Cinsel Yaşam Sanal seks yaparken partnerimi nasıl daha çok etkileyebilirim? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 15 Ekstra ne yapmam gerek? Güncellemeler+1 yıl Ya foto video atıyorum ankadaşlar. Ekstrasını istiyorum Sanal seks yaparken partnerimi nasıl daha çok etkileyebilirim? Cevapla Partner Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
gokantemur Takip Et Master Yaş: 52 , eic 88% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Adı üstünde her şey sanal.😂 nasıl etkilenebilir ki karşı taraf , dokunma yok , öpme yok , göz teması yok? 1 0 Yorumla
theaDogukan Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Fantezilerini öğrenmen ve bunun üstünden gitmek ve erkeği ses çok etkiler.. 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Az çok biliyor gibiyim. Ses atamıyorum ya utanıyorum Yorumla theaDogukan +1 yıl O zaman daha yeni başlıyor ve öğreniyordundur acele etme.. Yazdıklarını görsellerle destekle yeter. Sevgilinse zaten çokta üstüne düşünmene gerek yok Yorumla Soran +1 yıl Video v. s atıyoruz Yorumla theaDogukan +1 yıl Daha da boşalmıyorsa bırak içinde kalsın zatwn : ) Yorumla
bielmanınyarısı Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Yontemler belle kendince gelistis d mi cmi oynayin :) 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yanında olmasını istediğini ve yanındayken sana neler yapması istediğini falan söyle görüntülü yapıyorsanız minik kuşu cicisleri falan okşa 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Yapıyorum onları Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tamam daha ne olsun yeter de artar bile Yorumla Soran +1 yıl 1-2 saat boşalmadan durabiliyor ama 😥 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hap falan alıyordur belki ondan olabilir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen partnerine yetemediğini mı düşünüyorsun yoksa Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl İnlemelerin öpmelerin felan güzelse yapabilirsin ama katılmayıp sadece inliyorsan biraz zor 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Sanal sekste öpücüğümü vahiy yoluyla mı göndericem knk Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anlıyorum daha önce yapmamışsın bilmiyorsun Yorumla Soran +1 yıl Ne diyorsun kardeş ya yok her gün biriyle seks muhabbeti yapıyorum m*k Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Okey Yorumla
SERDARZEUS Takip Et Xper 7 Yaş: 43 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. adı ustunde sanal dokunamazsın okşayamazsın sadece görerek tatmin 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bu iste iyi olan bu dunyada 3 kisi varsa, biri benimdir. Kitabini yazdim 😅 ama karsindaki kisinin fantezilerini bilmek gerek 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Fantezi derken işte göğüs arasına boşalmak p*nisinin yalanması v. s seviyor. Başka erkekler ne sever ki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Oooo kesin baska sevdigi seyler de vardir onun. Bunlarla soylediklerinle ilgili onu etkileyecek bir cok nokta var. Sorunu begeniyorum. Elimden geldigince yardimci olurum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl G ile basliyor ismim Yorumla Soran +1 yıl Kanka yaz burdan işte. Başka ne olabilir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Burdan yazinca ban yiyoruz canim. Kusura bakma Yorumla
yavşağım Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl +18 ne varsa yolla 0 1 Yorumla yavşağım +1 yıl daha ekstrası yok ki :D ne olacak Yorumla
soyluberatt Takip Et Xper 6 Yaş: 46 , eic 41% +1 yıl Daha tahrik edici gif resimler at... 0 0 Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. çırılçıplak resim atma 0 0 Yorumla
Maturemale Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. İçinden geleni direk söyleyerek 0 0 Yorumla
Asprin0080 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Acemimisin bu konuda 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Bilmem Yorumla Asprin0080 +1 yıl Sorduğuna göre öyle geldi gibi Yorumla Asprin0080 +1 yıl Vücudun yağla ve vibratörü gezdir o seni izlerken bir tarftan kalçalarını tokatla. Memelerini emmeye çalış gibilerinden Yorumla Soran +1 yıl Mememi mi emmeye çalışayım haha 😂 buzağı gibi o ne ya Yorumla Asprin0080 +1 yıl Acemi olduğunu çok belli etme Yorumla
Kmldr Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Bana takıl 0 0 Yorumla
Kartal0662 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 89% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Resimler at 0 1 Yorumla Kartal0662 +1 yıl Daha ne yapacaksın Yorumla
Raadgenc Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 460 cevap paylaştı. Görüntü 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Gönderiyoruz karşılıklı Yorumla Raadgenc +1 yıl Video peki Yorumla
Zevkli_adam Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Resim video 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Gönderiyoruz Yorumla Zevkli_adam +1 yıl Daha da başka bişey yapamazsın ki Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Adı üstünde her şey sanal.😂 nasıl etkilenebilir ki karşı taraf , dokunma yok , öpme yok , göz teması yok?
Fantezilerini öğrenmen ve bunun üstünden gitmek ve erkeği ses çok etkiler..
Az çok biliyor gibiyim. Ses atamıyorum ya utanıyorum
O zaman daha yeni başlıyor ve öğreniyordundur acele etme.. Yazdıklarını görsellerle destekle yeter. Sevgilinse zaten çokta üstüne düşünmene gerek yok
Video v. s atıyoruz
Daha da boşalmıyorsa bırak içinde kalsın zatwn : )
Yontemler belle kendince gelistis d mi cmi oynayin :)
Yanında olmasını istediğini ve yanındayken sana neler yapması istediğini falan söyle görüntülü yapıyorsanız minik kuşu cicisleri falan okşa
Yapıyorum onları
Tamam daha ne olsun yeter de artar bile
1-2 saat boşalmadan durabiliyor ama 😥
Hap falan alıyordur belki ondan olabilir
Sen partnerine yetemediğini mı düşünüyorsun yoksa
İnlemelerin öpmelerin felan güzelse yapabilirsin ama katılmayıp sadece inliyorsan biraz zor
Sanal sekste öpücüğümü vahiy yoluyla mı göndericem knk
Anlıyorum daha önce yapmamışsın bilmiyorsun
Ne diyorsun kardeş ya yok her gün biriyle seks muhabbeti yapıyorum m*k
Okey
Bunun taktiği sesli anlik verilebilir garanti istiyorsan
adı ustunde sanal dokunamazsın okşayamazsın sadece görerek tatmin
Bu iste iyi olan bu dunyada 3 kisi varsa, biri benimdir. Kitabini yazdim 😅 ama karsindaki kisinin fantezilerini bilmek gerek
Fantezi derken işte göğüs arasına boşalmak p*nisinin yalanması v. s seviyor. Başka erkekler ne sever ki
Oooo kesin baska sevdigi seyler de vardir onun. Bunlarla soylediklerinle ilgili onu etkileyecek bir cok nokta var. Sorunu begeniyorum. Elimden geldigince yardimci olurum
G ile basliyor ismim
Kanka yaz burdan işte. Başka ne olabilir
Burdan yazinca ban yiyoruz canim. Kusura bakma
+18 ne varsa yolla
daha ekstrası yok ki :D ne olacak
Daha tahrik edici gif resimler at...
Nude at bol bol 😃
çırılçıplak resim atma
reel ilişkiniz var mı
İçinden geleni direk söyleyerek
Nude at ve iyi konus tahrik edici
Uç şeylerden bahset. Yakın arkadaşlarınızı konuşun
Yaşı kaç utangaç birimi
Acemimisin bu konuda
Bilmem
Sorduğuna göre öyle geldi gibi
Vücudun yağla ve vibratörü gezdir o seni izlerken bir tarftan kalçalarını tokatla. Memelerini emmeye çalış gibilerinden
Mememi mi emmeye çalışayım haha 😂 buzağı gibi o ne ya
Acemi olduğunu çok belli etme
Bana takıl
Resimler at
Daha ne yapacaksın
etkileyici giyiniyor musun?
Görüntü
Gönderiyoruz karşılıklı
Video peki
Ses ve nude
Resim video
Gönderiyoruz