Ikimizde aldatiyorduk o sevgilisini Ben esimi Ben esimle oda sevgilisi ile cinsellik yasayamiyordu beni asik etti cocugum yok buda dedim ki ikimizde ayrilip onlari birakip birlikte olalim askimizi özgürce yasayalim dedim kabul etmedi bende sevgilisine herseyi anlattim aldatildigini kiz bunu Terk edince o da beni Terk etti ikimizden de oldu Yani esime soylemekle tehtit etti beni ama söylemedi henuz 2 gün gecti olayin ustunden o senin Karin deyil sevgilindi diyo rum anlamiyor neden yaptim Intikam icin cunku esimden cocuk olmuyo bundan hamile kaldim Ben bosanip evlenelim dedim kabul etmedi aldirtti o beni cocugumdan ayirdi bende onu sevdiginden ayirmak istedim insallah benimle ugrasmaz ve hala onu seviyorum canım gibi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 647 cevap paylaştı. Vay arkadaş olaylar olaylar. Kadın sevgili olduğu halde gurur yapıp terk etmiş adam senin ipliğini pazara çıkaracak daha seviyorum diyorsun. Keşke trol soru olsa
02 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılİnşallah bu anlattıklarını eşine anlatır çocuk akdjrdıgını aldattıgını sende eşimden ayrılırsın ortada kalırsın öyle evli insansın ne diye başkasıyla yatarsın insanlar hakettigini yaşamalı sende bunu hatta daha kötü şeyleri hakediyon bence
06 Yorumla- +1 yıl
Aldatıp bide magdurmu oluyon evliyken başkasının altına yatmadan düşüncektin boşan sonra ne istiyosan yap bu gurursuzluk
- +1 yıl
Çok erken olmuş bunu düşünmen ona sevgilinxen ayrıl diyene kadar sen boşansaydın aldatcagın bi adamla ne diye yaşıyon yaşıyosanda aldatmıcan eşinin ögrenip seni 5 parasız kapıya koymasını çok isterim gerçekten
- +1 yıl
Bu saatten sonra ögrenmese ne olcak vijdanın rahatmı senin acaba
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
8Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılUnutmaya çalışın
00 Yorumla Sen ne kadar mide bulandırıcı bir insansın. Kusasim geldi okurken. Nasıl bir şeref yoksunusun sen. Neresinden tutsan orasi elde kalır en iyisi seni senin olmayan şerefinle baş başa bırakmak.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. %100 trol olduğuna eminim
05 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılNasıl bir ilişki mide o eşine yazık degilmi
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 581 cevap paylaştı. Ne hikayeymis beee :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYeni birini bulmayı denesene
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 921 cevap paylaştı.
+1 yılBu ne lan
03 Yorumla- +1 yıl
Anlattıkların doğruysa büyük k*hpeymişsiniz. Kendi ellerinle hayatını mahvettin. Geçmiş olsun. Kınamak istemiyorum daha fazla bir şey demiycem
Gizli Üye(25-29)+1 yılMal mk
00 Yorumlahikayen iyi
08 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOndan çocuğunmi var
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026