+1 yılvalla gayet güzel, zevkli bir şey. hem hayvanlarda var hem de örneğin hayvanlarda okuma yazma da yok ama gayet güzel bir faaliyet.
sonuç olarak ne güzel yapıyoruz çok da zevkli oluyor. alan da veren de razı derken tam bunu diyoruz.
konuyu gündeme getirdiğin için çok teşekkürler ediyorum.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 419 cevap paylaştı.
+1 yılhayvanlarda da eşcinsel ilişki görülebiliyor birincisi bu yanlış ikincisi hastalık değil ama öyle düşünelim bir tedavisi olmadığı için tedavi olmuyor diye de yargılayamazsın. Benim şahsi fikrim insanlar kendine giren çıkan olmayan konularda bana ne demeyi öğrenmeli üreme konusunda da merak edilecek bir şey yok dünyada %5 hadi abartalım %10 lgbt türevi insan olsa geri kalan %90 gayet rahat tür devamlılığını sağlar.
03 Yorumla- +1 yıl
Güncellemede belirttim saygı duyulması gerektiğini burada sadece üstune düşülmeli mi diye tartışma açtım bir de kullandığın kelimelere dikkat etmeni tavsiye ederim hoş değil
- +1 yıl
Ne hoşuna gitmedi kardeş oradan buradan duyduğun 3-5 söylentiyle konu açarken umursamamayı tercih etmeyip verilerle bilgilendirmem mi?
- +1 yıl
İyi geceler dostum
+1 yılBen bisexualim eskiden sevdiğim bir kızı çok arzuladığım oldu ama bu tedavi gerektiren bir şey değil üstelik hormonlarım da kan değerlerimde falan hiç bi bozukluk yok bildiğiniz kadınım yani ama kızlardan hoşlandığım ve arzuladığım oluyor (bu tarz yönelimleri olanlara karşı oluyor)
01 Yorumla- +1 yıl
Zaten kan değerinde çıkmaz psikolojik olarak düzeltilebilir bu durum tabi bu istenilirse
Gizli Üye(25-29)+1 yılEşcinsel hayvanlar var. Hatta maymun ve goriller de bazı türler de escinsellik var.
213 Yorumla- +1 yıl
Bilmiyodum ama insanlar için tedavi mümkûn yapılabilir
Cevap sahibi+1 yılTedavisi yok doğuştan gelen bir durum olarak kabul ediliyor
- +1 yıl
Var yönelim değiştirilebilir
Cevap sahibi+1 yılAksine bilimsel olarak bir tedavisi bulunmamaktadır. Trans olanlar cinsiyet değiştirebiliyor. Homo veyahut biseksuel için bir çözüm yok. Bu konuları çok araştırmıstim. Bir dönem bende bir kadına aşık olmuştum. Ama her kadın değil veyahut her erkek değil. Ki çevremde trans biseksuel arkadaşlarım da var. Sağlık alanında yazılan makaleleri okursan bir tedavisi yok
- +1 yıl
Siteden alıntı
eğer eşcinsel kişi bu eğilimden uzak durmak ve bunu yaşamak istemediğini belirtirse psikologtan alacağı destek sayesinde cinsel eğilimini değiştirmese bile bunu kontrol altına almayı ve hemcinslerine yönelmemeye yönelik bazı beceriler kazanmayı öğrenebilir. Bu birazda sigara ya da alkolden uzak durmayı (yani bir bağımlılıktan) öğrenmek gibidir. Kişi hala alkol ya da sigara içmek ister ama uzak durmak için yapması gerekenleri bilir.
Cevap sahibi+1 yılTürk yazıları inceleme. Bu tarz durumların araştırmaları yabancı ülkeler açısından yapılıyor. Bu durumun neden kaynaklandığı dahi bilinmeyen bir durum. Sağlık alanında yapılan yabancı makaleleri incele. Çünkü yabancı ülkeler bu durumu araştırırken, türkler o insanları dışlamak ile meşguldü.
- +1 yıl
Yazdıklarını biliyorum ve hepsi doğru zaten ama bunu da ek olarak bil ûzerine düşülürse yönelim değistirilebilir
Cevap sahibi+1 yılTedavisi yok. Ki tedavisi olsa o maymun ve gorilleri de tedavi edelim o zaman bu nasıl bir kafa cidden anlamıyorum. Çoğu makale ve yazılarda %95 inde tedavi olmadığı söyleniyor. Sen %5 lik kısma inanıyorsun resmen. Eğer düzeltilebilir birsey olsaydı düzeltmeyle ilgili yerler kurulurdu. Lakin Trans lar için üniversite hastanelerinde cinsiyet değiştirme yerleri bulunuyor. Ve hepsi birkaç yıl içerisinde cinsiyet değiştirmiş oluyor.
- +1 yıl
Bu konu hakkında seninle bi müzaare bile düzenlerim 😃 neyse şimdilik haklisın diyelim hayırlı geceler 👋
Cevap sahibi+1 yılMüzakere yapabiliriz. Sonuçta spitzer raporunu delil olarak burada sunmaya çalıştın ki zaten adam daha sonra hatalı olduğunu kabul etmişti. Hayırlı geceler
- +1 yıl
Ben sadece makalelerden hareket etmem ben de kendi çapımda araştırmacıyim ve her makalenin eksik ya da yanlış tarafları vardır kendi çapımda ve kendim de birşeyler katmaya çalışıyorum ona göre ilerlerim belki gelecekte ben de kendi alanımda makaleler yazıcam zaten
Cevap sahibi+1 yılMakalelerini deney sonucu desteklemen gerekir. Ve deneyde birçok faktör olabilir. Bu da deneyde sapmalara yol açan unsurlar. Hayırlısı diyelim
- +1 yıl
Kesinlikle 👍
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
+1 yılHiç doğru değil, doğuştan öyle olanlar haricinde öyle olanlara da saygı falan duymuyorum.
13 Yorumla- +1 yıl
Bu tür şeyler tartışmasız kıyamet alametleridir.
- +1 yıl
@kucuukomerfarukdk35 kardeşim millet hep birbirini yapmış ama çok şükür bunca asırdır kıyamet olmamış. ölenler kalanlar daha çok savaşla, kardeş kavgasıyla falan telef olmuş. o yüzden fazla dert etme bu hususları.
- +1 yıl
@kucuukomerfarukdk35 kim doğuştan kim değil kendisi bile kolay bilemez ki. yani doğuşunda bilinçli olup hele ki sonradan gelişen bu hisleri öngörmek bir de üstüne erişkin yaşta hatırlamak insanın kendisi için bile mümkün değil o yüzden o ayrımı yapıp kimseyi değerlendiremeyiz.
+1 yılİnsanlara ne zararımız var acaba hastalık değil ki bu tedavi olalım
11 Yorumla- +1 yıl
Ama sonuçta doğaya aykırı belirli bir formül var bunu bile bile yapılmamalı bence hastalık olarak kabul edilmiyor evet ama bu yönelim değiştirilebilir
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılSaygı duyulmalı
20 Yorumla
+1 yılTedavisinin olduğunu düşünüyorum
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne