Ben ilgi duymadığım kimseyle sevişemem ama erkekler çok rahat bir şekilde senle sevgili olamıyoruz bari f*ck buddy olalım diyorlar insan hayvanmış o yüzden sorun yokmuş erkekler böyle mi düşünüyorsunuz ya da kızlar siz sevmediğiniz ilgi duymadığınız biriyle sırf cinsel zevk için birlikte olur musunuz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılKadınlar daha çok duygusal bağ kurdukları birinle ilişki yaşamak ister Erkekler de bu yok ama FB olayın da kadın olsun erkek olsun bağ kurmak istemez Sadece haz odaklı olur ilişki
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılsevişme olmadan seks mi olur o zaman kadını cinsel obje yaparız direk sevişme olmalı ki hem biz hem kadınlar zevk almalı ayrıca kadına değer verilmeli her şey karşılıklı olmalı
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
11Cevap
+1 yılİki cins için de iki türlüsü de mümkündür. Ben açıkçası libidosu yüksek biri olmama rağmen duygusal bir şey hissetmediğim kimseyle birlikte olamadım bugüne kadar. Olamadım derken yatağa girdim kalkmadı şeklinde değil de o noktaya gelmek istemedim. Yalnızca kız arkadaşlarımla birliktelik yaşadım.
20 Yorumla
+1 yılMecbur kalıyor cunku nefsine kadın gibi sahip cikamiyor onu yaomasa ruyalanacak en kotu yapmasa dayanamaz çünkü bazen çok zorlanıyorsun ateş basıyor terliuorsun çok fena oluyirsun f*ck olayını doğru bulmyorum tabi
02 Yorumla- +1 yıl
Ünlüler bile azitiyor düşünsene
- +1 yıl
Genelde kızlar da erkeğin şeyini yalamak istiior ben de onu anlamıyorum bu kadar niye istiyorlar
Cinsel Yaşam konusunda 884 cevap paylaştı. bende tam tersi, ilk zamanlar çok arzuladığım ve deli olduğum kadınları tanıdıkça seks yapma isteğim azalıyor =)
00 Yorumla
+1 yılSevişmek için sevmeye gerek yok ama cinsel çekim arzu. tutku ten uyumu beğeni hoşlanti bunlara ihtiyaç var
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen de öyle ilgi duymadığım kişiyle olmaz evlenmeden olmaz kısaca
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılTatlım sen aşk ile arzuyu aynı şey sanıyorsun.
012 Yorumla
Soran+1 yılAşık olmadığım birini nasıl arzulayabilirm ki
- +1 yıl
Arzularsın. Sence bu hayatta seks yapan kişiler sadece aşık olduklarında mı yapıyor? Genelleme algın yanlış, eğer sadece aşık olunca yaparim diye biriysen çoğunluk değil azınlıktasın zaten.
Muhtemelen de hiç aşık olmadın
Soran+1 yılAşık oldum ve sadece onunla bir şeyler yaşadım diğer erkekler ilgimi bile çekmedi insanım sevdiği biriyle bir şeylar yaşaması kadar zevk verecek ne var ki dünyada
- +1 yıl
Orası kesinlikle öyle. Aşkla yapılan seks doruk noktasıdır. Ama işte yanıldığın nokta şu, aşk geçici bir duygudur. Max ömrü 3 4 sene, çoğu zaman sürmez o kadar. Sence aşk duygusu bitince insanlar sevişmeyi bırakıyor mu? 😅
Benim hayatımdan bir çok kadın geçti, yaşadıklarımla istediğim arzuladığım hoşuma gittiği için yaşadım ama sadece bir tanesine aşık oldum. Aşk denilen şey son 300 yıldır var olan bir şey, aşkı insanın geçmiş dogasında bulamazsın. Ama seks milyonlarca yıldır bizimle
Soran+1 yılDemek istediğini anlıyorum ama benim aşk olmasa bile sevgi duymam yani bir gönül bağım olması gerekiyor aksi halde dokunmak bile gelmez içimden diğer insanların düşüncelerini merak ettiğim için sordum erkekleri tahmin ediyordum zaten de sebebini merak ettim
- +1 yıl
Ben seni yargılamıyorum zaten. Dediğim gibi aslında sen baya azınlık grupsun. Asıl bizim sana sormamız lazım 😅😂hiç birine cinsel çekim duymuyorsun, hiç mi seni yükselten olmuyor. Ya da sen dokunma hissi duyduğun kişi olunca onu aşk mı sanıyorsun?
Keşke istediğimiz zaman aşık olabilsek
Soran+1 yılKarakter olarak beğendiğim iyi anlaşabildiğim kişiyi severim o da bana boş değilse sevgili olurum ve sevişebilirim
- +1 yıl
İşte oluyormuş yani, aşka gerek olmadan
Aşk normal midir sence?
Şöyle bırakayım da bilgilen biraz. Tavsiye ederim çok güzel anlatıyor
https://youtu.be/kKH3OQ2Zjmc
Soran+1 yılşu an izliyorum attığın videoyu ama demek istediğim bana biri dedi ki senle zerre anlaşamıyoruz hayata bakış açımız farklı sohbet edemiyoruz ancak sevişebilirim senle inan bana böylesi daha zevkli dedi ben de şunu merak ediyorum ben hiç anlaşamadığım biriyle sevişmeye kalksam zihnim bedenim rededer denedim de kitlendim kaldım penetrasyon olmadı yani
- +1 yıl
Ben f*ck buddy olacaksam bile yanında eğlenmediğim sohbet edemediğim biriyle olmam. Senin bu arkadaş baya aç kalmış belli ki. İnsan arzulamadığı birine dokunmaz demek isterdim ama bizim ülkede damacana zktirler o aklıma geldi dhdj
Bir sürü etken var, bir sürü faktör var. Sosyoloji, din, evrim...
Sohbet edemediğin birinin ne olursa olsun hayatında yeri olmamalı pek
Soran+1 yılBence de öyle ama bu işin sektörü bile var demek ki sevmeden sevişmek olur
- +1 yıl
Oluyor yani anlayacağın. Ama en güzeli aşk tabi ki. Şu videoyu da tavsiye ederim
Konuya çok güzel açıklık getiriyor
https://youtu.be/Bc3Md1S-8Tc
+1 yılAşk farklı şeydir, tutku, haz, arzu başka şey
00 YorumlaKız eli tutmadım herkes bir değil
00 Yorumla
+1 yılEvet sevmek şart değil
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 431 cevap paylaştı. Olurum
18 Yorumla- +1 yıl
Alfa kadın bu kadını üzmeyin beyler 😂
- +1 yıl
@Kayahanben üzemezler ki
- +1 yıl
Eeeee mümkün değildir zaten böyle kadını üzmek
- +1 yıl
Kanka çok zorlarsan o seni üzecek bence yeterli kendini üzdürtmeden çekil istersen 😂😂
Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Bazılarında evet
00 Yorumla
+1 yılVarr
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHer erkeğin değil
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri