Öncelikle şunu belirteyim. Kadınlarla aram iyidir. Kastettigim şey cinsellik falan değil. Gayet eğitimli, kültürlü, işinde gücünde 36 yaşında biri olarak ciddi bir ilişki arayisindayim. Ama flört ettiğim kadınlar sadece cinsellik, takılma, eğlenme peşinde yani ciddi ilişki kafasında olan kadın yok. O tarz kadınların da zaten ya sevgilisi var ya da evli falan. Kadınlar neden gelecek düşünmek yerine günü geçirme peşinde? Bu siteye de çok güvenmiyorum ama yaşı bana uygun olan ve ciddi düşünme taraftarı olanlar varsa tanışmak isterim.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılİki cins de evlilikten soğumuş durumda artık. Kadınlar kendi ayakları üstünde durdukça da tek başıma da yaşarım hayatı moduna giriyorlar bi yandan da. Ben de bir zamanlar evlilik düşünüyordum ancak şimdi çok uzağım. Takilmalik ilişki de benlik değil zaten ama evlilik de aynı şekilde. İyiyim böyle. Gönlünüzce birini bulursunuz inşallah.
11 Yorumla
Soran+1 yılevet ama genelde erkekler evlenmek istemeyen taraf kadınlarin biyolojik saat vs ciddi ilişki düşünmeleri daha mantıklı değil mi? Bende durum tam tersi hiç anlamadım.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılAramızda yaş farkı var maalesef ama açıkcası kendini bu kadar net ve düzgün anlatan birini ben bile tanımak istedim şu an. Bir erkeğin böyle konuşması kolay kolay göremediğim bir durum. Herkes ya çok çocukca davranıyor ya da tamamen sapık... Hakkınızda hayırlısı olsun. Karşınıza güzel insanlar çıkar umarım...
14 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim. Ya aslında bu siteden bir beklentim yok. Biraz durum analizi yapalım diye sordum biraz da dertleşme amacıyla. Tanisabiliriz yine de. Her tanışan evlenmiyor en nihayetinde. Arkadaş da lazım.
Soran+1 yılSoruyu beğenir misin? Olgun düşünen biriyle konuşmaya gerçekten ihtiyacım var şu an.
Cevap sahibi+1 yılBeğendim
Soran+1 yılYazdım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
1Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılAradığım kriterlere mensupsun keşke yaşında 25-28 yaş olsaydı, aradığın kriterlere uygun kız çok zor ama imkansız değil, bol şans
225 Yorumla
Soran+1 yılBekar sevgilisi olmayan 28-29 yaşlarındaki kızlarla tanışıyorum ama onlar bile ciddi düşünmek istemiyor 😀 evde kalacaklar 30 a merdiven dayamislar ama yok. ilginç
Cevap sahibi+1 yılBenimde öyle olur büyük ihtimalle benim için zeka ve kültürel yönden kendini geliştirmemiş biri değilse yalnızlığı tercih ederim
Soran+1 yılAma ben gayet zeki ve kendini gelistirmis biriyim. Görsen bu sitede ne işin var dersin o derece çünkü tanıyanlar öyle diyor 😀
Cevap sahibi+1 yılKendine denk birini bulursun umarım genelde böyleleri hep yalnız kalır
Soran+1 yılUmarım. Yani hayatımda uzun süredir kimse yok takiliyoruz ediyoruz ama ciddi ilişki duygusallık da önemli bir ihtiyaç ve artık sıkıldım düzenli güzel bir hayatım olsun istiyorum ama sadece ben istiyorum sanırım 😀
- +1 yıl
Yaş olarak ben uygunum hanfendiye 😄
Cevap sahibi+1 yılHakkında hayırlısı olsun
Soran+1 yıltalip çıktı sana bak 😀😀
Cevap sahibi+1 yılBurdan talip düşünmüyorum yaa 😂
Soran+1 yıl@siyahvegri şansına küs dostum 😅
- +1 yıl
Abiye geleceğin aradığım kriterlere mensupsun keşke yaşın da 25-28 olsaydı, bana gelince burdan düşünmüyorum yaa. Haksızlık kabul etmiyorum 😄
Cevap sahibi+1 yıl@siyahvegri kariyerim olunca artık 😂şaka bir yana da cidden bu siteden biri ile ciddiyet olabileceğini düşünmüyorum
Soran+1 yıl@siyahvegri bu sitede erkekler genelde sapıklık abazalik yaptığı için kızların guvenmemesi normal. Hak veriyorum yani. Tabi isterse tanisirsiniz konusursunuz neden olmasın nikah şahidi olurum ama 😅
- +1 yıl
Yok abi baksana diğer erkekler yüzünden bizde yandık neyse 😄
Cevap sahibi+1 yıl@siyahvegri önyargılı yaklaşıyorum galiba tamam tanışmaktan bir zarar gelmez
Soran+1 yılBen uzun süredir bu sitedeyim gençler eski uyelerdenim ve her zaman derim bu sitede erkek olmak çok zor 😀
- +1 yıl
Tamam mesaj kutun kapalı ama ekliyorum 😃
Soran+1 yılHelal be sevgi ve saygı çerçevesinde konuşun bakalım beni de haberdar edin durumdan 😀
- +1 yıl
Merak etme bu iş olursa nikâh şahidi sensin ❤️😄
Soran+1 yıl@siyahvegri kızımızı üzme bak 😅
Soran+1 yılDurum ne gençler hayırlı haberler bekliyorum ☺️
Cevap sahibi+1 yılYok abi boşuna bekleme
Soran+1 yılNoldu ki
Cevap sahibi+1 yılboş ver abi
Soran+1 yılNeyse hayırlısı diyelim bu siteye gerçekten güven olmaz. boş ver takılma şans verdin sen gerisi önemli değil.
+1 yılAh abi ah ben bunu kafamda kuruyordum korkuyordum boş değilmiş
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım