Böyle birini bulmak istiyorum yaklaşık 4 senedir.
Ama bulamıyorum şimdi burada ben diyenler çıkıcaktır eminim ama ben gerçek aşk yaşayıp gerçekleştirmek istiyorum bu durumu sadece cinsellik için degil sizce böyle bir erkek gerçekten varmıdır?
Böyle birini bulmak istiyorum yaklaşık 4 senedir.
Ama bulamıyorum şimdi burada ben diyenler çıkıcaktır eminim ama ben gerçek aşk yaşayıp gerçekleştirmek istiyorum bu durumu sadece cinsellik için degil sizce böyle bir erkek gerçekten varmıdır?
önce duyguların birbirine değmesi gerekiyor tabi fikirlerine açık biride olmalı aynı zamanda, tabi bunu açıkça söylemez size ama biraz tanıma gerektirir bulabilir misin belki her insanın ilişkisinden beklentileri çok farklı olabilir.. ama işte benzer yönlerinizi olması şart hem duygusal hem cinsel seçimler tercihlerde
Evet ben sadist ruhlu biriyim maalesef bizde mazoşist birini bulmak ta zorlanıyorum az acı dan zevk alana kendini mazoşist sanıyor sadist ruhlu biri oldugumu kanıtlayabilirim abazlar la karıştırma hata sahip ruhluyum üstünlük kurmak yönetmek ceza vermek hoşuma gidiyor
Soru sahibi
Şimdi insan hemen güvenip sana o yanını göstermeyebilir bende şiddeti seviyorum ama normal ilişkide kadına gösteremiyorsun işte. Şimdi sende sevgiline böyle erkeklerden hoşlandığını söylesen seni yanlış anlar
Benim sevgilim yok böyle birini bulana kadar da yapmıyıcam
Onu anladım zaten böyle biri hemen sana bu yanını güvenip göstermeyebilir. Sende şiddeti seviyorsun dimi?
Evet ama böyle biri zaten benimle zorla sevgili olmalı yani yüzünü göstermesine gerek yok onu direk bu yönüyle tanımalıyım hatta beni kaçırmalı
Hmm anladım Güzel fantezi yaşın kaç? (Yanlış anlama sana sarkmıyorum)
18 yaşındayım
Cevap
10Cevap
Birini bulup ona anlaticaksın istediklerini ancak öyle olur Dışardan buldukların her Zaman tehlikeli
Ben yaşadım böyle bir ilişki, geri dönüşü olmuyor bazı şeylerin. Evlilik düşünmüydrum artık farklı bakıyorum hayata
Ben öyle biri değilim
Bulabilirsin ama az çıkar buradan
Alfa seviyorsun o zaman
Utangaç bul napacan
yol yakınken vazgeç geri dön bu sevdadan
Evet var
Ararsan bulursun
Elbet vardır
Oo çok iyi :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?