+1 yılHayır yanılıyorsun.
1. Seks 2. Daha çok seks
Hahaha şaka yapıyorum. Sadece açıklaman güldürdü beni
022 Yorumla- +1 yıl
Yazdım işte 1. Seks 2. Daha çok seks
- +1 yıl
Evet öyle dedim. Senin demen güldürdü beni o yüzden bende seni güldürmek istedim
- +1 yıl
Rica ederim. Umarım işe yaramıştır
- +1 yıl
Daha çok sevindim şimdi 😊
- +1 yıl
Üye ismin esrarengiz duruyor. Merak uyandırıyor 🧐
- +1 yıl
Benimde öyle. Hahaha insanın ruh hali nasılda yansıyor hayata. Hayırdır diye soracağım ama buralar yorum doldu 😁😊
- +1 yıl
Hayatının ıçindeki bilinmezlikleri soracaktım aslında 🧐🧐bak hemen dedektif gibi 🧐🧐🧐
- +1 yıl
O zaman bu gizemi çözmek için sen odaklı sorular mi sormak lazım 🧐🧐😊
- +1 yıl
Peki bu izar gider. Yorum manyağı oldu buralar. 😊😊
- +1 yıl
Haklısın. 😊🧐
- +1 yıl
😳😊
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
+1 yılPeki senin buna yorumun nedir? Bence bunu vermeyi bilmeyen kadınlar bizde takıntıyı artırıyor olmasın?
06 Yorumla- +1 yıl
Yanılıyorsun
- +1 yıl
Yorumda olması önümü tıkıyor konuşacağım da 😞
- +1 yıl
Peki madem.
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılErkeğin fıtratı seks zaten o da kadınla ha yanlış anlamayın ne düşüncek başka
06 Yorumla- +1 yıl
Yakalarsam görürsün
- +1 yıl
Korkma kız acımıycak 😁
- +1 yıl
Hahahahha
Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. rahatlamadıgım surece maalesef boyle. senın kı ne
03 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKarşındaki o…pu olunca tabiki aklına cinsellik gelir sadece
01 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılkadınların düşündüğü iki şey biri cüzdan biri kredi kartı olunca normal
035 Yorumla- +1 yıl
bu söylediklerine hiçbir erkek inanmıyor hatırlatayım. koşulsuz sevgiyi ve mutluluğu cüzdanı kabarık erkekte arıyorsyunuz tabi :D
- +1 yıl
Kusura bakma ama başı boş erkekleri kimse sevmez. Önemli olan da cüzdanı değil kadınlar açlıktan ölmez ama ilgi ve sevgisizlikten ölürler her anlamda. Senin gibi erkeklerde cüzdanın kabarikligini göstererek para düşkünü bazı kadınlarla beraber olur ve iyi bir şey yaptığını sanır 😏
- +1 yıl
kimseye mesleğimle cüzdanımla hava atmam. ciddi düşündüğüm insanlar mesleğimi maaşımı soruyor. ya da fiziksel züdan kabarık değlse yakışıklı olmak zorundasın tabi. kadınlar açlıktan ölmez. ama başka kızlara hava atamadıgı için ölür. bende kalkıpda asalak gibi yaşayan işsiz gücsüz erkek sevin demiyorum. sevgisizlikten öldüğünüz için serseri aşığısınıuz.
senin gibi diyorsun? beni nerden tanıyorsun? ben bütün erkekler aynı fikirde diyorum. kusura bakmada bi erkeğe maaşını cüzdanını arabasını sorarsan oda evini göstgerir - +1 yıl
ilk yazdığım görüşü oku istersen sen diye bi kelime kullandım mı? kadınların dedim. çünkü sen soruda erkeklerin demiştin. ben haketmeyene para yedirmem. yediriyorsam zaten bende menfaate bakarım. şunuda unutma hiçbir erkek parasıyla evlencek kız aramaz. parasıyla yatacak kız arar sadece
- +1 yıl
her zaman seks düşünemezsin. seks odaklı hayatım yok. yani 7 24 seks için kız bulayım şöyle yapayım derdim yok. çalıştıgım iş var evde kendi hobilerim vakit gecirdiğim oyun acıkınca yemek :D sorundaki şeyler ergenlere has bir şey evlilik düşünmeyenler içişn
- +1 yıl
aseksüelde değilim tabi herşeyin zamanı :)
- +1 yıl
yani şimdi bende 2. olarak düşünürüm. sonucta bunu eşimle helalimle yapıyorum. ama 1. sıra sürekli değişir.
- +1 yıl
hayır 2 side seks olmaz. ve sorun detayı eksik olur o zaman. çünkü erkekten erkeğe fark var. :D
- +1 yıl
genelleme yaparsan bende yaparım çünkü aksini görmedim :)
- +1 yıl
işte dediğim gibi her erkeğin cevabı aynı kadınların cüzdana baktıgı aşık olmak için bile
- +1 yıl
tavırlarına hareketlerine. güzellik desem ne erkeklerin yanında normal kızlar var.
- +1 yıl
ben hiç öyle diyen bi erkek görmedim. erkekler mantıksal hareket eder. kızlar gibi tipine 2 dakkada aşık olmaz. o bahsettiğin erkeklere aşık olanlarda yine kızlar.
- +1 yıl
ister gül ister gülme. sizin gibi duygusal değiliz. mantığınız olsa sizin üzen istediğini yaptıran kandıran yatağa atmaya calısan erkeklere aşık olmazdınız
- +1 yıl
evet evet isteğiniz dışında kimse bir şey yapmaz görüyoruz burada hergün sorularda sevgilim bana vurdu aşıgım diyen
- +1 yıl
ne güzel devlet versin :D devlet verir içeri atar ama şikayet etmez geri alır aşığım der 2 tokat daha yemek için. vermesinler o zaman hangi erkek böyle birşeye izin verir. mantık burada devrede işte
- +1 yıl
işte bunu yapan kadınlar erkekler değil
- +1 yıl
Böyle bir adamın amacı ciddi ilişki midir yoksa sadece seks mi? ↗
hiçbir erkek böyle mantıksızca sormaz - +1 yıl
e peki bunu soran bunu idrak edemiyormu
- +1 yıl
eminim öyledir. duymak istedikleri sorarlar
Gizli Üye(36-45)+1 yılBunu ısrarla sözle ifade edenlerin genelde cinsel sorunları vardır.
00 Yorumla
+1 yılSende düşünmüyor musun
019 Yorumla- +1 yıl
Cinsellik ayrı bir yol detaylari süreçleri ile gidişatı belli olur
Diğer düşünceler ayrı bir. yol. olmali - +1 yıl
Terapist lazım sana
- +1 yıl
Ücretli bir terpistten bahsetmedim sosyal çevrende yanında olacak seni mental desteklicek bellkide özel anlamda da yanında olacak terapist
- +1 yıl
Çevrem kalabalık ama o kalabalık içinde boğulan biriyim en yakın dostum da var çok da güveniyorum ama paylaşamıyorum içimdeki o hisleri düşünceleri nedenini ben de bilmiyorum beni yargılayacak diye değil yargılamaz çünkü ben tanıyorum onu ama yine de paylaşmıyorum paylaşamıyorum dilimin ucuna geliyor ama söyleyemiyorum.
- +1 yıl
Keşke mesaj atsam faydalı olacak ta neden inat ediyorsun amlamiyorum
- +1 yıl
Evet haklısın ama yanlış bir şey olursa sohbette engel. atarsin ama yanlış olmayınca sohbet iyi. olur
- +1 yıl
Bahsedilecek şey sana özel. terapi
- +1 yıl
Formül hazır
- +1 yıl
Formüller kişiye özeldir açıkça ilan edilmesi olmaz
- +1 yıl
Terapinin sağlıklı fayda göstermesine yetersiz kalır
1 sağ meme
2 sol meme 😂
01 Yorumla
+1 yılKadınların düşündüğü 1 sarılmak 2 sarılmak 😂
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılSeks ve kariyer jsdksj
00 Yorumla
+1 yılKariyer Düzen evlilik seks
00 Yorumla
+1 yılerkeklerden daha iyi biliuon
00 Yorumla
+1 yılYok abart bir vajina iki seks hahaha
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen peki ne düşünüyorsun
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSeksi düşünürüm ama en çok değil
Cevap sahibi+1 yılBilmiyorum kafam çok karışık bebeğim
Gizli Üye(36-45)+1 yıl1 seksi
2 karıma yakalanmamak
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıliş üstünde
Gizli Üye(25-29)+1 yılYo benim 1. Seks 2. Seksting😂
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHayır bilemedin 1. Yemek 2. O dediğin
08 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAraba benzinsiz çalışır mı kız :)
Cevap sahibi+1 yılolur mu bak bilmiyorsun sen
Cevap sahibi+1 yılIşlenmeyen demir dövülmez değil mi
Cevap sahibi+1 yılIşleki dökvülsün o hesap :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe. ikisi ya bir milyon olsa. gene seks 😍😍
00 Yorumla
+1 yıl1. İş 2. seks
035 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle ama seks aninda işimi de düşünmem elbette.
- +1 yıl
Onceligi seks olan insandan uzak durmak gerekir her zman saplanti haline getirebilir iliskiyi
- +1 yıl
Herkesi bir tutmamak gerekiyor. Erkekler kadar kadinlarda asiri derecede cinselliğe duskunlerdir bu sebepten dolayi ayrilan eşler var
- +1 yıl
Doğru bir noktaya parmak bastın tabikide biz kadınlar cinselliği hiç dusunmuyoruz demiyoruz ama soylede bir sey var sevgili dönemindeyken kadına ne kadar narin ve istekleri titizlikle yerine getirilmeye çalışıyor dimi. Ama evlenince sanki bi evrim geciriyor erkek artık bu bana ait ben buna istediğim gibi davranırım ve onun öncelikleri değil benim önceliklerim önemli diyip kendisi empati yoksunu oluyor ve çoğu zamanda evlilikler bitiyor
- +1 yıl
Kesinlike bu dogru bir durum bu genel yapida boyle oluyor ama karsindaki kisiyi onemsemeli ve kesinlikle mutlu etmeli erkek evlilik karsiliklidir sevgi karsiliklidir. Kadinin en cok istediği şey ilgi ve mutluluktur. Ama çoğu erkek bunu yapamıyor malesefki
- +1 yıl
İlsikide bencil ilgisiz olunmayacak iki taraf icinde oyle malesefki
- +1 yıl
Kesinlikle öyle ama sevgi ve aşk varsa bu elbettee olur.
- +1 yıl
İlgiyi yanlizca kadinlar istemez erkeklerde ister.
- +1 yıl
Okuyorum 😅😉
- +1 yıl
Yorumlardaki bir tane erkek bile beni şasirtmadi ya tüüü sizeee 😅
- +1 yıl
Kaldir artik şu parmagini ahahahha 😅
- +1 yıl
Evet yaaa kesinlikle ama buradakiler icin kesinlikle haklisin 🤣
- +1 yıl
Ergen ve dayilar bu kategorinin icerinde bence kdkfkkf
- +1 yıl
Gençler beyni olgun insnlar