Memelerim çok küçük yok gibi ama yumuşak ve uçları çıkık sadece uyarıldığımda sertleşip şişiyorlar. Fakat bu benim öz güvenimi kırıyor Yaşım küçük değil ama bu sebepten dolayı terkedilmekten korkuyorum. biliyorum bu tamamen karşıdaki kişi ile ilgili ama bu endişemi nasıl yenebilirim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 344 cevap paylaştı.
+1 yılBu çok önemli bir şey değil eşin seni mutlu ediyorsa eşinle mutluysan bunlar inan hiçbir şeye yaramaz her şeyden önemli çok şey var da onları düşünmek lazım
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın aslında
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılÖncelikle mutlu hatta çok mutlu olmalısın. Güzellik göreceli olduğu gibi , kadın vücudunun ayrıntılarıda göreceli güzellik ve sexiliği kendi içinde ayrı ayrı barındırır. Her ne kadar genel geçer hususlar olsa bile bazı göreceli unsurlar bazı kişiler için adeta tutku halinde oluyor ve hatta bunu bir başkası bilse şaşırıyor, öyle ki, bu şaşkınlık , yok artık seviyesinde oluyor. İşte bu durumlardan biri de küçük hatta yok denilecek kadar küçük memeler. Kendilerine has öyle cazibeli Seksi ve çıldırtıcı görünümü oluyorki , bu durumu ve yazacaklarımı bu şekilde olan memelerden tutku halinde etkilenenler çok iyi bilir , o kesimin dışındakiler , anlamsız bulur. Öncelikle Çok zarif bir görünüm ve bu görünümle birlikte çok zarif bir güzellik görüntüsü oluşuyor pislik olması onları çok tatlı hissettiriyor insana sevmeye kıyılmaz ama bir yandan da sevmeye doyulmaz hisler oluşturuyor insanın içinde küçücük olması tatlı bir masumiyetliği üzerinde barındırıyor insanı tutku ve heyecanla birlikte sevinç ve mutlulukla sevebileceği hislerini uyandırıyor Mesela bir sütyen taktığın zaman sübyan memeleri Taşıyan vazifesi görüyormuş görüntüsünde değil de böyle orada adeta çift taraflı şekilde vücuttan hafif bağımsız gibi durup sadece Orada silginin varlığını gösteriyor ya insana o esnada şunu düşündürüyor insana Siz yeni etki etmeyecek kadar küçük Ne kadar güzel ne kadar seksi ne kadar tatlı bunu düşünceleri bu hisleri veriyor onları severken ya da sevmenin hayalini kurarken böyle ellerini uzattığında avuçlarının içinde kaybolan tatlı larla yok arası o yumuşaklık hissi var ya işte bunu düşünmek bile seven için çok etkileyici çok muhteşem adeta Tutku halinde bir Sevin heyecan ve kışkırtıcılık ve o küçük tatlı seks i memeleri avuçlayarak çevresinden toparlayıp belirginleştirecek olmanını heyecanı bile gerçekten çok bambaşka ve toparlayıp biraz belirginleştirerek sevmenin heyecanı hayali bile muhteşem bir de böyle küçücük minyon tipte bir güzelliksen gerçekten çok bambaşka küçük bedeninin nedenli tatlı güzelliklerle ne denli seksi güzelliklerle dolu olduğunu inan anlatamam ve o vücudunun bedeninin güzelliği seksiyliği emin ol vücudunun çok ötesinde bir halde olmuş oluyor yani daha küçük bacaklar küçücük böyle toplu avuçladığın zaman avucunun içinde kalacak şekilde hacimme sahip kalçalar insanı çıldırtıyor küçük tatlı Belin göbeğin ve çevresi Bir de böyle zayıf olsa da hafifçe böyle göbeği belki belirgin diyebilirim olduğu zaman o da ayrı bir güzellik oluyor mesela göbeğin belirgin olmayabilir ama belirgin olduğu zaman bile o da çok ayrı bir kışkırtıcılık oluyor sözün özü emin ol bunu da takılacak hiçbir şey yok yani insanlar görüyorlar mı görerek mi beğenecekler işte göremiyorlar Neticede vesair bu gibi düşüncelere kapılma çünkü muhtemel değilsin ama Tut ki tesettürlü biri bile olsan zaten memelerinin gerçekten küçük olduğu anlaşılabilir ve de bir vaziyetin vardır Bu sebeple insanların doğal haliyle görmesine gerek yok zaten anlarlar hoşlanmaz mı bırakır mı istemez mi bu gibi düşüncelere lütfen kapılma burada nedir biliyor musun aslında her insanın nasibine giden bir yolu vardır gerçekten düzgün ve temiz yaşamıyla nasibine giden yolu düzensiz hale getirmeden bozmadan ya da kelemeden sabırla ilerlerse İnsan işte o İnsana hak ettiği layık olduğu mutluluğu yaşatacak şekilde kendisini seven onu kendi vücudunu Seven ve onu sevecek şekilde Bir fıtrata ve hissiyata bürünmüş olan bir kişi çıkar ve o kişiye nasibinin olur Ve hep mutlu olursun
07 Yorumla
Soran+1 yılO kadar iyi anladım ki gerçekten yorumun için çok teşekkür ederim. Fazlasıyla açık ve net ifade etmişsin çokta haklısın. Bakış açım bunu da ekledim ve üzülmenin boşa olduğunu çok daha iyi anladım. Çünkü tamamen fiziksel olarak beni anlatmışsın. Demek ki beni bir başkası bu şekilde de görebiliyor diye düşündüm. Çok teşekkür ederim
- +1 yıl
Ne demek rica ederim. Değer verip okuduğun için ve hak verdiğin için çok teşekkür ederim. Memnun ve mutlu oldum. Düşüncelerinin olumlu anlamda ilerlemesi beni çok mutlu etti. Küçükde olsa bir fayda saglayabildiydem ne mutlu bana. Senin ifadelerin ve hayal dünyamın harmanlaması ile anlatımım neticesinde senden gelen "tamamen" ifadesini okumak beni daha farklı mutlu etti ve heyecanlandırdı. Tamamen öyleyse ki , bunu sen söylüyorsun. Gerçekten düşündüğümden daha da fazla muhteşemsin her halinle, her ayrıntı ve her zerrenle. Her ne kadar anlatmış olsamda eminim az kalır ifadelerim senin güzelliklerinin yanında. İşte böyle anlatımı kolay olmayan bir güzelliksin. Mümkünü olsa , gözüm kapalı imzayı atardım yani çok ama çok isterdim ömür boyu mutluluğa imza atmayı. Bütün samimiyetimle yazdığım bu ifademdem sonra da şunu düşünmeni isterim, ben sende senin güzelliklerini , senin ifadelerin ve hayalimle bu denli gördüm ve bu ifadeleri kullanmama sebep oldun. İşte benim gibi düşünen o kadar çok insan var ki, bu sebeple , sen kendini her zaman mutlu ve pozitif gör. Gör ki, tercih edilen olmaktan ziyade , tercih eden kişi olduğunu ve olacağını sakın unutma. Yaşamını temiz, duruşunu asil tutki senin gibi bir goncayı açmadan kurutacak insanların perdeli süslü yaklaşımlarına düşme, goncayı sevgisiyle büyütüp gül olup artıracak olana ilerle. Tavsiyesini belirtmek isterim. Dilerim hem bu gününde hem yakınlarında evliliğinde seni gerçekten hakeden değer veren kıymet bilen biriyle daima mutlu olursun.
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim, dilerim iyi niyetlerinin çok daha fazlasını sen yaşarsın
- +1 yıl
Rica ederim, İnşallah sende tüm güzellikleri ve iyilikleri ömür boyu en iyi haliyle yaşarsın. Kendine iyi bak. 😊😇🌹
- +1 yıl
Değerli bulduğun ve eig verdiğin için ayrıca teşekkür ederim.
Soran+1 yıl☺️😊😊
- +1 yıl
🌹😊😇👍🌹
+1 yılMerhaba, kadınların, erkeklerin genelde iri meme sevdiğini düşünmesini pek anlayamıyorum aslında. Göğüsler, genel fizkle uyumlu olmalı, genel anlamda fiziginle uyumlu ise, problem yok demektir
04 Yorumla
Soran+1 yılGenel anlamda uyumlu aşırı orantılı ama küçük olması eksiklik gibi geliyor bazen
- +1 yıl
Hiç öyle düşünme, küçük göğüslerin avantajları vardır
Soran+1 yılHaklısın
- +1 yıl
😃😃
Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. başkaları için kendini eleştirme // değiştirmeye çalışma. sen kendinden mutlu ol. bu arada küçük meme daha güzel görünüyor. küçük bir hatırlatma.
01 Yorumla
Soran+1 yılTavsiyen ve yorumun için teşekkür ederim
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
33Cevap
+1 yılMuhtemel küçücük avuclayinca belirginlesen memelerin olmalı ki, ne denli muhteşemler kimbilir. Okurken bile heyecan veriyor. Narin vücudunun her yerini ve küçük tatlı baştan çıkarıcı memelerini uzun uzun avuclayip yogurarak , vakumlayarak emmek muhteşem. Olur. Lütfen yapay olmasın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Küçük en güzeli. Büyük be öyle. İtici geliyor bana. Özgüven meme ile ilgilimi hayret. Penisi küçük olanlar intihar etsin o zaman
01 Yorumla
Soran+1 yılHer insan kendinde olmayanı istiyor işte bizim durumlarda öyle
+1 yılİyidir zaman istiyor sadece estetiğe girme sakın iğrenç olur bozulur yapısı ve küçük göğüsler bebek için iyidir bol süt verir benden demesi
06 Yorumla
Soran+1 yılAa gerçekten mi? Şok oldum. Bir başka çekincemde buydu. Hep büyük olanlar süt sorunu yaşamaz bende olur sanıyordum
- +1 yıl
Öyle bişey yok korkmanza gerek yok doğumdan sonra vücudunuz bunun için harekete geçer içiniz rahat olsun şimdi büyük göğüsleriniz olsa ilerde sarkacaklar oysa yavaş yavaş iyi olması sizin için daha iyi olmaz mı esretik açısından bence muhteşem
Soran+1 yılÇok haklısınız, bilgiler için teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim mutlu günler
Soran+1 yılMutlu günler
- +1 yıl
😊😊😊
- Cinsel Yaşam konusunda 894 cevap paylaştı.
+1 yılbence bu sebepten terkedilmezsin ama memelerinin çekiciliği büyük olanlara göre az. iyinede özgüvenli ol. kalçanın şekilli olması daha önemli
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın teşekkür ederim
Gizli Üye(36-45)+1 yılYaptır gitsin bebiş. Benim de ufaktı ve yaptırdım şu an aşırı mutluyum
411 Yorumla- +1 yıl
En sevdiğim meme tipi 🥰👍
Cevap sahibi+1 yıl@selcukhan06 yapılı olan mı?
- +1 yıl
Aynn 👍
Soran+1 yılBunun için doktor çok önemli iyisine denk gelmek lazım
Cevap sahibi+1 yıl@selcukhan06 bence de, ben de severim..
Cevap sahibi+1 yılEvet artık onu da araştırıp bulacaksın istediğin gibi yapan birisini
- +1 yıl
Çok güzel oluyor aşık oluyorum öyle memelere görmek isterdim ama neyse🤣şimdi sapik dersin kalsin
- +1 yıl
Ama nolur adam gibi birine gidin sağlığınızdan olmadan
Soran+1 yılYorumun için teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim ☺️👍ne demek
- +1 yıl
Çok dik oluyor
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Takma gerek yok kuucuk olunca emerken zevk veriyor ki
08 Yorumla
Soran+1 yılAnladım büyük vermiyor mu
Soran+1 yılDokunmak zevk veriyordur o halde
Soran+1 yılBir tık küçük kalıyor şişince dolduruyor
Soran+1 yılAnladım, haklısın. Yorumun için teşekkür ederim
- Cinsel Yaşam konusunda 474 cevap paylaştı.
+1 yılBence daha iyi ilerde sarkmaz hem emerken tamamını emebiliyoruz
02 Yorumla
Soran+1 yılAnladım yorumun için teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim
+1 yılÇoğu erkek büyük göğüs sevdiğini soylese de küçük göğüsün kendisine has bi çekiciliği var emin ol yanii
04 Yorumla
Soran+1 yılEmpati yaptığımda bana öyle gelmiyor, demek ki tercih
- +1 yıl
Yani kime göre küçük? Cup ölçülerini biliyor musun? Bide estetik duruşu onemli. Gormek yorumlamak iyi olurdu
Soran+1 yılBen minyon um bana bile küçük
- +1 yıl
Fizigini gormeden bisey demem mantıksız olur açıkçası
Gizli Üye(18-24)+1 yılBunu dert etmen çok gereksiz canım boş ver takılma böyle şeylere
22 Yorumla
Soran+1 yılSizler sayesinde aşacağım bu sorunumu, farklı bir bakış açısı katıyorsunuz teşekkür ederim
Soran+1 yılTeşekkür ederim ❤️
Gizli Üye(30-35)+1 yılAşk da sevgi de bu değil, haberiniz olsun. Sizi memeniz için sevecek sevmezin, çünkü herhangi bir silikonluyu da sevebilir.
03 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın ama günümüz ilişkiler malum
Cevap sahibi+1 yılBunun için sevecek sevmesin...
Üzülürsünüz
Soran+1 yılTabi ki sevmesin
+1 yılBen küçük seviyorum bunu dert etme bir sürü erkek küçük seviyor
06 Yorumla
Soran+1 yılAnladım yani ortalama olarak küçük sevilir orta veya büyük daha çok sevilir
- +1 yıl
Daha çok büyük sevenleri niye dert ediyorsun? Sen küçük sevenlerle ilgilensene yavrum djdjdjd
Soran+1 yıl😄 Ya aslında her hayatıma giren mutlaka görmek istiyor tabi ki reddediyorum ama büyük mü düşünüyorlar diye düşünmeden edemiyorum
- +1 yıl
Isteriz tabi seviyoruz boobslari dhdjsjs
Soran+1 yıl😄
- +1 yıl
Hadi görüşürüz 😘😄
Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Boş yere takıntı yapıyorsun
16 Yorumla
Soran+1 yılSanırım öyle, yorumlardan bunu anladım
Soran+1 yılFarklı bir bakış açısı, bunu hiç düşünmemiştim
Gizli Üye(25-29)+1 yılAhahahh abla benim çavuş 14 benim dert daha büyük üzülme
03 Yorumla
Soran+1 yılSağlık olsun
Cevap sahibi+1 yılAbla sen hiç yaptın mi seks?
Soran+1 yılHayır
Cokkk basit seni memen için kimse sevmez saçma sapan şeylere takılma yaş kaç?
01 Yorumla
Soran+1 yılYa seçerse diye düşünmeden edemiyorum. 26
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevgilin beğeniyorsa sorun etmene gerek yok
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBeğeniyor mu merak ettim
Soran+1 yılYok ki
Cevap sahibi+1 yılAa ben var sandım 😂 pardon
Olsun ister miydin peki
- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılkırmasın seven erkek cok
01 Yorumla
Soran+1 yılBuradaki cevaplardan bunu daha iyi anladım. Şaşırtıcı geldi. Yorumun için teşekkür ederim
+1 yılSquat yap başka yerden toplarsın
02 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir yorumun için teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim ilerlemeni görmek isterim
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılAksine dha spor duruyor
03 Yorumla
Soran+1 yılSağlıklı gibi mi
- +1 yıl
Hoş bence yürrüken öyle yukarı aşağı sallanma flan olmaz kıyafetlerle daha güzel durur
Soran+1 yılAnladım doğru sıfır hareket
Gizli Üye(18-24)+1 yılMemeden kaybediyorsan kalçadan kazanacaksın. Kalçan nasıl? 😄
06 Yorumla
Soran+1 yılMinyon um her yer orantılı
Cevap sahibi+1 yılO zaman çok şanslısın çünkü erkekler minyon kızlara bayılır bende dahil
Soran+1 yılBu şaşırtıyor
Cevap sahibi+1 yılBenim en çok hoşuma giden de rahatcana kucaklayabilmek :)
Soran+1 yılBöylece kontrolünde oluyor anladım
Cevap sahibi+1 yılAynen
Gizli Üye(25-29)+1 yılO ne öyle inek memesi gibi sen gel başımın tacı ol 😄
02 Yorumla
Soran+1 yılTeklifin çok sevimli 😄 ama inek memesi de demeyelim büyük olan kadınlara ayıp olmasın
Cevap sahibi+1 yılboş ver onları sen beni dinle 😄
+1 yılKalça iriyse bişey olmaz
04 Yorumla
Soran+1 yılMinyon 🤷🏻♀️
- +1 yıl
Kalça dolgun olsun diyorum minyon da güzel bulanlar var
Soran+1 yılMutlaka
- +1 yıl
Öyle
+1 yılUçları belirgin ise boyut önemsiz
04 Yorumla
Soran+1 yılBu ilginçmiş
- +1 yıl
Öyle zevk noktası ucları erkekler de uclarıyls ilgilenir ben sahsem öyle yani
Soran+1 yılŞaşırdım gerçekten, bilgi için teşekkürler
- +1 yıl
Rica ederim
Gizli Üye(36-45)+1 yıl2 sütyen tak olmadı 3 tak.
02 Yorumla
Soran+1 yıl😄 O kumaş mutlaka çıkacak
Cevap sahibi+1 yılkanka paraya kıyıp slikon yaptırcan o zaman
Gizli Üye(36-45)+1 yıl😀😀 Düşünemedim kötü oldum
06 Yorumla
Soran+1 yıl🤔
Cevap sahibi+1 yılNe güzel işte neden şikayetçisin
Soran+1 yılÇok düz duruyor kadınsı hissetmiyorum
Cevap sahibi+1 yılÇok değildir kendine haksızlık etme zayıf fit kadınsın ne olsun başka
Cevap sahibi+1 yılRica ederim
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlenmeyi düşünüyorsan bu benim için sorun değil
02 Yorumla
Soran+1 yıl😄
Cevap sahibi+1 yılValla bak 😂
- Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılboş ver denınde gotun guzeldır
01 Yorumla
Yaptır onları
01 Yorumla
Soran+1 yılBurada aldığım geri bildirimler ile yaptırmayacağım. Güzel ya da çirkin ben olmaya devam edeceğim. Tavsiyen için teşekkür ederim
Toparlayıcı sütyen giy
01 Yorumla
Soran+1 yılBugüne kadar giyiyordum sonra bıraktım bra giymeye başladım rahatlık ağır bastı
- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılTakma güzeldir
02 Yorumla
- +1 yıl
Rica
Küçük seven birçok erkek var
06 Yorumla
Soran+1 yılBana hep aksi gibi geliyor
Soran+1 yılGeneli büyük ya da orta seviyor gibi, yani erkeklerle fark kalmıyor o konuda
Soran+1 yılAnladım yorumun için teşekkür ederim
- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılKüçük seven de var
08 Yorumla
Soran+1 yılAma işte bizim kültürde evlenmeden görmüyorsun o kötü
- +1 yıl
Kapalı kutu ne çıkarsa hesabı dert etme gelişir daha yaşını bilmiyorum ama
Soran+1 yılBu saatten sonra zor gelişmesi
- +1 yıl
Büyük ileride sorun olur sırt ağrısı yapar istediğini giyemezsin
Soran+1 yılAğrı olmuyor ama yine istediğimi giymiyorum. Aşırı dekolte ten görünüyor biraz açık giyince kolyeyle kapatıyorum bu seferde gözler hep orada fark ediyorum. küçük olduğu için bir kat daha rahatsız hissediyorum acaba ne düşünüyorlar diye
- +1 yıl
Büyük ağrı yapar senin ki yapmaz bakan küçüklüğüne bakmıyor emin ol
Soran+1 yılAnladım, yorumun için teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim 😇
Gizli Üye(30-35)+1 yılDert etme sertleşme durumu oluyomu
033 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılİliskidemi oluyur
Soran+1 yılHayır regl dönemlerinde ve biraz yükselince
Cevap sahibi+1 yılHım ilişki yapınca da olur
Cevap sahibi+1 yılSevgilim göğsü küçük ve ucu yön yinede zevk alıyorum
Cevap sahibi+1 yılSakın moralin bozulmasın
Soran+1 yılPeki kız arkadaşın mutlu oluyor mu
Cevap sahibi+1 yılEvet mutlu onunda sekste ucu çıkıyordu
Soran+1 yılİkiniz adına da çok sevindim umarım hep mutlu olursunuz
Cevap sahibi+1 yılSağol senin derdin sekste sorun olur mu diye
Soran+1 yılAynen öyle
Cevap sahibi+1 yılSakın düşünme öbür türlü kslcan falan küçükmü
Cevap sahibi+1 yılFiziğin den utanma
Soran+1 yılKüçük ama toplu
Soran+1 yılTavsiyen için teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılO zm sorun yok göbeğin var mı
Cevap sahibi+1 yılEvlenmeden seks yaparmisin
Soran+1 yılHayır yok düz
Soran+1 yılHayır doğru bulmuyorum
Cevap sahibi+1 yılBişey sorucam sekste her şey olmalimi
Soran+1 yılBeklentiler önemli eğer iki kişiden birisi rahatsız olmuyorsa olabilir
Cevap sahibi+1 yılHım sen sekste nelere karşısın
Soran+1 yıl3. Bir kişi, kaba tavırlar, ağır kelimeler itici gelir ve istemem 😄 bu nasıl soru
Cevap sahibi+1 yılSordum ys bende 3 kişi kabul etmem
Cevap sahibi+1 yılİlişkide utanirmisin ilk çoğu kişi battaniye altından olmuş
Soran+1 yılBirkaç yıl önce olsa utanırdım ama şu an yetişkinim utanmam ayıp bir şey gibi görülüyor ama yemek yiyip uyumak kadar normal bir şey. Yeri geliyor bitki bitkiyle birleşiyor bir insan yapmış çok mu
Cevap sahibi+1 yılAynrn ve zaten zevk aliyon o an yaşın kaç
Soran+1 yıl26
Cevap sahibi+1 yılİlk ilişkide su pozisyon denemek isterim dediğin vsrmi 🙈
Cevap sahibi+1 yılZaten biz çoğu pozisyonu yapamiyoz
Cevap sahibi+1 yılKimsenin vücudu dört dörtlük değil yani
Soran+1 yılAnladım yorumların için teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılNe demek ne iş yapıyorsunuz
Cinsel Yaşam konusunda 947 cevap paylaştı. ben küçük severim
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılKüçük daha iyi bence
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
+1 yılKalça daha önemli
07 Yorumla
Soran+1 yılBu da tercih sanırım
- +1 yıl
Evet küçük memeyi sorun etmem yani
- +1 yıl
Rica ederim.. kalça şeklin dikse gögsü sorun etme
Soran+1 yılDik ve toplu