- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılHormonlardan, Gece boyunca hormonal seviyelerde değişiklikler meydana gelir. Özellikle erkeklerde, gece boyunca testosteron seviyeleri yükselir ve bu da cinsel istek artışına neden olabilir. Rüya görme aşaması olarak bilinen REM uykusu, gece boyunca tekrarlanan uyku döngülerinin bir parçasıdır. Bu dönemde beyin daha aktiftir ve cinsel düşünceler, fanteziler ve rüyalar ortaya çıkabilir, bu da libidonun yükselmesine katkıda bulunabilir. Gece, genellikle günün stresinden uzaklaşma ve dinlenme zamanıdır. Rahatlama hissi ve stres azalması, cinsel isteği artırabilir.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
eski toplumlarda atalarımız sabahları avlanır ve yırtıcı hayvanlardan kaçarlardı yani gündüz yaşamsal faaliyetlerini sürdürürlerdi cinselliğe vakit bile kalmazdı gece olunca hava kararınca yapacak bir şey olmayınca cinsellik yaşarlardı. bizim de metobolizmamız buna evrildi yani boşluk olunca cinsel isteğimizin artması normal
13 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
+1 yılSaati yok ya bence bunun 724😅😅
42 Yorumla- +1 yıl
yalan söylüyor
+1 yılGündüz iş güç tempo arasında cinsellik akla gelmez kendini belli etmez ama akşam olunca dinlenme modunda vücut isteğini belli ediyor
00 YorumlaBilmiyorum libidom düşükken sormalısın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılLibidolar can verir sekstingi yaşatmak için🥵
00 Yorumla
+1 yılDurduk yere yükseleceğini sanmıyorum
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılFikrin neyse zikrin o
01 Yorumla- +1 yıl
O zaman fikirler hep o
yükselten vardır
03 YorumlaHay sizin Libidonuza
01 Yorumla