Cinsel Yaşam Buğday tenliyim koyu renk vajina normal mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Kahverengi pembe karışık bişey ama koyu işte bide iç dudakların ucu koyu ve iç dudaklar asimetrik çok mu iğrencim? Güncellemeler+1 yıl Hijyenik temiz biriryim ve cinsel ilişkim hiç olmadı neden boyle Güncellemeler+1 yıl Ve yaşım 18 bu normal mi? Buğday tenliyim koyu renk vajina normal mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Fth37 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 35% +1 yıl Ben de buğday tenliyim benim de koyu merak etme. Rengine değil hijyene önem veriyoruz. Kara da olsa temiz olduktan sonra şapır şupur yalanır 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Hijyeniğim iç çamasimi her zaman değiştiririm ama asimetrik ve koyu Yorumla Fth37 +1 yıl Bişey olmaz, simetrisine gelince etlisi makbul. Malum başka türlü dil ulaşmıyor Yorumla Fth37 +1 yıl Takılma ona, ten renginden kaynaklanır. Temiz olduktan sonra hiç fark etmez. Etli mi ondan haber ver sen Yorumla Soran +1 yıl Asimetrik işte birisi neredeyse yok gibi diğeri sarkık ve dolgun Yorumla Fth37 +1 yıl Takılma ona, sonuçta içine girebiliyor mu ona bak sen. Herkesin şeyi bir değil ki? Ama etli olan iyidir. Ağza gelmeli Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Takılma buna onlar da ne renkler var ooo kim bilir mis gibi temiz titiz olunca renk önemsiz ki zaten o işi yaparken o zevkle rengi zaten değişecek ha hayyyyy sağlıklı olmaya bak eksik görür gösterir sen insan oğlu zayıf noktadan bayılır ezmeye 1 6 Yorumla Fth37 +1 yıl Katılıyorum. Sağlıklı olduktan sonra hiç önemli yok renginin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen konusunda erkekleri geçemeyiz her ton var ayrıca Allah yapısı napakkkkkkkk Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Renk konusunda Yorumla Fth37 +1 yıl Aynı sorun erkeklerde de var emin ol. Başı pembemsi, gövdesi esmer altı koyu vs. Biyerden sonra farkında bile değilsin yani Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Rengi boş ver işlev önemli dilli dişli dudaklı pamuksu Yorumla Fth37 +1 yıl Tam benim kafadasın. Belki ilk seferinde göze batar ama sonra aldığın hazzı görünce aklına bile gelmez Yorumla
mur_aaat34 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Çok normal bir durum bazı kadınların vajina modeli seninki gibi oluyor bu senin elinde olan bir şey değil gayet normal 0 0 Yorumla
sevgiperisi034 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Bence değil bukadar takma kimsenin de çok mükemmel değil erkeklerde var çok bu tür seyler 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Tabiki de hayır gayet iyisinPartnerin eşin var mı peki beğeniyor mu seni 0 19 Yorumla Soran +1 yıl Hayır hiç olmadı ilişkiye girmedim hiç Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben de aynı senin gibiyim 😍🙈 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Peki sevgilin var mı istiyor musun Yorumla Soran +1 yıl Sevgilim de yok Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olsaydı birşeyler yaşamak ister miydin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben yüzeysel de olsa birşeyler yaşamak istiyorum doğrusu Yorumla Soran +1 yıl Yüzeysel de yaşamadım ben 18 yaşındayım yaşıma göre normal mi Yorumla Soran +1 yıl Olsaydı yaşamak istemezdim. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Normal tâbi daha gençsin illaki sevgilin de olur yaşamak istiyorsan yaşarsın daYaşamak istiyor musun peki3 kere sordum ama söylemedin 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ya ilişkiye girmeden sadece yüzeysel birşeyler de yaşamak istemez misin yani Yorumla Soran +1 yıl İstemezdim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl AnladımPeki sadece dudaktan öpüşme ve sarılma da mı istemezdin Yorumla Soran +1 yıl İsterdim ama çok sevdiğim guvendiğim biri ise Yorumla Cevap sahibi +1 yıl E tabiki de en doğrusu bu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nasıl erkeklerden hoşlanırsin peki tipe önem verir misin mesela Yorumla Soran +1 yıl Vermem Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nasıl yani nedenŞimdiki kızların çoğu vücutlu kaslı erkek vs istiyor dış görünüşe önem verir yani sen vermiyor musun şaşırdım şimdi açıkçası 😃 Yorumla Soran +1 yıl Yok vermiyorum karakter ve sadakat Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hmm anladım aynen bunlar önemli Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl rengi olgun bakışlı biri için hiç önem taşımaz farklı özelliklere göre bazı şeyler yapılır 0 0 Yorumla
devilish_humanity Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı. ınan kımse ona bakmaz temız olsun kotu kokmasın yeterlı 0 0 Yorumla
magdurarkadaşşş Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 96% +1 yıl Göreceli bi durum bişey diyemem 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sence nasıl Yorumla magdurarkadaşşş +1 yıl koyu hafif dudagı sarkık klasik vajina işte çoğu kadında aynı tip vajina var Yorumla
elation Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Normal. Ayrıca asimetrik olması da doğal 0 0 Yorumla
Kmldr Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Çok normal 0 0 Yorumla
FitGenç2 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. normal 0 0 Yorumla
Ciko_09 Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Ciddenmi kara 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Tam kara değil kPembe siyah karışımı anlayamadim Yorumla Ciko_09 +1 yıl 🧐🧐🧐 Yorumla Ciko_09 +1 yıl Hoş degil Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Ben de buğday tenliyim benim de koyu merak etme. Rengine değil hijyene önem veriyoruz. Kara da olsa temiz olduktan sonra şapır şupur yalanır
Hijyeniğim iç çamasimi her zaman değiştiririm ama asimetrik ve koyu
Bişey olmaz, simetrisine gelince etlisi makbul. Malum başka türlü dil ulaşmıyor
Takılma ona, ten renginden kaynaklanır. Temiz olduktan sonra hiç fark etmez. Etli mi ondan haber ver sen
Asimetrik işte birisi neredeyse yok gibi diğeri sarkık ve dolgun
Takılma ona, sonuçta içine girebiliyor mu ona bak sen. Herkesin şeyi bir değil ki? Ama etli olan iyidir. Ağza gelmeli
Takılma buna onlar da ne renkler var ooo kim bilir mis gibi temiz titiz olunca renk önemsiz ki zaten o işi yaparken o zevkle rengi zaten değişecek ha hayyyyy sağlıklı olmaya bak eksik görür gösterir sen insan oğlu zayıf noktadan bayılır ezmeye
Katılıyorum. Sağlıklı olduktan sonra hiç önemli yok renginin
Sen konusunda erkekleri geçemeyiz her ton var ayrıca Allah yapısı napakkkkkkkk
Renk konusunda
Aynı sorun erkeklerde de var emin ol. Başı pembemsi, gövdesi esmer altı koyu vs. Biyerden sonra farkında bile değilsin yani
Rengi boş ver işlev önemli dilli dişli dudaklı pamuksu
Tam benim kafadasın. Belki ilk seferinde göze batar ama sonra aldığın hazzı görünce aklına bile gelmez
Çok normal bir durum bazı kadınların vajina modeli seninki gibi oluyor bu senin elinde olan bir şey değil gayet normal
Bence değil bukadar takma kimsenin de çok mükemmel değil erkeklerde var çok bu tür seyler
Tabiki de hayır gayet iyisin
Partnerin eşin var mı peki beğeniyor mu seni
Hayır hiç olmadı ilişkiye girmedim hiç
Ben de aynı senin gibiyim 😍🙈
Peki sevgilin var mı istiyor musun
Sevgilim de yok
Olsaydı birşeyler yaşamak ister miydin
Ben yüzeysel de olsa birşeyler yaşamak istiyorum doğrusu
Yüzeysel de yaşamadım ben 18 yaşındayım yaşıma göre normal mi
Olsaydı yaşamak istemezdim.
Normal tâbi daha gençsin illaki sevgilin de olur yaşamak istiyorsan yaşarsın da
Yaşamak istiyor musun peki
3 kere sordum ama söylemedin 😂
Ya ilişkiye girmeden sadece yüzeysel birşeyler de yaşamak istemez misin yani
İstemezdim
Anladım
Peki sadece dudaktan öpüşme ve sarılma da mı istemezdin
İsterdim ama çok sevdiğim guvendiğim biri ise
E tabiki de en doğrusu bu
Nasıl erkeklerden hoşlanırsin peki tipe önem verir misin mesela
Vermem
Nasıl yani neden
Şimdiki kızların çoğu vücutlu kaslı erkek vs istiyor dış görünüşe önem verir yani sen vermiyor musun şaşırdım şimdi açıkçası 😃
Yok vermiyorum karakter ve sadakat
Hmm anladım aynen bunlar önemli
rengi olgun bakışlı biri için hiç önem taşımaz farklı özelliklere göre bazı şeyler yapılır
ınan kımse ona bakmaz temız olsun kotu kokmasın yeterlı
Göreceli bi durum bişey diyemem
Sence nasıl
koyu hafif dudagı sarkık klasik vajina işte çoğu kadında aynı tip vajina var
Beyazlatma yontemleri vae
Normal. Ayrıca asimetrik olması da doğal
Uzulmeee bu önemli degil
Şekli düzgünse sorun olmaz
Çok normal
Yok güzel bence
Cok mükemmelsin
normal