sonra sarılıp uyusanız olmaz mı?
öyle daha rahatlayıcı
Zor olur ater ile barut bir arada sarılıp yatmak güzelde bizimki ile seninki doğru durumu bir şey diyemem
Hayır değil çok kez öyle uyuduk nefisle alakalı bu durum
Yoo olmak zorunda değil.. Sarılıp uyumak da bence çok güzel bir aktivite..
Çok zor denedim, ayrıca sadece öyle yatayım dedim ama sonunda mutlaka cinsel ilişkiye giriliyor.
Zor değil, imkansız...
olur illa ki 😅
nasıl
uzun uzun yaptiktan sonra evet satilip yatilir
erotizm candır arkdan sarıp uyumak
O anki duruma bağlı
O an ki enerjiye bağlı biraz.
Ne sarılıp uyuması aw parkta birlikte oturmak bile kaldırıyor sen sarılıp uyumak diyon
cok zor uyuyamazsın bosaltmadan
Bu pek mümkün değil, her iki taraf içinde
Sürece karşında ki kişiye bağlı
Erkegin ereksiyon olup olmama garantisi var mi
Çok zor ama olmayacak bir şey de değil
Oluyor valla yalan yok
Çok zor uyuyamam
Olmaması çok zor
kalkar durur uuyutmaz kı
Zor ya ateşle barut
insanlar bunun şarkısınıda yazmış ama
Ben ben