Ben çok şiddetli temas bağımlısıyım. Sevgilimle diğer buluşmada kucağından kolundan dizinden hiç inmedim. Bu buluşmada biraz temas etme diğerinde bokunu çıkardın dedi.. Kendisi de cinsellik isteyen biri. Ben seks istemiyorum. İlk defa da sevişmedik. Bunu ona söyledim. Biraz da böyle olmalı dedi. Haklı galiba bundan olur mu?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılSen bende bu kadar istekli ve yılışıksan diğer erkeklerinde kucağından inmemişsindir diye düşünüp seni sadece kullanır yani ben olsam öyle yapardım kadın gibi kadın el tutar yanak öper tamam daha ötesi yok
02 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka ahahhahahahahhshs başta çocuğun suratuna bakarken utanan biriydim sevgilime temasta bulunmayacaksam kime bulunscağım
- +1 yıl
Neyse aşko kadın dediğin kendini ağırdan satar nazlı olur senin bu yaptıklarını çocuğun sana yalvardığında yapman lazım iken sen kendi isteğinde yapıyosun bu da seni kolay kılıyor aklını kullan
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
15Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılseks olmadan temas etmen yanlış. Bende olsam temas etmeni istemezdim. Seksi çağırştırıyor boşu boşuna atın aklına arpa geliyor ne gerek var 💁♂️⚠
10 Yorumla
+1 yılBoş yapmış kadının böyle temas bagimlisi olanı makbuldur
12 Yorumla
Soran+1 yılAma hiçbir saniye kucağından inmedim biraz da yormuştum onu seks yapmayıp sürekli sürtüp yükseltip bıraktığım için
- +1 yıl
Oralla boşalt
Walla açıkcası ben tr de senin tarzında birini seviyorum bu şansı kaçırdı o kişi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAdamı kucakta delirtmişsin boşalamayınca ağrı giriyor testislere ondan istemiyor eğer sürekli temaslıcaksan kucakta bari elinle boşalt 😂
02 Yorumla
Soran+1 yılO da aynı şeyi söylemişti
Cevap sahibi+1 yılHaklı son sevgilimde bana böyle yapıyordu nasıl ağrı giriyordu ayrılınca bilsen😂
Cinsel Yaşam konusunda 406 cevap paylaştı. her şeyin abartısı yıldırır insanı. biraz kovalanan ol hep kovalayan olmuşsun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖncelikle böyle bir kız bulmak herkese nasip olmaz. İkincisi ya onu etkiliyorsun ama rahatlatmıyorsun, ya da bulunduğu ortamlardan rahatsız oluyor.
00 Yorumla
+1 yılOlmaz ondan. Ayrılın en iyisi artık
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden?
- +1 yıl
Bir erkek bu durumu istememeye başladıysa soğumuştur. Senin temas etme isteğin harika bişey
Mastürbasyon yapması için
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 611 cevap paylaştı.
+1 yılEee haklı çocuk öyle şey mi olur
00 Yorumla
+1 yılGuvenilir olmaz bu hareketler
00 YorumlaTemastan hoşlanmıyor bellik
04 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 818 cevap paylaştı. Fazla temas seks e gider
00 YorumlaRahatsız olmuş galiba
00 Yorumla
+1 yılBen bilmem
00 YorumlaHaklı bence.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeni istemiyor artık
00 Yorumla