doktora gidip soylemeye utaniyorum isteksizligim yok canim istiyor kendimi tatmin de ediyorum ama ne ön sevisme ne de cinsel iliski sirasinda zevk alamiyorum basina gelen var mı acaba bir hastaliktan olur mu boyle birsey kendimi bildim bileli boyleyim cinsel iliskide 3 4 defa zevk almisimdir bu zamana kadar ama onun disinda alamadim hic
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Bence aradığın bir şey var, hissetmek istediğin bir şey. Seksin içine girmesi gereken ve seni özgürleştirecek bir şey bu ama ne olduğunu anlamak için ya senin kendini tanıman lazım ya partnerinin seni keşfetmesi lazım. Bazı kadınlar standart şeylerden hoşlanmayabilir, güçlü uyarılma isteyebilir. Belki psikolojik olarakta kendini sıkıştırdığın bir şey olabilir. Çekinmemelisin, bir psikolog ile görüşebilirsin. Ayrıca burcunu sormak istiyorum.
010 Yorumla
Soran+1 yılburcum kimlige gore balik ama gercek burcummu bilmiyorum bende sey var psikolojik olarak karsimdakinden utanma iste ne bilim onu memnun edememe korkusu
- +1 yıl
Balık kadınında olabilir bu duygu. Sekste daima ilk aldığın tadı alabilirsin aslında. Önce karşısındakini düşündüğü ve utangaç olduğun doğrudur. Burada partnerin bunu farkedip seni rahatlatması gerekiyor, bu biraz romantizm biraz eğlence veya oyun gerektirebilir. Çekinmeden özgürce sekste senin duygularını dile getirmeni sağlamak gerek. Hız veya sertlik yerine daha yavaş, hisli, yüz yüze bakılan pozisyonlar seni daha çok tatmin edecektir. Aslında sekste yoğun ıslanan birisin, erkeğe karşı obursun ve fantezi seviyorsun.
Tavsiye vermek isterim. Utanma veya sıkılma duygunu bastırabilirsin yoğun zevkler yaşayabilirsin, erkek her zaman tatmin olur, kadın özgür oldukça daha çok tatmin olur, sende bunun zevkini yaşarsın.
Soran+1 yılpsikolog gibi yazmissin 😊 valla icimi okudun resmen
- +1 yıl
Teşekkür ederim. Psikolog değilim, lakin bildiğim bazı noktalar var. Bir kadın sekste zevk almak istiyorsa bunu sadece partnerinin bilgisine bırakmamalı bence. Kendi özgürlük alanını keşfetmeli ve bunu yatakta (veya aklındaki her yerde) uygulamalı, düşüncelerini, fantezilerini dile getirebilmeli. Olurda partneri anlarsa zaten konuşacak ve daha da güzel olacaktır. İyi birisin, duygu yüklü bir kadınsın, aslında duygularının boşalımı seksle çok güzel şekilde mümkün. Kendini sev, seksi seks olarak yaşa.
Soran+1 yılbu anlattigin gibi bi erkegi daha bulamadim benim karsima cikanlar okuz 😂
Soran+1 yılkaradeniz ordu
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
17Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılBelki de isteği yoktur.
00 Yorumla Partnerinden kaynaklı olabilir belki önce seni tatmin edecek sonra kendini tatmin edecek birini bul
05 Yorumla
Soran+1 yıloyle biri cok zor
Soran+1 yıltabiki oyle hersey karsilikli ama benim karsima cikan erkekler kendini dusunuyor sadece kullanip atiyor mendil gibi
+1 yılAdana tütünü gibi adamlarla olursan olamazsın tabi sarsan sarılmaz çeksen çekilmez
01 Yorumla
Soran+1 yılsende haklisin
Gizli Üye(30-35)+1 yılDuygusal bir bağ olmayınca zaten insan sadece kendini kandırıyor.
Bir diğer düşüncem de partneriniz bu işi beceremiyor...00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDoktora gidip oyke deme orada sonraa vajinana biseyker sokup bakiyo fakan canin isterr 😅
013 Yorumla
Soran+1 yılsoksun zevk almiyomki😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılYa simdi doktordaa dediklerinden sonra seni istettirmek istiyecektirr hic mi almiyosun 😅😅
Soran+1 yılhosuma gidiyo ama vajinada bir his yok zevk adina
Cevap sahibi+1 yılAnladimm neden olur ki bu bi arastirmak lazimm sasirdimm
Cevap sahibi+1 yılIslaniyomu peki vajinann
Soran+1 yılislaniyo hemde cok islaniyo
Cevap sahibi+1 yılHimm e zaman istiyosu ama zevk almiyosunn garip
Soran+1 yılgarip iste
Cevap sahibi+1 yılEvlimisin
Soran+1 yıldegilim cok sukur
Cevap sahibi+1 yılHimm neden sukur 😅
Soran+1 yıldaha gercek aski bulamadim
Cevap sahibi+1 yılHimm anladimm
Gizli Üye(36-45)+1 yılDüzgün erkek seni düşünen birini bulman gerek
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Partnerle alakalı değilse psikolojiktir
01 Yorumla
Soran+1 yılinsallah saglik sorunum yoktur psikolojiktir
+1 yılTen uyumu yoktur
02 Yorumla
Soran+1 yılo kadar kisinin icinde biriyle de tenim uyusmadimi arkadas
- +1 yıl
Tatsız 😅
Kendini edebiliyorsan partnerinde iş yok
021 Yorumla
Soran+1 yılcogu erkek kadinin zevkini dusunmuyor
Soran+1 yılvalla o da vermiyo bana zevk ben anlamadim neden boyleyim
Soran+1 yılevet ama napim canim cekiyo
Soran+1 yıl20
Soran+1 yılsenin yas kac
Soran+1 yıl20 30 arasi kasli uzun boylu yakisikli mafya sadist olsun siparisim 😂
Soran+1 yıl😂😂😂😂gel
Soran+1 yılutaniyom ondan gizliyim😂
Soran+1 yılkendimi desifre edemem sdafsgfss😂
+1 yılkocası veya sevgilisi iyi skmyrdr
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılkarşındaki zevk veremiyo
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkek öküz olmazsa her türlü alirsin
02 Yorumla
Soran+1 yıllafim meclisten disari turk erkekleri de genelde okuz😂 napak
Cevap sahibi+1 yılNadir kalanlar var 🙂
Gizli Üye(30-35)+1 yılsağlam erkeğe denk gelmemiş olabilirmisin?
06 Yorumla
Soran+1 yılsaglam erkek nasil oluyor ssss😂
Cevap sahibi+1 yılcinsel ilişki esnasında zevk aldıracak olanlar :D
Soran+1 yılhahaha valla bi erkek beni yalarken bile tik yok zerre zevk yok o kadar soylim ama tek basimayken kuduruyom erkek diye 😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılcıks öyle malın tuzu yaladığı gibi yalamayla olmaz yalamak marifet değil ki :D önemli olan kudurtacak şekilde yaklaşmak ve hareketlerde bulunmak :D
Soran+1 yıl😂😂tecrube konusuyor diyorsun
Cevap sahibi+1 yılyaniii... daha neler neler :D
+1 yılOyle yetistirilmissin cunku. Tipik turk kizi.
010 Yorumla
Soran+1 yılturk kizi olmayla alakasi yokki kiz arkadasimda oyle bir sorun yok mesela
- +1 yıl
Cogunuz oyle. Bazilariniz degil. Yuzde 5 normal sadece.
Soran+1 yılaile baskisi vs var tabi de istekli biriyim aslinda sadece iliskiden zevk almiyorum
- +1 yıl
Hepiniz oylesiniz iste kendimde anormallik arama. Hepiniz sorunlusunuz ne yazikki. Git psikologa asarsin zamanla. Erkeklerin hayati zindan oluyor size bisey olmuyor.
Soran+1 yılerkeklerin hayati niye zindan oluyor zevk almiyorum ama partnerimi tatmin ediyorum her sekilde kisitlamiyorum
- +1 yıl
Helal olsun o zaman. Sana sorum olcak. Partnerin sana 3. Kisi istedigini soylerse tepkin ne olur. Erkek veya kiz 3. Bir kisi
Soran+1 yılaramizda duygusal birsey yoksa kabul ederim yani sadece cinsel amacla gorustugum biriyse kabul ederim ama sevgilim vs asik oldugum biriyse tabiki kesinlikle kabul etmem tekmeyi de yer
- +1 yıl
Tekmeyi neden yer? Esinse mesela?
Soran+1 yılsence normal mi mesela esimin boyle birsey teklif etmesi
- +1 yıl
Hangi fantezi normal ki. Anal seks oral seks grup seks cuckold 3lu seks disarida seks public flash liseli ogretmen iliskisi vs vs vs. Hangisi normal ki. Sekste yeni tatlar ve tuzlar. Bu sekilde bir fantezisi var diye ona tekmeyi mi basarsin onu anlamaya mi calisirsin?
+1 yılTen uyumu kesinlikle
00 Yorumlapartnerını sevememıssındır
06 Yorumla
Soran+1 yılsevdigim kisiyle yaparken de alamadimki
Soran+1 yılyo niye korkim isteyerek yapiyorum ama zevk yok
Soran+1 yılalkol alinca sizana kadar iciyom durduramiyom kendimi 😂
Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Anlatmak istermisin
01 Yorumla
Soran+1 yılanlattimya 😂
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılYasadim ben
013 Yorumla
Soran+1 yılduzeldimi peki naptin
- +1 yıl
Tedaviye gittim
Soran+1 yılilac tedavisimi veriyor cok utaniyorum gidip doktora nasil soylicem bunu
- +1 yıl
Valla ben acikca soyledim birseylerde yasadim duzeldi
- +1 yıl
İlac degil ya farkli seyler verdi
Soran+1 yılne verdi
- +1 yıl
Egzersiz flan bisiler vermisti
- +1 yıl
Bana gel sen :)
Soran+1 yılniye sen doktormusun 🤣😂🤣😂
- +1 yıl
Anlarsin geldiginde