Ben öyle bir hadiseyi yakalamıştım oniki sene evvel. Burada anlatamam. Daha detaylı anlatırım. Daha ötesini yaptım travma oldu bende anlatırım konuşalım mutlaka lütfen. Takip edeceğim sizi
Adamı da kapının önüne koydum zaten çoktan ama o sinirle kadını aldım balkondan aşağı attım Allah'tan giriş katta oturuyoruz bir de hiç değmeyecek biri için elimi kana bulacaktım yoksa
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Ayrılırdım
o ortamdan çeker giderdim. başkada bişey yapmazdım. evliysem boşanırdım sevgiliysemde heryerden engeli çak geç karşıya
Kafayı yer sokaklarda düt düt düt geçilin geçiln diye dolaşırdım
Aaaa beni niye çağırmadınız derdim töbe töbe 😂😂😂😂
Başına geleceklerdi düşünmek bile istemiyorum
sorularınız beni benden alıyor napcam ya rahatsız olmayın der giderim mkkkk
of cidden ne biçim soru
@holaskim klasik KS
zor bir durum..
katil olmamak içten bile değil
ama değer mi
değmez bence..
Yani ne olabilir belli geniş karınlı boynuzlu değilsek
Kapıyı kapatıp sessiz ce çıkar giderim. Tekrar geri gelmem.
İkisi de yok kafa rahat kim naparsa yapsın diyorum
Her şey biter aldatmanın affı olmaz
Tabiki ama onları hemde kendi yatakodanızda öyle görseniz off 😢 işte o an ne yapardınız
Ben öyle bir hadiseyi yakalamıştım oniki sene evvel. Burada anlatamam. Daha detaylı anlatırım. Daha ötesini yaptım travma oldu bende anlatırım konuşalım mutlaka lütfen. Takip edeceğim sizi
Ben size detaylı anlatırım sizde bana sorarsiniz karşılıklı paylaşalım. Tahmin edebiliyorum ben de aynı şeyi yaşadım
Birebir konuşalım
@Prenses00016: Moralinize iyi gelecek ise konuşalım lütfen ben sizi çok anlıyorum
Zen yaşadın galiba böyle bişey
Evet
Evlimisin sevgilinmi
Evliyim
Anlatmak istermisin
Hayır
Ne yaptın peki sen
Kadını balkondan aşağı attım
Kadını degil kocanı atman lazımdı yanlış iş yapmışsın hala o adamlamı evlisin
Adamı da kapının önüne koydum zaten çoktan ama o sinirle kadını aldım balkondan aşağı attım Allah'tan giriş katta oturuyoruz bir de hiç değmeyecek biri için elimi kana bulacaktım yoksa
Hala evlimisin o adamla
Olay daha yeni oldu zaten bir hafta oldu avukata verdim ama hala resmi nikahım var
Anladım aldattıgını ıspatlıyabiliyonmu peki
Evet gördüğüm anda telefon kamerasıyla çektim görüntüler var elimde avukata da verdim görüntüleri donuna kadar alırız mahkemede dedi avukat
Alırsınız kısa zamandada biter mahkeme
İnşallah öyle olur
Olur direk suçlu
Acil bi ulassana bana
Neden 🤷
Boşarım kimseye de anlatmam
Herhalde böyle bir şey anlatılır mı insanın itibarı söz konusu ama onların canına okumak lazım ben yaptım zaten
İnan insan çıldırır diye düşünüyorum ama yine de soğuk kanlı davranmak lazım diye düşünüyorum
Oturur izlerim herhalde finali
Bilmem izlerdim heralde
Neden moralin bozuk senmi yoksa yakaladin
Heralde o adamla kavga ederdim karimida bosardim
Kötü enerji yaymayalım
Ne oldu tam olarak
Ayrılırız
Anında bosarim kufurler savururum
Biter ne olacak
Bastınmı
Evet 😡
Esmı