Üniversiteden biriyle konuşuyorduk, bana hiç sevgilim olup olmadığını falan sormuştu, hiç ilişki yaşadın mı tarzı sorular sorduk birbirimize, cinsellik hakkında konuşmak ne düşündürür erkeğe kız hakkında?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Erkekler Ne Diyor
Ne dusundurecegini bilemiyorum. Kişiden kişiye değişiyor. Ama biraz daha arzulayabilir seni
Hakkımda olumsuz bir şey düşünür mü
Belki de güven hisseder belki de seni basit görebilir kumar bu
Neden basit görür
Yani neden olabilir sexting yapmışsınız. Bundandır büyük ihtimalle
Sexting mi de bu? Yüzyüzeyken konuştuk ve sadece geçmişte ilişki yaşadın mı gibi sorulardı Sexting böyle bir şey mi?
Sexting yazışma mesajlaşma oluyor. Yüz yüze görüştüğünü de belirtmedin
Yani şimdi ne diyorsun peki sence ne düşünür
Dediğim gibi kumar bu. Biraz da onum karakterine bağlı insan karşısındakini kendinden bilir hesabı her tarafa yorumlayabilir
Şu an görüşmüyoruz fakat olumsuz bir şey düşünmesini de istemiyorum ne yapmalıyım
Biraz güven ver ve güven verecek mi hissetmeye çalış
Konuşmuyoruz ki nasıl güven vereyim
Şu an durum tam olarak nedir? Konuşmuyorsunuz ama ne düşündüğünü mu merak ediyorsun?
Konuşuyorduk buluşmaya karar verdik buluştuk ve birbirimize uygun olmadığımızı düşündük birçok açıdan hayata bakışımız çok farklı, sonra bi daha yazmadık birbirimize fakat onunla çok şey paylaştığım için canım sıkılıyor biraz, hakkımda olumsuz bir şey düşünür mü diye aklıma takıldı
Senin hakkında ne düşündüğünün bir önemi kalmadı artık
Ama insan pişman oluyor çok şey paylaştığı için
Insan sadece paylastigina uzulse iyidir. Insan güvendiğine, inandığına, duygularının kullanıldığına, sevdiğinin gittiğine, ve bunu uzatabilirim.. bunlara pişman oluyor
Ret haklısın aşık değildim sadece güvenip tanışmak istemiştim, sürekli sorular sorarak cevap vermek istemediğim soruları bile ısrarla sorarak hep hayatım hakkında bir şeyler anlattırmıştı şimdi neden anlattım o kadar şeyi diye üzülüyorum
Evet*
Yani uzun bir sohbet konusu
Yani evet ne yapmalıyım şimdi
Ne düşündüğünün bir önemi kalmadığı için işine gücüne bakmalısın. Bunu takıntı yapma yeni kismetlerine odaklan
Ya işte ailevi konular konuşunca ve cinsellik konusu açılınca şimdi bir yabancıyla bunları paylaşmış olmak biraz rahatsız edici
O zaman yabancı değildi sanırım tanışmıştın ve iyi şeyler düşünüyordun
Yani evet arkadaşça konuşuyordum başta sonra birbirimizi tanımaya döndü olay
Diyorum ya uzun uzun konuşulur bu. Yorum doldu buralar
Napiyim özele mi geliyim
Konuşmak istiyorsan hoş gelirsin yani sohbet yeri değil burası 😊
Yazdım özelden ama şu an pek vaktim yok sonra konuşalım 😊
sıradan erkekse aklında ne olacağı belli. az aklı başında bir şeyse keyifli bir sohbet olarak görmesi muhtemel. tam aklı başında biriyse keyifli de değil sıradan bir günlük konuşma işte
Ya bana eski sevgili konusunu ısrarla soruyordu hiç elini tuttun mu falan dedi ben de ona aynısını soracaktım fakat onun çok daha fazlasını yaptığını tahmin ettiğim için hiç ilişki yaşadın mı dedim konuyu ben açmış gibi oldum yani bu konuyu konuştuğumuz için hakkımda olumsuz bir şey düşünür mü, konuşurken konu cinselliği gelince şaşırıp kahkaha atıyordu nasıl biri sence
şaşırma gülme falan cahillikten de olabilir gerçek düşüncelerini ( amma da o... çıktı bu kız gibi) gizleme çabasından da olabilir.
Ya öyle mi düşünür gerçekten, bu konu bitince bu konuyu konuşarak seni rahatız ettim mi dedi rahatsızlık verdiysem özür dilerim dedi
bilemem tanımıyorum sonuçta. ama neden rahatsız olacağın bir konu olarak düşünmüş olsun
Cinsellik diye işte, sorarken de bir şey soracağım ama çok açık bir soru mu olur diyerek sormuştu
cinsellik konuşmanın seni rahatsız edeceğini düşünüyorsa konuşmasın. rahatsız etmeyeceğini düşünüyorsa sonradan özür dilemesin. bence yoklama çekiyor sana. rahatsız olmamış göörünürsen tamam götürürüm ben bu kızı yollu diyecek.
ha sen de götürülmek istersin sorun yok dersin o zaman problem değil. keyfine bak.
Ya ilk konuyu ben açmıştım ama o ilerletti ilerletirken de sordu
neyse de adam biraz gevşek gibi
Evet öyle gibi şu an görüşmüyoruz da hakkımda ne düşünüyordur onu merak ettim
mesaj atsana bana
Böyle şeyler konuşuyorsa cinsellik bekliyor senden
Ya aslında o bana eski sevgili konusunu ısrarla soruyordu hiç elini tuttun mu dalsn diye sordu, ben de ona aynısını soracaktım fakat onun çok daha fazlasını yaptığını tahmin ettiğim için hiç ilişki yaşadın mı diye sordum bu konuyu ben açmış gibi oldum, bu konuda konuşunca hakkımda olumsuz bir şey düşünmüş müdür
Evet ama ne cevap verildiğine bağlı
Nasıl yani
Ne sordu sana
Ya o da bana ilişki yaşadın mı dedi cinsel ilişki yaşamadığımı ama elini tutmak gibi veya farklı şeyler olduğunu söyledim bu tarz şeyler
Hmm beklentileri olacaktır
Neden olsun ki şu an görüşmüyoruz bile
Konuşuluyorsa ilerde böyle şeyleri ister benden söylemesi
cesur cevaplar vermene baglı bu durum
gerceklerımı kacamak mı cvp verırsın
Hem gerçek hem kaçamak gibi oldu
kacamak vermen suphelendırrır cesur vermen heyecanlandırır ama sınırlarını bılemedım
tarzınız dogruluk mu cesaretmı tarzındamıydı
Ne gibi şüphe
yanı merak uyandıran cevaplar vermelısın nasıl anlatıyım buradan detayı
?
geçiştirdiğin evap neydi
veya cevaplıyamadıgın
Bana hiç kendini tatmin ettin mi diye sordu
cvp verebıldınmı
Hiç kendini tatmin etmedin mi yani hayatın boyunca dedi, ben de öyle bir şey söylemedim dedim bunu diyince kahkaha attı, ben de tam tersini de söylemedim dedim
hahah cok ıyı gecıstırmıssın bende 6 arkadasla oynamıstık bu oyunu
cevaplıyamadım sorular sordu kızlar
Bu konularda konuşmuş olmam ona ne düşündürür
Hoşuma gider onu beğeniyorsam
Sana yol. yapmaua çalışıyor
O bana sevgili sorusunu ısrarla soruyordu hiç elini tuttun mu fakan diye, ben de ona hiç ilişki yaşadın mı dedim konuyu ben açmış gibi oldum, hakkımda olumsuz bir şey düşünür mü!
Düzgün adamsa dusunmez
Akilliysa. sendrn sinyali almalı
Akıllıysa derken
Daha detaylı burada olmaz
Arkadaş ile uygun degil
Yani tanışmak için konuşuyorduk
Ne düşünür sence
Cinsellik istediğini düşünebilir
Onunla sevismek istetir
Açık sal gitsin bir şey düşünmez doğal bir konu
Açık sal gitsin derken
Açık ol konuş bir şey olmaz