Güncellemeler
+1 yıl
Sevgilim neden oral seks sevmiyor?
Kız arkadaşımla tutkulu bir cinsel hayatımız var fakat oral seks yapmak/yaptırmak istemiyor. Aynı şekilde sırtı bana dönük pozisyonlarda da kalmayı sevmiyor. İlk birlikteliği benimle olduğu için çok duygusal yaklaştığını düşünüyorum. Ben de kendisiyle ciddi düşünüyorum zaten fakat cinsel hayatımızdaki bu sınırları kaldırmak için ne yapabilirim?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
öncelikle saygı duymayı öğren istemiyorsa zorlamanın bir anlamı yok olan hevesi de kaçar
Saygı duymadığımı nereden çıkardınız bilmiyorum fakat ben ilişkilerimde hem araştırma hem de ufak denemeler yaparak partnerimi tatmin etme arzusundayım. Kendisi bu açıdan gayet memnun fakat utangaçlığından dolayı benim kadar girişken değil bu konuda. Benzer şeyler yaşayıp kadın gözüyle varsa onun tereddütlerini gidermem konusunda yardımcı olabilir misiniz diye sormak istedim. Kimseyi bir şeye zorladığım yok.
Neden istemediğini bilmiyorum. İstenmez mi oral. Belki zamana yaymak istiyordur. Sana güvenmiyordur ya da o güven ortamını sağlayacak kadar vakit geçirmediniz belki de. Ya da senin söylediğin bir söz felan gururuna dokunmuştur
Bana güvenmediğini pek sanmıyorum. İlişkimizin başlarında vajinal birleşme yaşamadığımız zamanlar oral seks yapma konusunda daha rahattı fakat hiçbir zaman boşalabileceğim kadar başarılı olamadı. Sonrasında nedense yalnızca yüzyüze pozisyonlarda vajinal birleşme yaşamak istemeye başladı. Öncesindeki pek başarılı olmayan denemelerden sonra kendini o konuda zayıf hissetmiş olabilir mi? Öyleyse bunun sorun olmadığını veya nasıl olursa daha çok zevk alacağımı nasıl kendisine anlatabilirim?
Ya aslında bunlar çok basit sebeplere de dayanıyor olabilir. Misal poposunda kil kalmış mı diye endişe ediyordur , misal sırtında ya da poposunda sivilce vardır. Ya da çatlak vardır. Sırtını dönmek istemiyordur. Geriyordur bu konular. Çok duyduğum için söylüyorum. Dediğin şey ozguvensizlik yaratabilir. Doğru. Ama senin dışında gelişen şeyler de buna neden olmuş olabilir. Ben oral hiç yapmadım ama yapmak da istemiyorum. Çünkü aynı esnada erkek arkadaşımdan hoşlanan birisi ben bunu çok güzel yaparım o yapamaz felan demişti. Bu bir sebep benim için. Direk söylemelisin konuşmalisiniz her şeyi bence. Özellikle nasıl anlatabilirim diye düşünme
Haklısın aslında doğrudan iletişim kurmak her kapının anahtarı. Sen de o kişinin söylediği laflara çok takılma. İlişki de taraflar birbirini mutlu etmek için çaba göstermeli diye düşünüyorum. Tabii ki herhangi bir şeyi yapmak zorunda değilsin ama peşin hükümlü olmamak lazım çoğu konuda. Toplum içinde böyle konularla övünen çoğu kişi belli eksiklerini örtbas etmeye çalışıyordur.
umarım öyle bir kız düşmez ya çekilmez hiç
Yalnızca cinsellik beklentisiyle birini arıyorsan haklı olabilirsin.