Hayatımda birisi var. İkimizde evliyiz. Aynı şehirdeyiz. Sanaldan değil reelden tanışıyoruz. Peşimden günlerce aylarca koştu. Ve durum normal olmasa da gönlüme girdi. Tabi ki onun isteği se.. haftada 10 günde 1 arar veya yazar. Özledim şu gün görüşelim felan der. Bir kaç kere net üzerinden adının sanal se.. olduğu şeyden yaparız. Gün felan ayarlar. ama sonra aramaz sormaz. Zaten ben asla aramam mesaj vb atmam. Aradığı mesaj attığı zamanda trip yapmam. Sanki 15 gündür aramayan o değil gibi mesajlaşma devam eder. Ben çözemiyorum elinde yedek kalmam içinse reel bir cinsel ilişkimiz olmadı. Her benimle konuştuğu zamandada sanal se.. vb de yapmıyoruz. Ama o zamanlar aşık bir adam modunda yazyor.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBu durumda, erkek mantalitesini çözmek yerine, bu durumun sizin için sağlıklı bir seçenek olmadığını kabul etmeniz daha faydalı olabilir. Her ne kadar o sizi peşinizden koşturmuş olsa da, evli olduğunuzu ve bu durumun başkalarını da etkilediğini unutmamalısınız. Ayrıca, sizinle sadece cinsel ilişki yaşamak isteyen biriyle devam eden bir ilişkinin sizin için sağlıklı olmayacağını hatırlatmak isterim.
Bu durumda, kendinize saygı duyarak ve değer vererek, sağlıklı bir ilişki aramak için adımlar atmanızı öneririm. Kendinize bir şans verin ve sağlıklı bir ilişki yaşayabileceğinize inanın.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 882 cevap paylaştı.
+1 yılEvli insanlar olarak, neden hayatındaki erkek yerine bir başkasıyla kendini tatmin etme ihtiyacı hissediyorsun? Üstelik birebir cinsellik yaşamaktansa, mastürbasyon yapmayı tercih etmek ne kadar mantıklı?
010 Yorumla
Soran+1 yılUzun süreli evliliklerin deformesi diyelim
- +1 yıl
Peki bu yaşadığın kişinin yaşı genç mi? Arada ki yaş farkı nedir?
Soran+1 yılHayır ortalama aynı yaşlardayız
- +1 yıl
Peki güzel hanımefendiciğim, yakalanma ihtimalinin var olduğunu ve sonrasında neler olacağını düşünmüyor musunuz? :)
Soran+1 yılO kısmı düşünmedim hiç. 😁
- +1 yıl
Bunun olabilirliğini hiç düşünmedim ama, gerçekten tatmin oluyor musun? Bağımlılık mı bu yaşadığın?
Soran+1 yılBağımlı olsam durmadan ben ararım. Arayıp sormam asla. Aradığı zaman da bozmam trip yapmam. Sanki 1 gece önce konuşmuşuz gibi davranırım
- +1 yıl
Hayır, mastürbasyon ve seksting yapmandan bahsediyorum
Soran+1 yılİyi de onu da 1 senede toplam 2 -3kere yaptık o kadar
- +1 yıl
Şu anda devam etmiyor yani, komple bitirdiniz öyle mi?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
4Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Seks yapmak istiyor. Ötesi de olmasın istiyor.
07 Yorumla
Soran+1 yılSeks te yapmıyor 😁
Soran+1 yılTeklif var. Gün ayarlıyor. Ama mesela ertesi gün bile aramıyor 😁
Soran+1 yılKorkuyorsa neden peşimde koşup sevgi sözcükleri söylüyor ki çocuk değiliz böyle canım cicim seviyorum vb deme inandırıcı değil diyorum 😄
Soran+1 yılEvet bu mantıklı. Elimin altında dursun diyor olabilir.
Gizli Üye(36-45)+1 yılCok sacma
Reelde yatmiyorsa boyle yapmasi00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılPeki ne bekliyorsun?
04 Yorumla
Soran+1 yılBişey beklemek saçma. Ama ne yapmaya çalıştığını anlayamıyorum. Arama sorma vb da diyemiyorum. Ne yapmaya çalışıyor merak ediyorum neden beni kendisine bağlama çabası
- +1 yıl
Böyle bir şey yok aslında. Tüm yaptıkları deli saçması. Akıl, mantık, aşk, duygu, anlam, mana yok hiç birinde. Estikçe aklına geliyorsunuz, delimi bu adam deyip eleştirmiyorsunuz, hiç direnmiyor, tepki vermiyor, sormuyor, sorgulamıyorsunuz, yargılamıyorsunuz. Hep evet, hep tamam, hep merhaba, hoşgeldinsiniz. Hal böyle olunca da aslında hiç bir şey yaşanmıyor. Tam bir muamma. Neden böyleyiz sorusunun cevabı da sensin. Çünkü kadın olarak önce kendine değer verecek, kendini önemseyecek, kendine geleceksin. Senin duruşun ve tavrın ilişkinin kalitesini, geleceğini belirliyor, hala farkında değilmisiniz?
Soran+1 yılSüper bir cevap olmuş teşekkür ederim. Sanırım durum bu
Soran+1 yılEleştirmeme nedenime gelince, kendimi 18 lik genç kız tripleri yapıp hesap sormayı yakıştıramuyorum.
Su an istedigin ne
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım