Tadı damağımda kaldı dediğin bir seks yaşadın mı?
Yaşadım damağımda da değil de kursağımızda kaldı diyelim 😀

Tadı damağımda kaldı dediğin bir seks yaşadın mı?
Yaşadım damağımda da değil de kursağımızda kaldı diyelim 😀
Yok bebeğim. Geçmişte 5 yıllık uzun soluklu bir ilişkim olmuştu. İlla biraz yakınlaşmıştık. Pişman oldum. Sonra nefsimi terbiye ettim. 7 yıl kadar burada bir aşk vesilesiyle arındığımı hissediyorum 😂😂😂
oo demek justin timberlake -tko he 😂
https://www.youtube.com/embed/FyXtoTLLcDkkadınlara ev içinde şu salaş beyaz erkek gömleği ile dolaşmayı tek yakıştıran ben miyim acaba
soruya odaklanamadım videodan 😂 2:40’dan sonra o hareketler saçı çekiş falan aferin kızıma 😂😂
Cekoslovajyali Sibel cana çok benzeyen bir hanımla yaşadık o kadar güzel saksı çekiyorduki ağzında bitirdi sonra yemekten sonra içinde bitirdik tadı damağımda kaldı. Keşke imkan olsada birdaha yaşasak
Evet dul bi arkadaşım vardı o iş olurken konuşmadan bakışarak ne istediğimiz anlatırdık 35 yaşındaydı ama fiziği genç kız gibiydi en sevdiğimiz pozisyon Cowgirldi ıslak ıslak 🙈
Cevap
28Cevap
Düşününce aklıma gelen bir anım var. Ömür boyu da aklımdan çıkmaz çıksın da istemem.
Kız eli bile tutmadım :D
Amerikada ilk yılımda okuldaki hocamla okulun bir partimsi etkilinliğinde yakınlaşıp birlikte olmuştum baya iyidi ilk amerikalı deneyimimdi kendisi
Evet kocam işteyken eski sevgilimi eve almıştım apartman zili kurtardı yakalanmadık
@metin6161 niye
Kocan iyi yapamıyordur..
burada verilecek en doğru cevap!!! Erkek doğru işçilik yaparsa Kadının elbette damağında kalır, o damak tadını da Kadın mutlaka erkeğe yaşatır
Benden 10 yaş büyük bıriyle 5 yıl boyunca her defasında tadı damağımda kalmışcasina her herşeyi doya doya ve sınırsızca yaşamıştım özledim be
Inan damağımda mi kaldı kursağımda mi bilmiyorum ama aklımda kaldığı kesin.
maalesef Yaşadık 2.5 saat uçakla gidip gelmeleri değmez yoksa
yaşadım..
tadı damağımda kaldı tekrarı olmadı elbette bir defa oluyor bazı şeyler:)
Yaşamadım ne aşk ne başka bir şey hayatımın baharındayım ama bu işler benden çok uzak görünüyor
Evet gelin görümce ile grup yapmıştım beni elde etmek için birbirleriyle yarıştılar resmen o çok iyiydi
Farklıymıs
Neden 1 defa yaşanir peki.
Fazla olduğunda damakta kalmaz mi acaba bilemedim
Ateş seni çağırıyor öteki tarafta 😀
Sende takıl peşime 😀
İmam-hatipli 😀
Evet yaşadım stajyer zamanımda
Hayır yaşamadım
Evet hemde apartman girişinde 😅
Hatırladığım var ama tadı damağımda kaldı diyemem
Öğretmene yakalanıyordum az daha.
Evet ilk aşkımla yıllar sonra yaşadığım.
Evlilik dışı yaşamayı düşünmüyorum
Sen kaç kişiyle yaşadın böyle teyze😂
Yaşın kadar yiğenim😀
Tamam yiğenim 😂
Üzüldün mü çen cici kız
Anlatta dinleyelim😂
Heyecan mi lazım 😀
Aksiyon benim işim😘
Kalbin dayanmaz 😉
Stent taktırırım
😂😂
👍👍👍
Hayır ama öyle mastürbasyon yaptım.
seks değil de bişi denedim zeevkten çıldırdım
Henüz doyuran olmadı çok geç bosaldığim için.
Evet
Dinlerim
Ayıp yo 🤭😅
Hiç yapmadım
İvit :D
cok yaşadım
Evet lisede olmuştu
Seks yapmadım hiç
Evet çok
Evet yaşadım
Evet
nirvaları gördük