O kadar kötü durumdayım ki ne yapacağım?

İnanın darp aldatma vs yok 4 aylık evliydik psikoljisi bozuktu daha önce 1 evlilik 1 nişan atmıştı ben hic evlenmedim sevdim evlendik.4 ay sonra kendi kendine kuruntu yaptı kadesten beni şikayet etti dövüyormuşum sözde darp raporu yok. Ertesi günü karakoldan cıkıp boşanma davası açtı benim ilişkiye giremediğimi 4 aydır beraber olmadığımızı dilekceye yazmış öyle bişey yok. Şimdi instgram açmış instgramda nerde erkek züppe varsa bunda ekli buda takip ediyor. Kendimden utanıyorum böyle bir kadınla evlendiğim için. Ben bir erkek olarak daha evli gözüküyorum böyle bişey yapmam. Ya ben sana iyi niyetli dürüst davrandım birgün olsun elimi kaldırmadım. Hadi ayrılıyorsun instgramda erkeklerle takipleşmek nedir? Midem bulanıyor.

Güncellemeler
+1 yıl
30 yaşında bir kadınsın yuvanı dağıttın gittin daha 1 ay olmadan nerde züppe varsa takipleşiyorsun. Halen benim kütüğümde eşim gözüküyor. Bende boşanma davasına karşılık verdim istemiyorum diye. Ama bir kadın bu kadar kötü neden olabilir.
Güncellemeler
+1 yıl
Hayatımda hicbir zaman kul hakkına girmedim. Karşımda ki kadın sevgili döneminde dahil dulum dedi elimi sürmedim yakışmaz bana dedim. Bunun sonucunda evlendikten 4 ay sonra beni polise vererek gitti.
O kadar kötü durumdayım ki ne yapacağım?