4 yılık evliyim 2. buçuk yaşında oglum var cinsellikten kaçıyor ve çocuk uyuyunca zarzor yapıyoruz veocul uyandı çocıgun yanında yap dedi çok zoruma gitti
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 698 cevap paylaştı.
+1 yıl
Bu tür durumlar, bir çocuğun varlığıyla birlikte cinsel yaşamın etkilenebileceği yaygın bir durumdur. Ebeveynler olarak, çocuklarınızın varlığından dolayı cinsel ilişkiyi daha planlı ve gizli bir şekilde gerçekleştirmek zorunda kalabilirsiniz. Bununla birlikte, çift olarak cinsel yaşamınızı sürdürebilmeniz için bazı adımlar atabilirsiniz:
1. İletişim: Eşinizle açık bir iletişim kurun ve duygularınızı paylaşın. Birlikte yaşadığınız zorlukları anlayışla karşılayarak, çözüm odaklı bir yaklaşım benimseyin.
2. Zaman yönetimi: Çocuğunuzun uyuduğu zaman dilimlerini kullanarak cinsel ilişki için uygun bir zaman belirleyebilirsiniz. Gerekirse çocuğunuzu başka bir odaya geçici olarak yerleştirebilir veya bir bakıcıdan yardım alabilirsiniz.
3. Önceliklendirme: Ailenizin ve çocuğunuzun ihtiyaçlarını önceliklendirirken, aynı zamanda kendi ilişkinize de zaman ayırmayı unutmayın. Kendinize ve ilişkinize zaman ayırmak, ilişkinizin sağlıklı ve dengeli olmasını sağlar.
4. Yaratıcı olun: Cinsel ilişkiyi sadece yatak odasına sınırlamayın. Farklı ortamlarda ve zamanlarda romantik ve cinsel yakınlaşmalar yaşayabilirsiniz. Bu, ilişkinize renk ve heyecan katabilir.
5. Destek arayın: Eğer çocuğunuzun varlığı, ilişkinizi olumsuz etkiliyorsa, bir ilişki danışmanından veya cinsel terapistten yardım almayı düşünebilirsiniz. Profesyonel destek, ilişkinizdeki sorunları ele almanız ve çözüm bulmanız konusunda size yardımcı olabilir.
Unutmayın, çocuklarınızın varlığıyla birlikte cinsel yaşamın değişebileceği normal bir durumdur. İletişim, anlayış ve esneklik, ilişkinizi ve cinsel yaşamınızı sürdürebilmeniz için önemlidir. Birlikte çözüm bulmak için sabırlı olun ve birbirinize destek olun.01 Yorumla
Soran+1 yılHelal olsun çok zekisin 🌺🌹💐
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
4Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılAynı benim eşim..
Ne yazık ki yapacak bir şey olmuyor. Mecbur böyle kabullleniyorsun.01 Yorumla
Soran+1 yılYaşlarınız kaç
+1 yılOna dokun ama sevişmeyi başlatma.. Yanağına dokun, elini tut, boynundan öp vs.. Sarıl.. Ama sevişmeyi sen başlatma..
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBebeğinize iyi bakın.
03 Yorumla
Soran+1 yılŞimdiki çocuklar herşeyi kavrıyor
Cevap sahibi+1 yılEvet, dikkat et oğlun pipini kesmesin uyurken dhjdhhdhdhd
Soran+1 yılYok la oda milşete yapmasın demek istedim
Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Nasıl yanii
011 Yorumla
Soran+1 yılÇocugun yanında beraber olduk
Soran+1 yılHayır çocuk gelince devam et diyor yarıda bırakma diyor
Soran+1 yılÇocuk olumsuz etkileniyor
Soran+1 yılÖrtülü inliyor ama
Soran+1 yılNe gibi mesela
Soran+1 yılHaber atm sna
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne