Eksilerini anlattı bana şöyle seviştik küçüktü bir şey anlamadım falan gibi zaten midem bulandı asla sevmedim. Direk sx yapacağım kız konumuna düştü. Ama bunu mutlu ettikçe sen beni seviyorsun ben cidden bu kadar sevildiğini hatırlamıyorum pç erkek değilsin dedi.7 aydır beraberiz seviştik ama cinsellik yaşamadık yer durumu olmadığı icin. Şimdi dm'ine baktım konuşmadığı erkek yok geniş bu belliydi zaten onlara da beni anlatmış çok masum garibimle sx yapamadık ben ondan baskasiyla da yapmak istemiyom diye. Ben böylesine geniş bir kızın neyini kıskandım onu da anlamadım pç erkek olamadım. Şimdi atanıp gidecek gitmeden rezidansa götürüp gerekeni yapayım mı gercekten başka erkeklere bu şekil konusmasi içime oturdu
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe karılar var lan. Ya eğer sevmiyorsan yapma. Bu ne seni diğer erkeklerden daha az erkek yapar ne de daha fazla yapar. Ayrıca “ÇOK MASUM GARİBİMLE DE SEKS YAPAMADIK” ne demek? Bu karıların herhalde erkeklerin kendilerini seks objesi olarak görülmek istemiyoruz demesi, erkekler duygusal değil hayvan falan demeleri yalan herhalde. Niye böyle kaşar karılarla düzgün erkekler çıkıyor da düzgün kızlarla pich erkekler çıkıyor sevgili oluyor? Ben mesela açık biri olmadığım halde konuştuğum erkeklerin alayı evlilik öncesi seksi, sevişmeyi falan isteyen heriflerdi. Ben de kabul etmemiştim. Bu işte bir terslik var. Mesela böyle kadınlar evlenip çocuk sahibi falan olabilecek mi? Aile kurabilecek mi? Yoksa hayatları boyunca yalnız mı yaşayacak?
023 Yorumla
Soran+1 yılhay ağzın bal yesin kankam, ilişkiye basladigimda hesap kitap davamız bitmiyordu bir ablası var bunun gibi ögretmen neden boşandı dedim eşi zenginmiş cimrinin tekiymiş adama ne çektirdiler bilmiyom. Ama bana da sen de cimrisin biz sevmeyiz cimri olanın sevgisi de cimri olur. Benim naptigima karışmayan beni kısıtlayan yobazla zaten yapamam hayatımı yasiycam gezicem tozucam en iyisini hak ediyorum eşimde zengin olsun güçlü olsun istemem ben zayıf erkek dedi. Pç erkek seviyorum doğru çünkü güçlüler ne istediklerini biliyorlar haa bu zamana kadar onlarla yaptığım şeylerden pişman değilim duygum kalmadı hiç bir erkeğe sen iyisin ama biseyler eksik sende de kendi ayaklarim üzerinde durup beni karsilayamazsin sevimli tatlı iyisin tensel çekimimizde çok fazla ama üzgünüm diyo. Bu kızın kafasında kurduğu erkek evleneceği adam muhtemelen çok geniş biri olacak pç yani o kesin ama nasıl ilerliycrk evliliği akillanir mi merak ediyom
Cevap sahibi+1 yılBen de öğretmenim. Öğretmen maaşıyla nasıl hayat yaşayacakmış o? Ben atanamadım tabii o atanmış olsa bile bizim ilk atamalar doğuya gidiyor a.. m.. k doğuda kendisini nasıl eğlendirecek İzmir İstanbul gibi değil orası. İzmir İstanbul'da falan aldığı maaş anca kiraya yeter sefilleri oynar. Zengin olan her erkek evleneceği kadının geçmişte her şeyi yaşamasını istemiyor. Yüksek bir ihtimal o herifi bulunda bekaretini diktirir bakireyim diye kakalar kendini. Evliliğin bir ömür sürmesi önemli değil onun için o alacağı nafakaya bakar. Bence sevinmelisin böyle insanlarla birlikte olmak ve gerçek yüzünü görmek çok önemli
Soran+1 yılBenimle yatmak istiyor ama sevgi yok evlilik düşünmüyor ve geceleri arayıp buna ilgili güzel ciddi gözle gelevekle ilgili konuştuğumda sen beni gerçekten seviyorsun diye ağladı önceki sevgilisi yapmamış böyle. Sabah olduğu yerden başlar üff hesap mı vericem sana gittim işte dansa erkek arkadaşlarıma karisamazsin ne sanki öpüştük mü cidden çok yobazsin yapma bak sogutuyosun diyo. Gece normale dönüyoz ciddi evlilik istiyom ben flört olayı bitti benim için diyor. Ciddi bakıyom bu sefer de gücsüzsün diyor o zaman dalgasına takılım diyom arkadaşı gibiyim ama SX yapmak istiyo benimle çok garibiz
Cevap sahibi+1 yılBu kız şimdi evlenelim dese ciddi olalım dese evlenecek misin sen bununla?
Soran+1 yılKanka çok bilgilisin aynen öyle oldu kız arkadaşıyla konuşmasını okudum gizli şey demiş aman bekaret kolay diktirirsin anlamaz sen birini bul Ömerde zaten belli değil işi de düzgün değil o düzeliliyim diyene kadar atanirsin hayatını yaşarsın zengin adamla demiş. Yüzüme varya gülen sürekli arkamdan beni övdüğünü söyleyen kankası kimseye güvenmiyorum artık bana hep ders oluyo kanka.
Soran+1 yılBugün atandı Adana'ya dağin başında bir yere, içim ata ata sevinçle yazardım ama sadece hayırlı olsun dedim muhtemelen kutluyor arkadaşlarıyla kutladım bakalım ama içime oturdu ya 1 sene kahrını çektim ders oldu fakat hiç etki birakamamak çok koydu
Soran+1 yılhayır evlenmem aslaa alıştım ben ona çok tecrübe kattı kopamiyom ama pç erkekte olamiyom
Cevap sahibi+1 yılBu kadın seninle evlenmez. Sen eğer bunu arzuluyorsan seks yapmak istiyorsan git yap. Eğer yapmak istemiyorsan umursama kes konuşmayı. Etki bırakamamak meselesine gelirsek kadın demiş işte nasıl bir ilişki ve erkek istediğini. Takma bence. İçine falan da oturmasın.
Cevap sahibi+1 yılKaç yaşında bu?
Cevap sahibi+1 yılBen de tercih yaptım atanamadım a... m... k
Soran+1 yıl24 yaşında
Soran+1 yılistiyorum çünkü 1 senedir hep arzuladım ama tuttum kendimi kendi de istiyor. Simdi kız arkadaşıyla küsmüş bana yazıyor tebrik etmedi beni çok kırıldım diye. Her zaman yardımcı olan ben dedim ki seninle onun arasında ben bilmem dedim. Napiyim buna o çok ilgimi neşemi artık gösteremez gel yanıma dedi yok işim var dedim muhtemelen gece ariycak sence napmaliyim buna pişman olması icin
Soran+1 yılzaten sıraya girmiş 20 kişi dm kutusunu açtım 15 Mayıs günü yani seçimden sonra tatilye biri Mersin'e çağırmış buda gidecek gider mastürbasyon yaparım yine buna varmam hevesim diyorumda belki pişman olucam gururumu beni seven kadına saklamak varken dimi
Cevap sahibi+1 yılDM’den biri onu tatile çağırmış. Tanımadığı birisi bu da gidecek yani öyle mi? Ben mi yanlış anladım? Eğer öyleyse benim anladığım gibiyse bir insan tanımadığı birinin ayağıma nasıl gider tatil yapmaya? O insanla bir ortak geçmiş yok. Arkadaşlık yok tanışmışlık yok yani bir yaşanmışlık birikecek ki o insanla tatile gitsin birlikte bir şeyler yapabilsin. Misal senle ben sosyal medyadan konuştuk sen beni Antalya’ya tatile çağırdın. Ben gelmem. Gitsem seninle ne konuşacağım? Gittiğim yerde nasıl bir ortam bulup, nasıl bir şeyle karşılaşacağım? Beni tecavüz etmekten tut öldürmeye kadar her şey olabileceği gibi hiçbir şey olmayıp gayet normal bir tatil de olabilir. Yani %50-50 bu da çok büyük bir risk almak değil mi? İnsanlara nasıl bu kadar kolay güvenip de başına bir şey gelebileceğini düşünmüyor? Kaldı ki anne babasına ne diyor?
Cevap sahibi+1 yılBen 28 yaşındayım daha internette tanıştığım herifle buluşmuyorum. Buluşma arifesine gelmedim bile. Korkak biri de değilim ama ne bileyim güvenemiyorum. Konuştuğum kişi arabasıyla gezmeyi teklif etti kabul etmedim. Çok garip ya da ben garibim. Olayın namusla falan alakası yok. Olayın güvenlikle alakası var.
Cevap sahibi+1 yılRiwa98’e katılıyorum. Eğer o kadın aklında kalmayacaksa, aşık olmayacaksan canın da istiyorsa git seks yap sonra hayatına kaldığın yerden devam et. Yalnız benim Riw98’e bir şey demem lazım. Sen s! k sonra yoluna bak diyorsun görsün garibi falan diyorsun ama o kadının seks yaptık özel bir şey yaşadık artık evlenmeliyiz diyecek bir yanı yok. Zaten bu çocuğa gelene kadar seks yapmıştır. Geçmiş atlatmış o şeyleri. Aşmış o kendini. Yani erkek olarak penisiniz var, sekste aktif taraf, domine eden/s! ken taraf olmanız o kadına koymaz. Sen onunla seks yaptıktan sonra o kadın zaten hayatına kaldığı yerden devam edecek. Senden aldığı zevk yanına kâr kalacak. Bizim kadınlarda ve erkeklerde bilinç altımızda kadını s! kmek ona kötülük etmek intikam almak gibi kodlu aslında. Mesela çoğu kadında erkeğin s! kip bırakması hakaret olarak geliyor bana da öyle geliyor ama erkekler de s! kip bırakmayı bir üstünlük olarak görüyor. Bunu yazdıklarınızdan çıkarttım. Ben bu kadına ne tam ondan nefret edebiliyorum ahlaksız görebiliyorum ne de tam olarak destekleyebiliyorum.
- +1 yıl
hayır ben tam anlatamadım. ben şunu demek istedim bi kere seks yap kendime güveniyprsan profesyonelce. tadı damagında kalsın. bi daha istesin ama bu seferr yapma oyala veya başkasına seviyprım de ona kıyamam de çıkdırt onu ben yapmılton çokta başarılı bi bi şekilde içim soğumuktu yalvarmıştı gel diye
Soran+1 yıltanıyor arkadaşıymis ama ne yapacakları belli atesle barut bir arada dürümü sakalasmalarla başlar sonra iş bir odaya geçip sexe döner, Bu bana dedi ki hiç duygum kalmadı ve atanıp gitmeden eglenicem gezcem tozcam zaten dağın başına gidince bunları yapamam artık. Sen çok iyi kalplisin ama 1 senedir hareket göremedim senden de cimri olmasan belki biseyler olabilirdi aramızda haa benim için özelsin o ayrı dedi.
Soran+1 yıl@Riwa98 başkasına seviyorum ona kıyamam derken anlamadım kral
Soran+1 yıl@Riwa98 Etrafında bir sürü pç var bu sinir inati tuttu mu hiç yazmaz gider onlarla konuşur, bunu dersem arkamdan sövüp orsbluk yaptı başkasından hoslaniyomus çok kötüyüm beni alsana arabayla der bir baska erkeğe
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
2Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 921 cevap paylaştı.
+1 yılAl birini vur ötekine. Sevmiyorsan geç git
00 Yorumla
+1 yılBana pasla 😂😂
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 645 cevap paylaştı. Bas bas geç
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026