Cinsel Yaşam Iri gogus iri popo niye tercih edersiniz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Güncellemeler+1 yıl Açıklıyorum büyük göğüs iyi çocuk emzirmek, büyük kalçalar rahat çocuk doğurmak demek Iri gogus iri popo niye tercih edersiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Loger Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 74% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Meme olmasa da olur ama popo her an hem görsel hem pratikte işe yarayan etkileyen bir parça 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Pratik nasil oluyor Yorumla Loger +1 yıl Yakınlaşmayı kast ediyorum Yorumla Soran +1 yıl Iri ama sekilli değilse peki nasil olur Yorumla Loger +1 yıl Bilemedim incelemek lazım Yorumla
soyluberatt Takip Et Xper 6 Yaş: 46 , eic 41% +1 yıl Bunların ikisinede sahip kadınların cocukları yok genelde, aksesuar olarak kullanıyorlar. 0 0 Yorumla
hhangoverr Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Daha kadınsı ve daha çok çekiyor tahrik ediyor, büyük meme sevmiyorum ama dolgun ve squatli kalça aşırı tahrik ediyor 0 0 Yorumla
İcsel_perili Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Etmem sevmem ama bu benim için ayrım değil 0 0 Yorumla
Cefternal Takip Et Master Yaş: 35 , eic 76% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Bence iriliği değil nasıl durduğu önemli 0 0 Yorumla
Kartal0662 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 89% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Göğüs değil de popo ya evet 0 1 Yorumla Kartal0662 +1 yıl Süt olmazsa nasıl olcak Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Siz büyük penis isteyince biz bir şey diyor muyuz? 0 47 Yorumla Soran +1 yıl Ben istemiyorum normali ne bilmiyorum bile Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Türkiye ortalaması 13-14 diyorlar Yorumla Soran +1 yıl Kendininkini mi olctun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neyseki benimki ortalamanın üstünde… Yorumla Soran +1 yıl Ooo severiz jdjdjd Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Baba gibi şevkat düşman gibi… Yorumla Soran +1 yıl Adam gibi de s... git Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neeee gö tten mi si kiyimmm Yorumla Soran +1 yıl Çok terbiyesiz bir insansın senin kadar ahlaksız bir insanla hayatımda karşılaşmadım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ya senin şahsına söylemiyorum yanlış anlama Yorumla Soran +1 yıl Ulan az önceki mesajı babana mı attın p. zevenk Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne mesajı anlamadım? Yorumla Soran +1 yıl Offf yorum demek istedim işte annn guuttt Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sana söylememiştim ama neyse Yorumla Soran +1 yıl Off cok sıkıcısın gidiyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gidebilirsiniz Ammmfendi Yorumla Soran +1 yıl 7 cmlikler burada konuşmasın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 1 sayısını 7’nin önüne koymayı unutmuşsun Yorumla Soran +1 yıl Çıkar göster::::pppppp Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İlla deldirecen fındığı he bana Yorumla Soran +1 yıl Findigim zaten delik canimm sana kalmadi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen benim elimde kalırsın Yorumla Soran +1 yıl Elinde derken ;) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Duvarla birleştiririm diyorummn Yorumla Soran +1 yıl Neyi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Seni… Yorumla Soran +1 yıl Senin burcun ne Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yengecim ben yengeçim Yorumla Soran +1 yıl Ben de akrebim sokarım senii Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne diyorsunnn.. seninle fena çarpışılır he Yorumla Soran +1 yıl Carpisalim aslanimmm sert severimm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Duvardan duvara vururuzzzz Yorumla Soran +1 yıl Ya duvardan duvara vurmak nee Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ohooo sert seviyorum dedin… soft yapamam ben mızrak gibi saplamam lazım hani Yorumla Soran +1 yıl Hayal gücün bu kadar mı gerçekten ben daha yaratıcı bisey soylersin sandim beni tatmin etmedin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Cümlelerle seni tatmin etmek gibi bir niyetimin olduğunu mu düşünüyorsun? Yanıldınız hanımefendi… düşman gibi s ikeriz derken içi boş bir cümle kullanmadım, savaşı aç sonra taaruzu gör. Yorumla Soran +1 yıl Anca vaat anca vaat düt yapariz diyip duruyosun da içi boş cümleler bunlar Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tanımadan nereden bileceksin içi dolu olduğunu sende haklısın tabi süslü cümleler arayışına devam et Yorumla Soran +1 yıl Canim bana kanitlayanilirsen kanitla sende farkindasin yalan oldugunun her seyin sen anca cumle kurmaya devam et koçum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sana kendimi kanıtlama gibi bir çaba içinde bulunamam kusura bakma canım Yorumla Soran +1 yıl Zaten çaba içine girmen gereksiz bu halinle yetiyosun canim 17 ;) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İlla diyorsun çıkartıp masaya vur 👊 Yorumla Soran +1 yıl Neyi yumruğunu mu Yorumla Soran +1 yıl Teoman 17 enn sevdiğim şarkı nasıl böyle denk geldik ki senleee Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne yumruğu ya keleşi keleşi. Yorumla Soran +1 yıl hadi ordan gitt oglummm ben erkegim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Lütfen böyle konuşma Nazmi sen erkek değilsin Yorumla
CAGRI16 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 61% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Tahrik edici 0 0 Yorumla
Copernicus Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 729 cevap paylaştı. Itici 0 0 Yorumla
zehirhafiyye Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Daha seksi 0 1 Yorumla zehirhafiyye +1 yıl İkisi de güzel bizce de iyi yalanır iyi oksanur 90 ve üstünü severim memede Yorumla
deli_manyak37377 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 102% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 643 cevap paylaştı. Büyük göğüs 0 0 Yorumla
Memoo00007 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,6b cevap paylaştı. güzeller :D 0 0 Yorumla
Culdesac Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Küçüğünü napıcaz 0 0 Yorumla
Mavidoğaa Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl İri göğüs güzeldir 0 1 Yorumla Mavidoğaa +1 yıl Hahaha Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Meme olmasa da olur ama popo her an hem görsel hem pratikte işe yarayan etkileyen bir parça
Pratik nasil oluyor
Yakınlaşmayı kast ediyorum
Iri ama sekilli değilse peki nasil olur
Bilemedim incelemek lazım
Bunların ikisinede sahip kadınların cocukları yok genelde, aksesuar olarak kullanıyorlar.
Daha kadınsı ve daha çok çekiyor tahrik ediyor, büyük meme sevmiyorum ama dolgun ve squatli kalça aşırı tahrik ediyor
Ele avuca gelsin diye
Etmem sevmem ama bu benim için ayrım değil
Öyle bir tercihim yok
Bence iriliği değil nasıl durduğu önemli
tercih etmiyorum
Göğüs değil de popo ya evet
Süt olmazsa nasıl olcak
Ele oturuyor diye
çok seksi ve çekiciler
Siz büyük penis isteyince biz bir şey diyor muyuz?
Ben istemiyorum normali ne bilmiyorum bile
Türkiye ortalaması 13-14 diyorlar
Kendininkini mi olctun
Neyseki benimki ortalamanın üstünde…
Ooo severiz jdjdjd
Baba gibi şevkat düşman gibi…
Adam gibi de s... git
Neeee gö tten mi si kiyimmm
Çok terbiyesiz bir insansın senin kadar ahlaksız bir insanla hayatımda karşılaşmadım
Ya senin şahsına söylemiyorum yanlış anlama
Ulan az önceki mesajı babana mı attın p. zevenk
Ne mesajı anlamadım?
Offf yorum demek istedim işte annn guuttt
Sana söylememiştim ama neyse
Off cok sıkıcısın gidiyorum
Gidebilirsiniz Ammmfendi
7 cmlikler burada konuşmasın
1 sayısını 7’nin önüne koymayı unutmuşsun
Çıkar göster::::pppppp
İlla deldirecen fındığı he bana
Findigim zaten delik canimm sana kalmadi
Sen benim elimde kalırsın
Elinde derken ;)
Duvarla birleştiririm diyorummn
Neyi
Seni…
Senin burcun ne
Yengecim ben yengeçim
Ben de akrebim sokarım senii
Ne diyorsunnn.. seninle fena çarpışılır he
Carpisalim aslanimmm sert severimm
Duvardan duvara vururuzzzz
Ya duvardan duvara vurmak nee
Ohooo sert seviyorum dedin… soft yapamam ben mızrak gibi saplamam lazım hani
Hayal gücün bu kadar mı gerçekten ben daha yaratıcı bisey soylersin sandim beni tatmin etmedin
Cümlelerle seni tatmin etmek gibi bir niyetimin olduğunu mu düşünüyorsun? Yanıldınız hanımefendi… düşman gibi s ikeriz derken içi boş bir cümle kullanmadım, savaşı aç sonra taaruzu gör.
Anca vaat anca vaat düt yapariz diyip duruyosun da içi boş cümleler bunlar
Tanımadan nereden bileceksin içi dolu olduğunu sende haklısın tabi süslü cümleler arayışına devam et
Canim bana kanitlayanilirsen kanitla sende farkindasin yalan oldugunun her seyin sen anca cumle kurmaya devam et koçum
Sana kendimi kanıtlama gibi bir çaba içinde bulunamam kusura bakma canım
Zaten çaba içine girmen gereksiz bu halinle yetiyosun canim 17 ;)
İlla diyorsun çıkartıp masaya vur 👊
Neyi yumruğunu mu
Teoman 17 enn sevdiğim şarkı nasıl böyle denk geldik ki senleee
Ne yumruğu ya keleşi keleşi.
hadi ordan gitt oglummm ben erkegim
Lütfen böyle konuşma Nazmi sen erkek değilsin
Ben sevmiyorum
Tahrik edici
Itici
Daha seksi
İkisi de güzel bizce de iyi yalanır iyi oksanur 90 ve üstünü severim memede
Sevmem