Hep ben diyorum neden gerçeğini yapmıyoruz diye öncesinde yaptık çok riskler var fırsat yok rahat değiliz ama plan yapsak ikimizde uyarız olur diye düşünüyorum ama gün tarih vermiyor sizce neden böyle olabilir? Sesli konuşuyoruz sanal yaparkende görüntülü flanda konuşmuyoruz önceden konuşuyorduk ve resim video flan atıyordum nude lar bir ara tartıştık ayrılacaktık sil dedim sildiğini söyledi. Ama artık atta demiyor sanalda etkilense bile demiyor artık ama sanal konuşurken sürekli güzel samimi şeylerde söylüyor yakın konuşarak sizce neden böyle olabilir.
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Bence bunu evli birisiyle yap derim seni daha iyi anlar.
Korkmuş olabilir veya sana ilgisi azalmış.
İlgisi azaldıysa sanalda neden samimi istekli konuşuyor istiyor beni
Sanalda korkusu yok çünkü o an istekliyse oluyor zaten.
Daha önce yapmamıştır bire bir o yüzden çekiniyor olabilir ya da seni kaybetmekten korkuyor olabilir
Benle yaptı bi kaç kez realden
Real başka bire bir yapmak başka sen sormadin mi neden bahane biliyorsun diye
Bakire falan misin ondan olabilir mi
Soruyorum istiyorum seni ama imkan mı var diyor geçiştiriyor gibi değişk. Hayır öncesinde yaptık evlym akrabam korkuyor diycem e öncedende vardı bu
Dm den yazarmisiniz detaylı anlatın karışım sizin is baya galiba akraba falan da diyorsunuz
Normal şartlarda erkeğin demesi lazım öncülük etmesi lazım Onun çaba göstermesi lazım Zira Anladığım kadarıyla burada adamı atan sensin ilginç
Evet öyle gibi görünüyor ama o çok istiyor
Ya isteme farklı bir şey sanalda o tutkuyu yakalayabilirsin de bunu uygulamaya götürmek ortamı hazırlamak biraz maddi durumlara bağlı ha boş bir ev varsa korunaklı sıkıntı çıkarmayacak bir ortam adım atılır bilemedim
Var benim evim ama risk var işte rahat değiliz
Yani evin var Yalnız yaşıyorsan Risk nedir Onu anlayamadım
Evlym oda uzaktan akraba ve yaşı küçük
OOOOO durum pek iç açıcı hoş bir durum değil bekar olsan eyvallah da evli olup da Uzaktan akraba ile cinsellik düşünmen bilmiyorum topluma pek uymayan şeyler
Bu toplumun bakış açısı Belli ki sizin için çok mühim Önemli bir şey değil siz mevzunun farklı yönünden baktığınız için bir şey diyemem bu duruma nazaran adım atmak illaki sıkıntılıdır cinsellik yaşanılır yaşanılmaz değil yapan yapar öyle bakarsak bu duruma boşalma esnasında Eğer ki içine boşalırsa büyük sıkıntı çıkar yani
Toplm umrumda bile değil benim hoşuma gidiyor olması yeterli.
Evet içime boşaldı hep ama korunuyorm hem neden sıkıntı olsun ki
Evli olmadığın kişiden ötürü çocuk olma ihtimalinden sebep sıkıntılı olur yani Uzaktan akraba olduğunu söylüyorsun Üstelik
Açıkçası yakalanırsanız olaylar olaylar
Amacım tamda ondan çocuk yapmak zaten. Oda olumlu gibi hafiften bakcaz
O zaman ne diye korunuyorsun ki a**** mısın sen
Illa o işi yapacaksanız günübirlik bir daire tutacaksın 3-4 saatlik Bunu sakın ha sakın kendi evinde yapmaya kalkışma Zira oturduğun binanın komşuları fark edebilir başınıza büyük bela alırsınız en iyisi dediğim gibi ev ortamından uzak bir yerde günübirlik bir daire tutup rahat rahat keyfini çıkartarak cinsellik yaşayabilirsiniz sanırım günübirlik ev kiraları 300-500 TL filandır Sen bir cesaret yapıp mesaj at ya da ara şu konumda seni bekliyorum de gelebiliyorsa gelsin gerekeni yaparsın
Erkeğin adım atmasını bekleme yani Belli ki endişeleri var korkuları var Madem çok istiyorsun onu sen o ortamı sen hazırlaman lazım
Bundan 5 yıl öncesine kadar benim de evli bir kadınla sanal ortamında muhabbetim oldu ama bir türlü buluşmaya ikna edememiştim endişeliydi korkuyordu yakalanmaktan filan Üstelik ben yalnız başıma yaşıyordum ortamda müsait yani hala Ortam müsait ama olmayınca olmuyor Bazı şeyler
Ev yoktur boşta veya başka kadın. Düşük ihtimal hastalık kaptıysa ondan da öteler.
Fırsatlar zaten yok ama benim evde ayarlarım bir şekilde aslında riskli olsada. Başka kadın derken?
Guzelmisin fizik falann istememesinin sebebi ne anlayamadim ben olsam ayarlardimm duramazdim
Ona yol ver yeni parrner bul o çapsız ve vitaminsiz
Sanalda atıyor tabi çıkarmadan 3 atarım 5 atarım diye gerçekte elini deysen 3 atacak diye utanıyordur
Bunun haricinde başka sebepler neler olabilir peki
Bakire misin
Hayr evlyim uzaktan alrabm bu
O zaman yavaş yavaş hayatından çıkar. Senide sjkmeyecekse hemde tamam demişsin gel veyahut gelirim demişsin R yapmış. Korkak mq.
Yarın dayanamaz lafınıda eder başın ağrır. İrade yok
Dayanamaz lafını eder derken nasıl
Böyle bir olay yaşayıp birine anlatmama lüksü yok. İllaki anlatır. Seni derse sıkıntı olur.
Nasıl yani kime anlatacakki kendisini düşünmüyorsa anlatsın ne diyim
Böyle tiplere ağır gelir finalde senin başın daha çok ağrır.
Sen bunu seviyor musun yoksa sadece seks mi
Sevgi değilde hoşuma gidiyor zaaf var
Bir kaçamak istiyorsun yani
Onu istiyorum.
Onla yani işte. Sağlam durmuyor işler ciddiye binince sırrını tutamaz.
Risk alırım diyorsaan devam et cesaretlendir.
Sırrını tutmaz derken ne yapar ki ne olabilir
Ya anlatır ifşa olursun ya da yeni skjkjcjlerin olur. 😂
Kıskanmaz mı beni neden anlatsın ki
Seninkini tanımam ama bir gün sırrını dostuna anlatır o da dostuna kıskansada elinden bir şey gelmez.
Sanmıyorm samimi olduğu kişilere olayı anlatsada benim adımı veremez kendisi sıkıntı yaşar çünkü herkes benide tanıyor burada herkes tanıdık
O çok etkikenmez kaçak et kesmiş derler. Seni o yoldan çıkarsada KAŞAR olan sen olursun. Memleket nere.
Allah Allah
maalesef finalde kuyruk sallayan sen olursun. Aslında onunla seks yapmanı isterim aldatmanın zevki bir başka oluyor. Bunu tatmalısın ama yakalanmamalısın da. Seninki güven vermedi o kadar.
Benim de sevgilim evli ve 3 sene sadece sanal yaptık burnumun dibindeyken üstelik
Evet resmen bizde öyleyiz ama neden böyle
Ben tok birisiydim ve hiç evli ile olmamıştım, sebebi olmak istemiyordum. Bir gün altın bir söz söyledi her sey degıstı.
Ne değşti noldu
Bende kalsa daha iyi. Eğer gerçek yol göstercek faydası olacak güvenliğine kendisininkde dah çok önem veren oldukça gösterişli bir dosta ihtiycın olursa bul beni arkadaşım. Benimle 2 sıfır önde başlarsın
Senin çocuk uyanmış, neyse geldiğinde yazarsan yardımcı olcagmı söyledıklerımden fazlası oldgumu görürsn🫢
Adınınaç yazaym
Dileğin benim için1…
Yakalanmadan korkuyor, ama böylesi de çok zevkli olur
Değişik realden kaciyorsa seni tatmin edememekten korkuyordur
Allah Allah ama çok özgüvenli emin konuşuyor. Peki başka sebebi ne olabilir
Mecbur öyle konusucak seni etkilemek için
Duygusu olabilir mi acaba duygusal anlamda çünkü sanki öyle gibi
Sanmıyorum
Kendine güvenmiyordur sanalda öyle yaparım böyle yaparım demesi kolay
Acaba bu mu sebep gerçekten. Bide bana varlığın olmadan olmuyor diyor sanal yaparken
Risk almak istemiyor
Evet o kesin zatende. Çok istediğinide söylüyor ona rağmen nasıl dayanıyor ki
Onun da reelinde başkası vardır belki
Bende öyle düşündüm ama yok. Benle sanal neden yapsın her gece konuşsak her gece yapıyor bide senden başkasını istemiyorum sana aitim flan diyor durup dururken
At yalanı seveyim inanani durumu
Bende öyle düşündüm ama samimi gayet
Hem pastam dursun hem karnım doysun
Nasıp yani ne alaka
Ona mı kaldın Allah aşkına istesen bi ton erkek bulursun
Değişik bir arkadasn var
Evet bende çözemiyorum. Sanalda ben bişey yapmıyorum nefesimden bile etkileniyor varlığın sesini duymak iyi geliyor diyor sanal yaparkende ben kapatsamda devam edersin dediğimde çünkü zaten yaptığım bişeyde yok ama yinede yükseliyor
E peki sen ne hissediyorsun ona karşı
Hoşuma gidiyor zaafım var ortak noktalar çok kafalarımız aynı çalışıyor
Taklma fazla boş ver
Takmıyorum zatende tuhaf çözemedim. Bide duygusal gibi yaklaşıyor ama sonra sessizleşiyor önceden böyle değildi takmaz giibydi ama ilgisi daha çoktu
Mm takmiyorsun ama herşeyini çok iyi ezberlemissin ☺️
Şaşırıyorm çünkü bide askere gidicek
Mmm askere gtsin geldiğin de zaten sen istemesen de koşar yanına m etme 😅
Oda öyle diyor. Askerdede hep senle komuşcam diyor
Önemli olan gtmeden bı kerede olsa seninle olması bu şekilde gderse skntı
Bende öyle dedimgitmeden yapalım sanal zaten askerde yaparsın ama real şu an fırsat varken aysrlayalım dedim. Bu şekilde giderse sıkıntı derken nasıl
Ne deyim ki takip atarmsn bana konusalm biraz ☺️
Aşırı soğutuyor insanı bu durum
Değişik çözemiyorum
Evlidlr
Değil ben öyleyim
Sen evli misin
Evet
E sen onunla da olmak istiuorsun kocan hasta filan mı
Reel yapalım
Ne
Gerçeğini yapmak
Parası yoktur
Kendi evime sokacam ama tek sıkıntı plan yapmıyor benle
Farklı şehir mi. Ailen var mı evde
Evylm ben buda akrabam uzaktab
Evin çevresi nasıl peki güvenlimi? Eşinin çalışma saatleri nasıl. Bende alıcamda cesaret edemiyorum🙈
Eşimin çalışma saati sıkıntı değğl aam çevre sıkkntı zaten ondan olmuyor kayanan oturuyor
Ben kurye düşünüyorum. Veya evin beyaz markasını bulup teknik servis kıyafeti giydirip almayı
Abart kaldkdkdk
Çok ciddiyim. Komşular yıllardır tanıdık. Başka çarem yok.
Bakire olduğun içindir
Hayır evlym
O zmn ondan çekiniyodur
İllakide başka ne olabilir
Alışmış sana ama sendende vazgecemiyor
Aslında beni mi istemiyor yani tam anlamadım
Aç adını yazaym
Öyle anlamıyorum ki adını aç kapttsın sonra ben ekleyince
Onu nasl yapacagim
Tam buldum açtım
Geri kapat gizle şimdi. İstek attım mesaj at bana