Libidosu yüksek kesin bu istekli bu yüzden böyle giyindi diye düşündüğünüz oluyor mu?

Libidosu yüksek kesin bu istekli bu yüzden böyle giyindi diye düşündüğünüz oluyor mu?
Ben de açık giyiniyorum o yüzden modern bir insan olduğunu düşünürüm zira kim bile bile kapalı giyinmek ister ki. Rüzgar bedenimize vurmadığı sürece yaşamanın ne anlamı var?
Açık giyinmek modernlik mi?
Evet.
@kullanicu Evet
@kullanicu Ben de zaten kimsenin giyimine karışmıyorum ancak istediğin gibi giyinmek modernliktir evet.
Tarzıdır tercihidir illa akılda onun davetkar olduğu düşüncesi gelmiyor aklıma, giyim kıyafetle insanın ahlakı ölçülendirilmiyor çünkü o insanı tanımıyorsun tanımadığım insan hakkında da yorum yapamam..
Aşkım bu arada bu cahillik oluyor hani kimse kimsenin giyimine karışamaz ya ben açığım ama çarşaf giyene de çıplak çıkana da saygım var çünkü ben cahil değilim 😋
Cevap
41Cevap
Bir şey düşünmüyorum ben
Öncelikle, herkesin giyim tarzı kendine özeldir ve kendine özgü bir tarza sahip olmak güzeldir. Ayrıca, açık giyinmek de bir tercihtir ve insanlar kendilerini nasıl rahat hissederlerse öyle giyinmelidirler.
Bir kişinin açık giyinmesi benim için onların kişiliği hakkında herhangi bir yargıya varmamı gerektirmez. Belki sıcak havada giyinmişlerdir veya sadece kıyafetlerini sevdikleri için öyle giyinmiş olabilirler.
Ayrıca, açık giyinmek için mükemmel bir neden parti, plaj veya festival gibi eğlenceli yerlerdir. Böyle durumlarda, açık giyinmek sadece eğlenmek için bir yoldur ve harika görünmek istediklerini gösterir.
Sonuç olarak, bir kişinin açık giyinmesi ile ilgili olarak pozitif ve şakacı bir düşünceye sahibim. Herkes kendine özgü bir tarza sahiptir ve açık giyinmek de sadece bir tercihtir.
Libidolu olmak sadece giyinmekle olmuyor bence :)
Bazen evet ama oturup sohbet edince bazılarının seksle hiç alakasının olmadığını görüyorum
Onu düşünenler ölse ya zira libidonum kıyafetle ilgisi yok hatta bir yazı okumuştum açık kızlar istekli değildir ilgi delisidir sadece ilgi duyulmayı sever kapalı veya sessiz sakin olanların içinde fırtına kopar
Cahilce dusunceler bunlar. Giyim tarzı mevsime göre olur Kışın açık giyinen birini görmüyorum Şahsen ben
Fiziği iyiyse giysin. Benim derdim kötü olup giyenle
Ben diyorum kesin sekse düşkün biri diye fotodaki kims çok seksi offf ayaklara gel
Zaten direk o düşünülüyor başka ne düşünülür ki, istekli Abaza bu diyorum
İsteyen istediğini giyer, hiç niye böyle giyinmiş diye düşünmüyorum
Öyle şeyler düşünmek için basit bir bakış acısı olur ve açık giyinmek bunun göstergesi olamaz bence
Giyim tercih meselesidir, o sebeple yoruma kapalı.
olmuyor insanları giyimine göre degerlendirmek istemiyorum ama bazıları için maalesef teşhir duygusu ön planda
Bazı kombineler görüyorum. Hiç de olmamış diyorum.
ne kadar saçma ya kapalı biri görünce fantezisi bu mu diyorsunuz şaka gibisiniz
Soruyorum bende
böyle düşünenler zaten sap*k t*c*vüzcü normal düşünce değil bu
direk yollu 0rspu kesin verir ya da bu nası iyi becerilir diye düşünüyolar
açık giyinmek farklı bişi seksi çekici giyinmek farklı bişi
Bence güzelmis ya diyorum
Hayır kesinlikle katılmıyorum
birden seks yapasım geliyor
Edepsiz şeyler geliyor aklıma ve hoşuma gidiyor
Hayır tercihine saygı duyarım
özgürdür istediği gibi giyinsinler
istekli verici bu diyorum
Yok tabiki
Ama bizim libido tavan yapıyor
Bişey düşünmüyorum kendi bilir
helal özgüvenli kız diyorum
Hayır saygı duyuyorum
Axaba bu kadın yaprak nasıl diye hayal ederim
yok anasının gözü libido ile ne alaka giyim ya
Üstünü örtmeyi düşünüyorum
Ateşliyor beni
yakışmışsa güzel kızmış diye düşünürüm
İzlemek hoşuma gidiyor
Libidom yüksekse düşünüyorum. Yalan yok:)
Demiyorum ne hijabiler gördüm
Hayır ego kasmak içinde giyim nmiş olabilir
hıc bısı
Normal
S i k i m kalkıyor ve sorun oluyor yol ortasında
Normal geliyor bana
hayir bisey düşünmem
elleyesim gelir :D
yakışan giysin
Görmedim.
yelkenler kalkıyor
Kendi zevki