Hayal ettiğin kadın nasıl olmalı?
Gözlerini kapa ve yaz...😈🔥😍😘
Hayal ettiğin kadın nasıl olmalı?
Gözlerini kapa ve yaz...😈🔥😍😘
Herşeyden önce bu samimi sorunuz için teşekkür ederim
Tamamen samimi ve açıkça sorulan soru için (sitede oylesine sorular görmek pek güç bazen).
Belkide hayatın bir gerçeği olabilir dış görünüş bilemem ama önemli bir unsur benim için.
En başta yüz güzelliği ve sonrasında biraz fizik ve kendine yakışanı giyen bir kadın..
Bu adeta bir sanat eseri gibi Yıllandıkça değerleme ve her bakışta farklı bir anlam ifade eden bir şaheser.
Bu sadece kadın denen varlığa ait bir ozellik olmuştur ve bunu hep korumuştur.
Cana yakın olması biraz gizem ama bir okadar da açıksözlü sadakatli ve güleryüzlü olması onu benim için herşeyden değerli yapabilir.
Ayrıca enerjik olması en önemli olan şeylerden benim için..
Öncelikle kimyamız ve tenlerimiz uyması, uyuşması önemli. Eğer tenler birbirine uyarsa ortaya harika bir seks çıkabiliyor. Fiziksel özellikler olarak ise; güzel bir kalça, fazlaca büyük olmayan göğüsler ve ince bir bel benim için dikkat çekici olabilir.
Esmer, kısa, memeleri dolgun duran, dolgun dudaklı ve kırmızı rujlu, ince belli...
Bizim sinir bugun coşmuş.🔥👏🤭
Yani aşırı içimden gelerek yazdığım bir şey değil. Yorumsuz geçmeyim dedim. Sonra baktım hep cinsellik 😅. hormonların çalışması iyidir. Çalışmayıp dert olacağına çalışsın zevk olsun kanka 🤭
Teşekkür ederim ❤️
Kapattım ama yazacak bir şey bulamadım 🃏🗡️ ideal yok
Cevap
27Cevap
Gözlerimi kapatınca yazamıyorum ki.
Bu kişiye göre değişir. ben kendim için konuşacaksam. hayalimde ki kadın masum ama yalnız kalmış bir kadın olurdu yani hayatı boyunca sevilmemiş ya da çok uzun süre kimse tarafından anlaşılmamış bir kadın olabilir. karakter ve kişilik olarak bana çok benzeyen. hatta ikizim diyebileceğim bir kadın olmasını isterdim. birlikte yaşayamadığımız çocukluğu ikimiz birlikte yaşardık :)
En az benim kadar istekli ve ateşli ama eline erkek sinek bile değmemiş tabiri caizse tertemiz, benim gibi sadece evlendiğinde eşinin ilki ilk aşkı olmak isteyen ilkleri onunla birlikte keşfedip yaşamak isteyen, güler yüzlü sempatik neşe dolu biri olabilir 😂😍
Peki sen de onun kadar tertemiz misin?
@kristal_kalp Evet tabiki de öyle olmasam böyle bir şey istemek benim hakkım değil

Şöyle istesek çok mu şey istemiş oluruz 😄
Minyon, çıtı pıtı, dışarıdan masum duran, ama içinde bir o.. rospu olan, ateşiyle yakıp kavuracak bir hatun işte.
Hayallere erişemeyecek kadar uzağım, ne önemi var ki hayal etmenin
Gülüşü tatligi olmalı.. espirli neşeli.. tabi kalçası önemli 🤭
Samimi içten tutkulu ve 7/10’luk bir güzelliği olsun yeter
Çok iyi yemesi lazım ve yerken gözlerimin içine bakarak onu çıldırttığım hissi bana vermeli
Zayıf küçük göğüslü küçük kalçalı çıtır izlenimi veren bir kız
Doyumsuz samimi sıcakkanlı 💐ve ilişkide fantezilere açık
Böyle
Öyle bir hayalim yok maalesef... Dükkan kapalı...
Biraz uyuz biraz keçi çılgın deli dolu enerjik
var mı öyle birisi🥰
Hani hani hani 🙃
Nefes alsın yeterli... Derler
Yerine göre değişiyorr
Kate upton gibi olmalı
İdeal kadın sadece bir idea.
Nefes alsın yeter ya😂😂
İlk önce kendileri ideal erkek mi onu sorgulamalı
Saygılı dürüst güvenilir seksi sen gibi
Cinsrl istekli sadik ve saygili
Koreli olsun taşdan olsun