Ben geçmişte hatalar yapmış biriyim ve maalesef ki yanlış yollara girdim bir dönem bu yanlış yol dediğim şu : bakire değilim.. aşırı pişmanım ama pişmanlık neye fayda ben o zamanlar çok aşırı saftım her benle konuşanı bana aşık beni seviyor sandım bu cinsel birlikteliği bir kaç kişiyle yaşadım ama öyle parayla vs değil hani sevgili döneminde olan bir şey bu arada açık bir kadınım kapalı değilim. Ve akıllandim dersimi aldım Allah'a dua da ediyorum arada namaz kılıyorum Allah'a yoneltiyorum kendimi ve huzurlu hissediyorum şu an bana en ufak güven vermeyen herkesi siliyorum direk o niyetle kimse bana yaklastirmiyorum şu an hiç bir erkek konuştuğum arkadaşım dahi yok yapayalnızim Allah var sadece yani böyle bu şekilde beni bakire olmadığım için istemezler mi bu konu beni üzüyor ama elimden geçmişe dair bişey gelmiyor Allah biliyor niyetimi şuanki erkeklere özellikle bu sorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Hatalarından ders çıkarman ne kadar güzel bisey.. Ciddi düşündüğün birisi olursa en başından herşeyi anlat, hiç bisey gizlenme ki gizlenecek bi durum da değil. Umarım karşına güzel insanlar çıkar.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 882 cevap paylaştı.
+1 yılAçık ve net konuşayım. 26 yaşımdayım, maddi durumum da, fiziksel özelliklerim de gayet yerinde çok şükür. Kadınlardan ilgi gören, aynı zamanda da ilgisizliği seven biriyim. Bu zamana kadar hiç sevgilim olmadı, kimseyle yakınlaşmadım, cinsellik de yaşamadım. Sebebi benim için, evleneceğim insanla dolu dolu yaşamak oldu her zaman. Benim karşıma sen çıksaydın, önce tabii ki güzelliğine bakardım ve sonra karakterine yönelirdim. Sonrasında bana bu geçmişi anlatıyor olsaydın, muhtemelen bunalıma girerdim. İster miydim, istemez miydim bilemiyorum tabii. Kendim haricimde ise, hayatına alacağın kişiler bu yaşanılanları duyduklarında, seninle birlikte olurken cinsellik de isteyeceklerdir ve sen muhtemelen hayır diyemeyecek duruma gelebilirsin.
17 Yorumla
Soran+1 yılNe güzel umarım karşına senin gibi biri çıkar sevindim böyle olmana senin adına. Evet bu son dediğin hep aklımda ve böyle bir istekleri olduğunda konuşmayı kesmek benim için en iyisi benim için öncelik aşk sevgi güven çok ciddiye gitmeden böyle biseyleri yaşamam artık
- +1 yıl
Hayatına alacağın kişi sana öncesinde bu soruyu sorabilir, ben olsam sorardım. Eğer birinden hoşlanırsam, ilerlemeden önce geçmişini bilmek beni rahatlatacaktır çünkü.
Soran+1 yılZaten onlar sormadan uygun bir zamanda ben derim çünkü yola cikacaksak bilmesi gerek ona göre ya devam ederiz ya da konuşmayı keseriz
- +1 yıl
Aslında merak ediyorum seni. Yaşantın, karakterin, düşüncelerin ne bileyim
Soran+1 yılYazdığım gibi biriyim o uzun yazıda sessiz sakin yalnız ama mutluyum bu halimle de çünkü karaktersiz insanlar olacağına hiç olmasın daah iyi
- +1 yıl
Nerede oturuyorsun? Neler yapıyorsun? Öğrenci misin, çalışıyor musun?
- +1 yıl
Peki
Gizli Üye(30-35)+1 yıl😃😃😃😃😃" allah biliyor niyetimi " merak etme allah senin nasıl bir sahtekar olduğunu biliyor. biliyor yap yaşa tadını al doy ondan sonra da pisman oldum vah nasıl evlenecem diye saf sal ak keriz birini ara kadınlar sosyal zekası gelişmiş insanlar onlarla evlenmeyecegini biliyordun saf ayağına yatma kendini kandırma
00 Yorumla
+1 yılHataların olmuş olabilir lakin samimiyetimle söylüyorum eğer ki gerçekten o yanlışlarından donmussen ve bir daha böyle yanlışlıklar yapmayacaksan gerçekten üzülme önüne bak
07 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten döndüm ve Allah'a yönelttim kendimi huzurlu hissediyorum ama içimde o hep yara pişmanlık olarak var ve biri beni kabul etmiycek diye korkuyorum ama hayırlısı nasip bakalım
- +1 yıl
Dediğim gibi gerçekten söylediklerinde samimi ise ve karşındaki insan bu samimiyeti görürse sıkıntı yapmamalı diye düşünüyorum. Ben şahsen öyle bir durumda sıkıntı cilarmazdim
Soran+1 yılPeki onu kullanir mıydın bu kız geçmişte yaşamış benle de yaşar bunu diye
- +1 yıl
Şahsen kendi nezdimde söylüyorum. Cinsellik boyutunu yaşım itibariyle düşünmüyorum. Yanlış anlaşılma olmasın tabi ki çok şükür cinsellik durumumla alakali hiç bir problemim yok. Bu saatten sonra görüştüğüm birini cinsellik amaçlı düşünmem
Soran+1 yılAnladım peki öyleyse teşekkürler yorum için
- +1 yıl
Rica ederim hayatında bol şans ve mutlu bir gelecek diliyorum
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim sizin de mutlu hayatınız olsun inşallah
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
7Cevap
+1 yılBekaret takıntısı olan biri değilim. Kapalı kızlar hoşuma gidiyor. Hata olarak düşünme, geçmiş geçmişte kaldı ve bitti.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Erkek bu işleri evlenince bırakıyor
Kadın ise evlenme çağı geldiğinde00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılCinsellik yaşamayı neden hata olarak görüyorsun ki bu gayet normal bişey. İstedin ve yaptın. Düşünce yapın bana aşırı ters
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYani ben bakir bir insanım benim bakire istemeye hakkım var ama bakir olmayan bir insanın hakkı yok diye düşünüyorum umarım bu düşüncede birini bulup mutlu olursun
00 Yorumla
+1 yılİstersen konuşalım tecrübeli biriyim
03 Yorumla
Soran+1 yılTecrübeli derken
- +1 yıl
Hayat konusunda kız diğer şeyi kast etmedim
Soran+1 yılYo anladım xsten ne tam olarak onu anlamak için sordum teşekkür ederim burdan konusabiliriz
+1 yılHer genç kızın başına gelenler bunlar
00 YorumlaSana yardımcı olurum dertleşiriz istersen
00 Yorumlasıra bana gelince sevgilim
00 Yorumla
+1 yılnasılsan öyle biri ile evlenirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKimseye anlatma diktir
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi