Arkadaşlar sosyal medyada konuştuğum bazı erkekleri beğeniyorum ve hepsiyle sevişmek istiyorum. Biliyorum hoş bir şey değil ama kendimi tutamıyorum. Özellikle de beğendiğim tipler. Mesela bir çocuk resmini atıyor bayılıyorum resmine, başka bir çocuk da resim atıyor direkt gel sevişelim demek istiyorum. Libidom çok mu yüksek? Hastalık mı ne bu? Ne yapabiliriiim🥲 ileride evlenirsem eşimi aldatırım diye korkuyoruuum..😟😟
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe hoşluğu ne değilli saçmalama. Bunun adı hormon. Bastırıldığında ilerleyen dönemlerde seni zora sokar hayata dair tabuların olması seni kısıtlar.
İstediğini yap sadece adam seç hastalıklardan korun aşılarını ol prezervatif tak bir gün böyle istekler duymayacaksın o gün de doyduğun gün olur.03 Yorumla
Soran+1 yılOfff öyle mi olur dersiiin. Nerde hoşlandığım tip görürsem direkt üzerine atlamak istiyorum🥲birileriyle bir şey yaşarsam başkasına kayarım diye korkuyorum🥲
Cevap sahibi+1 yılYaşamadan bilemezsin ki bir terapistle de konuşabilirsin bence bu konuyu
Soran+1 yılHaklisin ilk ilişkiden sonra belli olur belki. Olmadi terapiste giderim artik
En İyi Cevaplar
Flörtöz bir yapın var, boğa mısın terazi mi :)
Seks hayatın varken aynısını yaparsan libidon yüksek demektir, bu sorun olabilir. Soruna çözümü bir psikolog yanıtlamalı.02 Yorumla
Soran+1 yılYengecim🥲 hoşlandığım tip gördüğümde dudaklarına yapışmak istiyorum😂 istemsizce oluyor. İşte ondan korkuyorum. Aldatmaktan. Bence bir psikoloğa gitmeliyim😅
- +1 yıl
Hımm, yengeç kadını sert duruşu altında gizli ve tüm kollarıyla erkeği saran bir kadın barındırabilir. Esasen çok farklı ve ateşli fantezileri de vardır, bunları çok kişi bilmez. Aldatmaya uygun yapısı var mı diye düşünüyorum. Normal şartlarda yengeç için güven çok önemli. Ben şöyle derim:”Tanıyana kadar bir buzdağı ama dağı geçen Havai’dedir.” Yani çok sıcaktır, sınırsızdır, gücü, kuvveti sever. İlk orgazmı zordur ama arkası çok hızlıdır. Kendini tanıyan, cesaretli kadındır, bu bakımdan libidonun etkisi ile aldatma olabilir, fantezi ve ilgi çekici gelecektir. Yükselen burçlarının bu duruma katkı verdiğine ayrıca eminim. Psikolog yardımcı olacaktır. :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
21Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet hastalık doktora gidin.
01 Yorumla
Soran+1 yıl😭😭 kendimi tutamıyoruum. Özellikle de tipini beğendiğim erkeğin üzerine atlamak istiyorum🥲
- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılDüşmüşsünüz bir hiçliğin içine, çaresizlik başa vurmuş, saçmalıyorsunuz resmen. Oysa o kadar kolay değil o işler...
02 Yorumla
Soran+1 yılE napim ama dayanamıyorum. Hoslandığım tip gorünce üzerine atlamak istiyorum
- +1 yıl
Hepimiz öyleyiz ki. Taaa ki bulana kadar da durmayacağız.
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılSendeki cinsel arzu duygusal arzu değil o yüzden birden fazla erkeği hayal ediyorsun cinsel açlığın geçmedikçe bu böyle devam eder gibi geliyor
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet benim duygusal Arzum yok aslinda.. ya biriyle yaptiktan sonra başkasina kayarsam.. aldatmaktan korkuyoruuum🥲
- +1 yıl
Duygusal olarak bağlanırsan aldatmazsın
+1 yılYani muhtemelen aldatmasan bile yine gözün dışarda olur. Bilemedim.
02 Yorumla
Soran+1 yılIşte ondan korkuyorum. Özellikle de eşim beni doyuramazsa daha da kötü olur😕
- +1 yıl
Umarım olmaz öyle bişey. Uyumlu olursunuz.
Ahaha gel sevişelim. 😅 Böyle istekli kadın her erkeğin hayalidir bence.
02 Yorumla
Soran+1 yılHaha afedersin ama tipim değilsin kii:((
- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılCinsel açıdan doymak istediğin için hepsini istiyorsun
07 Yorumla
Soran+1 yılÖyle mi dersiin.. konuştuğum birkaç erkek çok yakışıklı.. hayal edip duruyorum onları🥲
- +1 yıl
Hayal gücünü kullan sonuna kadar. Hepsinin seni arzuladığını ve nerdeyse yetişemediğini falan hayal edebilirsin. Hatta bunu hikayeleştiren detaylı anlatan biri de olsa uçarsın resmen
Soran+1 yılAyy hayal etmiyorum da değil açıkcası. Ayrı ulkelerde yaşıyoruz ayrıca. Mesafeler var.
- +1 yıl
Tadını çıkar tatlım jsdjjs
Soran+1 yılSence benim bulunduğum ülkeye gelirler miiii😂😂
- +1 yıl
Tost için o kadar yol gelmezler jdjdjd
Soran+1 yılEee peki🤣🤣
- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılSonrada dayanamayıp onları hayal ederek mastürbasyon yapıyon demi
06 Yorumla
Soran+1 yılEveeet gećen birini hayal edip yaptım aşırı zevk aldım yaa şimdiye kadar öyle zevk almamıştım. Duşunüyorum da gerçekte yaparsam neler olur🥲 ama bir erkekle yaparsam başka biriyle de yapmak isterim diye korkuyorum🥲🥲
- +1 yıl
Yaparsın zaten doyumsuzluk var sende aşırı libido bir erkek gerçektede sana yetmicek hiç bi zaman
Soran+1 yılHadi yaa işte aldatmaktan korkuyorum🥲 nasil kendime hakim olabiliriim😫
- +1 yıl
Olsanda eşinle ya da sevgilinle sevişirken hep bi başkasını hayal edecen buda biyere kadar böyle devam etcek sonra yapcan başka biriyle
Soran+1 yılHayiiirrr olaaamazz😫😫 offff ne zor bir durum yaa.. özellikle de son 1 senedir libidom aşırı yüksekk bissürı erkek ďüşünüyoruuum
- +1 yıl
Bende senin gibiyim anlıyom seni
Normal yaa, herkes oyle de sesini cikarmiyo.
02 Yorumla
Soran+1 yılCiddi misiin
+1 yılistekli kadınlardan hoşlanmam.
04 Yorumla
Soran+1 yılNedennn
- +1 yıl
Aseksüel gibiyim ben. Duygulara öncelik veririm.
Soran+1 yılOoo ben son zamanlar duygulara önem vermiyorumm:((
- +1 yıl
Cinsel içgüdü şeytanidir.
Grup istedinmi hic? Dogruyu soyle.
02 Yorumla
Soran+1 yılHayırrr
+1 yılZamanla iliski yasadikca azalir
06 Yorumla
Soran+1 yılKeşke oyle olsaa aksi takdirde tutamıyorum kendimiii.. tipini beğendiğim erkek görünce atlamak istiyoruum🥲🥲
- +1 yıl
Esini aldatmayı gectim yanlis kisiler tarafindanda üzülürsün iyice tanımadan kimseyle oyle seyler dusunme
Soran+1 yılOff haklisin yaa her önüme geçenle de olmaz kii:((
- +1 yıl
Yoksa amaci se*s olanlar uzer seni
Soran+1 yılHaklisin😒 konuştuğum bir adam oyle galiba
- +1 yıl
Bak ne guzel farkinda olman dogru kisiye sans ver yanlis insanlari uzak tut
- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılEşin seni doyurursa aldatmazsin
02 Yorumla
Soran+1 yılDoyursa bile gözüm başkasına kayar diye korkuyoruuum
- +1 yıl
Kayarsa aldat sende ama yakalanma beğendiğin erkeklerle sexting yap
abazaniye karıları kimse görmüyo
01 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadiiim?
- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılHiç seks yapmadın mı?
02 Yorumla
Soran+1 yılHayırrr ama işte o konuştuğum çocuklarla ayrı ayrı yapmak istiyoruuum
- +1 yıl
İşte seks yapma zamanın gelmiş.
- Cinsel Yaşam konusunda 601 cevap paylaştı.
+1 yılburcun ne
02 Yorumla
Soran+1 yılYengeç
- +1 yıl
yengeç o kadar libidolumu y
en azından her erkeğe değil o da iyi bir şey
03 Yorumla
Soran+1 yıl🤣🤣🤣 tipini beğenmediklerimle asla yapamaaam🥲 tipini beğendiğim birkaç erkek var.. bütün gün düşünüyorum onları. Hepsiyle ayri ayrı hayal ediyorum🥲🥲
Soran+1 yılOlaaamazz bundan korkuyorum işteee😢😢😢
+1 yılYine troll geldi
04 Yorumla
Soran+1 yılNe trolü bee durumum ciddi sen de şaka yapıyorsun
- +1 yıl
Ciddiyse yardımcı oluruz trollse de yapacak bir şey yok
Soran+1 yılE yardımcı ol o zaman
- +1 yıl
Oluruz fotomu atarım sana
+1 yılböyle kız bulunmaz 😀 farklı tür abazaa
08 Yorumla
Soran+1 yılHahaha mesela resimlerini atıyorlar bissuru hayal kuruyorum. Hepsiyle ayri ayri yatmak istiyorum🥲
- +1 yıl
Hepsine yeter misin ya😀😆çok zor istek değlmi
Soran+1 yılDayanamiyorum cidden. Konuştuğum birkaç erkek çok yakişikli. Goruşürsem hemen dudaklarına yapışırım. O derece🥲😂
- +1 yıl
Enterhasan.
Yakından anlamk ısterdım senı😀
Bana olmaz öyle şey nyse kı😆
Soran+1 yılHaha dudak fetişim var galiba🤣 hoşlandiğim erkeklerde direkt dudağa yapışmak isteriiim
- +1 yıl
Başka yerlere yapışma da 🤪😁
Soran+1 yılOnu da yaparım🤣🤣🤣
- +1 yıl
Yapma yanarızzzz🔥😈😁
+1 yılViriyonmu hic
01 Yorumla
Soran+1 yılHayırr
ne güzel :)
01 Yorumla
Soran+1 yılGüzel mi😕
Normal